ظروف پلاستیکی در ماکروفر

5/5 - (1 امتیاز)

ظروف پلاستیکی در ماکروفر ماکروفر دستگاهی است که در سال های اخیر در اکثر خانه ها قرار گرفته است و توانسته جایگاه نسبتا محکمی را هم به دست آورد. اما بهتر است با برخی عادت های مخرب خود در رابطه با این دستگاه آشنا شویم. بعضی از ظروف پلاستیكی و برخی پوشش های پلاستیكی ممكن […]

ظروف پلاستیکی در ماکروفر
آنچه در این مقاله می خوانیم

ظروف پلاستیکی در ماکروفر

ماکروفر دستگاهی است که در سال های اخیر در اکثر خانه ها قرار گرفته است و توانسته جایگاه نسبتا محکمی را هم به دست آورد. اما بهتر است با برخی عادت های مخرب خود در رابطه با این دستگاه آشنا شویم.

بعضی از ظروف پلاستیكی و برخی پوشش های پلاستیكی ممكن است در این دستگاه نرم و ذوب شوند. این امر به واسطه امواج ماكروفر ایجاد نمی شود بلكه به واسطه گرمای غذا ایجاد می گردد. هر نوع تماسی بین غذای داغ و پلاستیک می تواند مشكل زا باشد و هرچه غذا داغتر باشد این مشكل بیشتر می شود. بخصوص در غذاهای چرب که در ماكروفر داغ می شوند.

حتی اگر ظرف پلاستیکی شما برای استفاده در ماکروفر ساخته شده باشد، باید به تاریخ مصرف آن دقت کنید. این ظروف محدودیت زمان استفاده دارند.

ذوب شدن ذرات پلاستیک در داخل غذا از این جهت قابل توجه است كه به نظر می رسد بعضی از فرآورده های پلاستیک، باعث ایجاد اختلالاتی در غدد درون ریز مانند اختلال در هورمون ها یا هورمون های کاذب می گردند.

کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف:253.000 تومان
کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت اصلی: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف: 253.000 تومان

یسفنول، ماده سمی است که موجب بسیاری از ناهنجاری‌های غیرقابل جبران در بدن می‌شود که بعضی از آنها عبارتند از:
  • تغییر فعالیت سیستم ایمنی بدن
  • بزرگ شدن غده پروستات در مردان
  • کم شدن تعداد و کیفیت اسپرم مردان
  • تغییرات خلق و خو و بروز تندخویی و پرخاشگری
  • بلوغ زودرس و  رشد بیش از اندازه سینه در دختران جوان
  • به وجود آمدن رفتارها و خلق و خوی جنس مخالف در شخص
  • تغییر عملکرد هورمون‌ها و کاهش ترشح هورمون تستوسترون
  • همچنین زنان بارداری که در معرض دائم این ماده قرار می‌‌گیرند، بیشتر صاحب فرزند پسری می‌‌شوند که دچار اختلالات تناسلی هستند.

ماده شیمیایی بیسفنول با بروز چاقی و دیابت نیز در ارتباط است. مقادیر کمی از این ماده ممکن است در بدن واکنش ایجاد کرده و بر هورمون ها تاثیر منفی بگذارد. این ماده باعث افزایش میانگین میزان چربی ها و تولید هورمون انسولین می‌شود که مسئول کنترل سطح قند در خون در بدن است. اگر میزان این هورمون افزایش یابد، بدن در مقابل تاثیرات آن مقاوم می‌شود که این امر باعث افزایش وزن و دیابت نوع دوم می‌شود. ماده بیسفنول بر لوزالمعده که تولید کننده انسولین است نیز تاثیرات منفی می‌گذارد.

در تحقیقات اخیر در رابطه با محصولات پلاستیکی تنها ۲ فرآورده از ۷ فرآورده پلاستیكی معتبر و پر فروش موجود آزمایش شد. همبرگرهایی در این پوشش ها پیچیده شده و در مایكروفر گرم شدند. نتایج نشان داد در جاهایی كه پوشش ها با همبرگر تماس داشتند، تركیبات پلاستیک به داخل همبرگر نفوذ كرده بودند.

  • برای گرم کردن غذا محققان پیشنهاد می کنند از ظروف شیشه ای و یا ظروف چینی که از فلزات بهره نبرده اند، استفاده کنید.
مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها