برند توینلب (Twin Lab) در سال 1968 هنگامی به وجود آمد که David Blechman بیست سال تجربه و مهارت در صنعت داروسازی خود را به کار گرفت تا یک مکمل پروتئینی مایع را تهیه نموده و به بازار عرضه کند. او و همسرش با شروع کار در گاراژ خانه و بعد از آنکه صاحب دو سری بچه های دوقلو شدند، نام کسب و کارشان را Twin Lab گذاشتند. پس از مدتی کار آنها رونق گرفت و در دهه 80 Twin Lab به طیف وسیع تری از ویتامین ها، مواد معدنی، گیاهان دارویی و چای ها منشعب شد.
ال کارنیتین فیول مایع 1100 توینلب با اثرات فوق العاده بر روی متابولیسم چربی و کاهش چربی های خون، مانند تری گلیسیریدها و با تسریع عبور اسیدهای چرب از غشاء سلولی به داخل میتوکندری و افزایش تامین انرژی از آنها در بدن می باشد.
آمینو فیول مایع توینلب نزدیک به 1500 میلی گرم اسید پپتید از جمله BCAA در هر وعده موجبات تغذیه، رشد و بازیابی عضلات را پس از تمرینات سخت فراهم می سازد. آمینو فیول مایع توینلب همچنین حاوی ویتامین B می باشد که باعث افزایش انرژی و کاهش هورمون کورتیزول و در نتیجه پایین آمدن استرس می شود.
سوپر گینر فیول 1350 توینلب در تمرین های سخت و طولانی به بدن شما سوخت می رساند و موجب رشد عضلات خواهد شد. همچنین این مکمل ورزشی از تجزیه عضلات بر اثر تمرین های طاقت فرسا جلوگیری می نماید.
گینر فیول 680 توینلب یک ترکیب فوق العاده و متشکل از انواع اسید آمینه های ضروری است که بدن قادر به ساخت آن نمی باشد. این مکمل برای حفظ و ساخت عضلات با کیفیت بالا مورد استفاده قرار می گیرد.
پروتئین 100% وی فیول توینلب یک ترکیب فوق العاده و متشکل از انواع اسید آمینه های مورد نیاز بدن برای حفظ و ساخت عضلات با کیفیت بالاست؛ که بدن قادر به ساخت آنها نمی باشد. تحقیقات نشان میدهد پروتئین وی عالی ترین نوع پروتئین و انتخاب بسیار مناسبی برای همه افراد در تمام سنین می باشد.
اسید آمینه های ضروری ال لوسین، ال ایزولوسین و ال والین توسط بدن ساخته نمی شوند و در هنگام فعالیت های شدید به سرعت از بین می روند. قرص بی سی ای ای فیول توینلب نقش مهمی در رشد و بازیابی عضلات را بر عهده دارد، باعث افزایش نیتروژن و سنتز پروتئین ها شده و از فروپاشی عضلانی جلوگیری می کند.
پودر کراتین فیول توینلب محصولی با کیفیت و موثر در عضله سازی و افزایش توان عضلات ورزشکاران می باشد. هر وعده کراتین توینلب شامل 5 گرم کراتین منوهیدرات خالص می باشد که فاقد بو، طعم و ناخالصی است و به سادگی با آب یا آبمیوه مخلوط می شود.