شایعه ژنتیکی بودن طلاق تا چه حد حقیقت دارد؟

امتیاز دهید

شایعه ژنتیکی بودن طلاق تا چه حد حقیقت دارد؟ آیا طلاق ژنتیکیه؟ آیا ژنی وجود داره که باعث این اتفاق شه؟ این ژن در زنان بیشتره یا مردان؟ شایعه ژنتیکی بودن طلاق تا چه حد حقیقت داره؟ با ما همراه باشید… طلاق متاسفانه در حال تبدیل به یکی از بزرگترین مشکلات دنیاست، جدا شدن زن و […]

شایعه ژنتیکی بودن طلاق تا چه حد حقیقت دارد؟

شایعه ژنتیکی بودن طلاق تا چه حد حقیقت دارد؟

آیا طلاق ژنتیکیه؟ آیا ژنی وجود داره که باعث این اتفاق شه؟ این ژن در زنان بیشتره یا مردان؟ شایعه ژنتیکی بودن طلاق تا چه حد حقیقت داره؟

با ما همراه باشید…

طلاق متاسفانه در حال تبدیل به یکی از بزرگترین مشکلات دنیاست، جدا شدن زن و مردهایی که غالبا فرزند هم دارن، جز ناخوشایندترین اتفاقاتیه که هر روزه در جامعه شاهد اون هستیم.

این جمله رو زیاد شنیدیم که توی یه خانواده طلاق زیاد انجام می شه یا توی برخی خانواده ها اصلا طلاق وجود نداره و…

حقیقت اینکه این جملات تقریبا حقیقت دارن، خیلی از خانواده ها جز در موارد خاص بینشون طلاق وجود نداره و برعکس توی برخی خانواده ها، موندگاری یه زندگی، عجیب به نظر میاد.

شایعه ژنتیکی بودن طلاق تا چه حد حقیقت دارد؟

متاسفانه طبق آمار اکثر فرزندانی که پدر و مادرشون از هم جدا شدن، زندگی گرمی با همسرشون ندارن. دانشمندان برای بررسی ژنتیکی بودن طلاق دست به تحقیق گسترده ای زدن؛ این تحقیق توسط دانشمندان دانشگاه کومون ولث ویرجینیا (VCU) در ریچموند و با همکاری تیمی در داشنگاه لوند سوئد صورت گرفت.

طلاق:

تا قبل از این آزمایش، تاثیرات محیطی تنها عامل گستردگی طلاق نامیده می شد، یعنی با قبول گستردگی طلاق توی یه خانواده به علت شکسته شدن حرمت خانواده و راحت گذشتن از برخی تعهدات، البته بدون در نظر گرفتن موارد استثنا، محیط رو عامل طلاق می دونستن.

به طور کلی وقتی در جامعه تعداد طلاق های ثبت شده زیاد بشه، جامعه برخورد گذراتری نسبت به طلاق ارائه می ده.

برای مثال در جامعه سنتی مثل ایران در گذشته های نه چندان دور، حتی فکر کردن به طلاق هم وجود داشت و تنها شدن زن و مرد تنها با مرگ دیگری رخ می داد، اما این روزها تعدد ازدواج به دلایل خیلی زیادی رخ می ده مثل مسائل اقتصادی، مسائل جنسی، اعتیاد و…

هدف تحقیق:

شایعه ژنتیکی بودن طلاق تا چه حد حقیقت دارد؟

پروفسور سالواتوره محقق اصلی این تحقیق اعلام کرد، ما تحقیق کردیم که آیا فرزندانی که پدر و مادر اصلی اونها طلاق گرفتن، بیشتر در معرض طلاق هستن یا افرادی که پدر یا مادرخوانده جدا شده دارن؟

اگه بچه ها مثل والدین بیولوژیکی شون عمل کنن، ما می فهمیم که این عامل ژنتیکیه و برعکس؛ اگر بچه ها مثل پدر یا مادرخونده خودشون رفتار کنن، ما می فهمیم که دلیل این تشابه، بزرگ شدن در شرایط و محیط طلاقه!

نتیجه تحقیق:

دانشمندان، تجزیه و تحلیل گسترده‌ای روی 82698 فرزند انجام دادن که بیانگر تاثیرات محیطی چشمگیری بود.
اما وقتی این محققان سعی کردن با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده از فرزندان بیولوژیکی و فرزند خوانده ها، به نتیجه ای برسن، معلوم شد فرزند خوانده ها از نظر طلاق، مشابه والدین بیولوژیکی خودشون عمل کردن، نه شبیه پدر و مادر خوانده!

بنابراین پژوهشگران نتیجه گرفتن، شواهد مستدلی وجود داره که نشون می ده فاکتورهای ژنتیکی، روی واگیردار بودن طلاق نسلی دخیله اما شواهدی روی محیطی بودن طلاق خیلی کمتر بود!

مجله مثبت سبز

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر