مجله مثبت سبز

اهمیت ورزش در دوران سالمندی

امتیاز دهید

اهمیت ورزش در دوران سالمندی سالمندی دوران طلایی زندگی همه ماست، زمان آن که همگان نتیجه یک عمر زندگی ما را در جسم و روحمان ببینند. حس و حال افراد در دوران کهنسالی می‌تواند به جوان تر ها انگیزه زندگی ببخشد، از این رو وظیفه افراد مسن در برقراری روحیه در اطرافیان نیز مهم است. […]

اهمیت ورزش در دوران سالمندی
آنچه در این مقاله می خوانیم

اهمیت ورزش در دوران سالمندی

سالمندی دوران طلایی زندگی همه ماست، زمان آن که همگان نتیجه یک عمر زندگی ما را در جسم و روحمان ببینند.

حس و حال افراد در دوران کهنسالی می‌تواند به جوان تر ها انگیزه زندگی ببخشد، از این رو وظیفه افراد مسن در برقراری روحیه در اطرافیان نیز مهم است.

برای آن که جسم و روحی سالم در دوران سالمندی داشته باشید و مانند بسیاری از همسالان خود در بیمارستان ها و مطب دکترها متحمل دردهای جسمی و روحی نباشید، بهتر است نسخه ای که همگان با آن به نشاط می‌رسند، یعنی ورزش را برای خود بپیچید.

با افزایش سن هرگز توانایی های ما محدود نمی‌شود، چرا که این باور ماست که بر طبق عادت و روالی که از پیش در ذهن داریم، ما را با مشکلات رو‌به‌رو می‌کند.

کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف:253.000 تومان
کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت اصلی: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف: 253.000 تومان

شما در هر سنی که هستید می‌توانید فارغ از آنچه که تا به حال بودید،برای وجود خود نشاط و سلامتی را مهیا سازید.

اهمیت ورزش کردن در هر سنی، مبرهن و واضح است، این عامل در دوران سالمندی بیشتر اهمیت خود را بروز می‌دهد.

ما دراین‌جا به ده دلیل اصلی برای آن که سالمندان را ترغیب به ورزش کنیم، اشاره ای گذرا خواهیم داشت:

اهمیت ورزش در دوران سالمندی

افزایش تراکم استخوان و دوری از پوکی استخوان:

با افزایش سن، پوکی استخوان می‌تواند افراد را با مشکلات بیشماری روبه رو سازد، از جمله آن می توان به شکستگی استخوان ها با کمترین ضربه، درمان طولانی شکستگی و دردهای شبانه مفصل‌ها اشاره نمود. ورزش کردن و حتی استفاده از برخی مکمل ها باعث می‌شود که تراکم استخوانی سالمندان افزایش یابد و جریان یافتن بیشتر خون در مفصل‌ها باعث درمان دردهایشان می‌شود.

افزایش خودباوری و استقلال:

یکی از نگرانی های مهم در افراد سالمند، از دست دادن کنترل، وابستگی و یا تحمیل شدن به دیگران می باشد. ورزش کمک می‌کند تا افراد مسن، ظرفیت بیشتری برای انجام فعالیت های روزمره زندگی خود بیابند.

بهبود وضعیت قلبی و عروقی:

ورزش در هر سنی بخصوص در کهنسالی باعث افزایش سرعت جریان خون و برقراری نظم در سیستم عروق هر فرد می‌شود، با پا به سن گذاشتن، این ورزش اصولی است که می تواند شما را از خطر بیماری های قلبی در امان نگه دارد.

تنظیم و درمان دیابت:

تحقیقات نشان داده است که ورزش کردن بخصوص ورزش ایروبیک می‌تواند بر تنظیم قند خون و کنترل دیابت بخصوص در افراد سالخورده بسیار موثر باشد.

انعطاف پذیری بدن و بهبود حرکتی بدن:

از جمله مشکلات افراد کهنسال، مشکلات حرکتی است. مشکلی که علاوه بر دردهای جسمی، اعتماد به نفس آنان را نیز تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد. وزرش باعث افزایش انعطاف پذیری بدن می شود. همچنین گردش خون نیز افزایش می‌یابد.

افزایش روحیه و اعتماد به نفس در سالمندان:

سالمندی به خودی خود باعث کاهش اعتماد به نفس می شود و ممکن است در برخی از افراد خود را به شکل افسردگی نشان دهد، سالخوردگی غالبا با دوری از فرزندان، فوت اقوام و کم توانی همراه است که ورزش کردن به دلیل تنظیم هورمون‌ها می تواند باعث بالا رفتن روحیه و اعتماد به نفس افراد شود.

ایجاد حس مقبولیت اجتماعی و تعلق خاطر:

ورزش های دوران میانسالی اکثر اوقات با گروه همسالان همراه است و این حس باعث می شود که فرد سالخورده، احساس مفید بودن و تعلق داشتن به جامعه را بازیابد.

افزایش تعادل بدن:

ورزش کردن در کنهسالی باعث برقراری تعادل در سیستم اعصاب افراد شده و به آن ها اجازه می‌دهد که کارهای روزمره خود را به تنهایی و بدون کمک گرفتن از دیگران انجام دهند.

افزایش متابولیسم بدن:

با بالا رفتن سن، اکثر افراد دچار اضافه وزن شده و همین امر موجب بیماری های مختلف می گردد. با ورزش کردن و افزایش دادن متابولیسم بدن می توانید علاوه بر داشتن اعتماد به نفس زیبایی اندام، از بسیاری از بیماری ها نیز در امان بمانید.

کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر:

شاید از بزرگترین دغدغه های افراد در دوران پیری، خطر قرار گرفتن در معرض بیماری آلزایمر است.ورزش کردن با توجه به اینکه فعالیت های مغزی را نیز احیا می کند، نقش تاثیرگذاری در کاهش احتمال افسردگی دارد.

مجله پزشکی مثبت سبز

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها