مجله مثبت سبز

داروهایی که سبب خستگی شما می شوند

امتیاز دهید

گاهی اوقات ما بر این باور هستیم که احساس خستگی و ضعف فقط از داروهای خواب بوجود می یاد در حالیکه این حس خستگی و کرختی می تونه از عوارض بسیاری از داروهای دیگر هم باشه. هنگامی که شما بعد از مصرف یه دارو دچار خستگی می شوید به دلیل اثرگذاری داروها بر مواد شیمیایی […]

داروهایی که سبب خستگی شما می شوند

گاهی اوقات ما بر این باور هستیم که احساس خستگی و ضعف فقط از داروهای خواب بوجود می یاد در حالیکه این حس خستگی و کرختی می تونه از عوارض بسیاری از داروهای دیگر هم باشه.

هنگامی که شما بعد از مصرف یه دارو دچار خستگی می شوید به دلیل اثرگذاری داروها بر مواد شیمیایی داخل مغزتون می باشد که انتقال دهنده های عصبی را تحت تاثر قرار می دهند. زیرا رشته های اعصاب از اونها برای انتقال پیام به سایر نقاط استفاده کرده و همچنین برخی از آنها چگونگی شرایط خواب و بیدار شدن شما رو کنترل می کنند. با ما در این مطلب از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز همراه باشید.

برخی از رایج ترین داروهایی که سبب خستگی می شوند

  • داروهای آلرژی، یا همون آنتی هیستامین ها از قبیل دیفن هیدرامین، بروفن میرامین، هیدروکسیزین و مکلیزین
  • داروهای ضد افسردگی، از عوارض جانبی داروهای سه حلقه ای افسردگی خواب آلودگی و ایجاد خستگی در مصرف کننده می باشد. برخی از داروهایی که سبب ایجاد علائم مذکور در افراد می شوند شامل آمی تریپتیلین، دوکسپین، ایمپ پرامین و تریمیپامینین، مورفین، اکسی مورفون، فنتانیل، اکسیدودون و آسپیرین می باشند.
  • داروهای اضطراب، که شامل بنزودیازپین ها هستند در قرص های آلپروزولام، کلونازپام، دیازپام و لورازپام وجود دارند و می تونن احساس ضعف و خواب آلودگی را چند ساعت تا چند روز در شما ایجاد کنن.
  • داروهای فشار خون، بواسطه کاهش ضربان قلب در بیمار، احساس خستگی و رخوت در فرد پدیدار می شود. داروهای فشار خون شامل متپرولول تارترات، متپرولول سوکسینات و پروپرانول هیدروکلراید می باشد.
  • داروهای درمان کننده سرطان، سبب ایجاد تغییر در سطح پروتئین و هورمون های بدن می شوند. این داروها در حین کشتن سلول های سرطانی موجب آسیب رسانی و تخریب سایر سلول های سالم هم می شوند که بدن برای مقابله با این تخریبات بایستی انرژی بیشتری صرف کنه، بنابراین فرد دچار رخوت و خستگی می شود.
  • داروهای ریلکس کننده ماهیچه، این داروها مستقیما بر روی ماهیچه اثرگذاری ندارن و در عوض برای ریلکس شدن توده عضلانی بر روی نورون های مغز و ستون فقرات تاثیر می گذارند.. بنابراین تاثیرگذاری این داروها از جمله سوما و یا سیکلوبنزاپرین بر روی سیستم عصبی سبب خستگی افراد می شه.
  • داروهای تشنج و یا صرع، این داروها هم بر روی سلول های مغزی اثرگذاشته و برخی از اونها که درمان کننده اضطراب هستند نیز سبب ضعف و خواب آلودگی می گردند. داروهای کاربامازپین، فنوباربیتال، فنیتوین، توپیرامات و اسید الپروک را می توان در این دسته نام برد.
  • اگر داروهای مورد مصرف شما در لیست داروهای مذکور وجود نداشت با مطالعه برچسب اونها می تونید پی به خواب آلودگی بودن انها ببرید.

در مقابل ضعف و احساس خواب آلودگی داروها چه می توان کرد؟

اگر داروهای مصرفی، انرژی شما از بین می برن و دچار ناتوانی می شوید، دست از ادامه درمان برندارید و فقط از طریق راه های دیگر تلاش کنید تا انرژی مضاعف کسب نمایید. شما می تونید:

تمرینان ورزشی مثل پیاده روی با نفس های عمیق انجام بدید و همینطور از مصرف نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه وچای هم خودداری نمایید.

کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف:253.000 تومان
کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت اصلی: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف: 253.000 تومان

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها