سرطان های قابل تشخیص با آزمایش خون کدامند؟

امتیاز دهید

سرطان های قابل تشخیص با آزمایش خون کدامند؟ سرطان که حتی نامش هم با خودش وحشت رو بهمراه می یاره، متاسفانه یکی از دلایل اصلی مرگ در دنیای امروز شده و دانشمندان بسیاری در صدد یافتن راه های درمانی و همینطور راه های تشخیص این بیماری هستن. در همین راستا آزمایشات گوناگونی به منظور تشخیص […]

سرطان های قابل تشخیص با آزمایش خون کدامند؟

سرطان های قابل تشخیص با آزمایش خون کدامند؟

سرطان که حتی نامش هم با خودش وحشت رو بهمراه می یاره، متاسفانه یکی از دلایل اصلی مرگ در دنیای امروز شده و دانشمندان بسیاری در صدد یافتن راه های درمانی و همینطور راه های تشخیص این بیماری هستن. در همین راستا آزمایشات گوناگونی به منظور تشخیص صورت می گیره. در این مقاله از مثبت سبز با هم خواهیم دونست که سرطان های قابل تشخیص با آزمایش خون کدامند؟

می دونیم که با انجام یه آزمایش خون ساده نه تنها برخی از سرطان ها بلکه بسیاری از امراض دیگر نیز قابل تشخیص هستند. در آزمایشات خون یه سری پارامترها وجود داره که بواسطه اونها برخی از سرطان ها مشخص می شن.

سرطان های قابل تشخیص با آزمایش خون کدامند؟

CBC: پارامتری هست که در اون سلول های خونی شمارش می شن و به تشخیص سرطان های معده و روده کمک می کنه. کم خونی ممکنه دلایل گوناگونی داشته باشه، اما اگر جواب این آزمایش مبنی بر کم خونی بود ممکنه نشوندهنده ازدست رفتن خون از دستگاه گوارش باشه که نشونه ای از سرطان معده و یا روده است.

CEF: پارامتری به نام مارکرتومور هست که در حالت عادی بافت ها و اندام های بدن اون رو تولید نمی کنن مگر در صورتیکه اندامی دچار سرطان شده باشه که در خون کاملا مشهود است. در این صورت ممکنه یکی از سرطان های کولورکتال و یا معده در بدن فرد بوجود اومده باشه.

در حقیقت سرطان از رشد و تقسیم غیر عادی و بیش از حد سلول های بدن به وجود می یاد که این رشد غیر عادی در آزمایش خون مشخص شده و بواسطه یه آزمایش خون می توان برخی از سرطان ها از جمله:

  • کبد
  • ریه
  • پستان
  • کولون
  • تیروئید
  • پروستات
  • تومورهای بیضه
  • و معده رو تشخیص داد.

یافته های جدید دانش پزشکی

علم پزشکی با پیشرفت روزافزونی که داره اخیرا تحقیقات تازه ای رو انجام داده که اونها نوید بخش این هستند که در آینده ای نه چندان دور دنیای پزشکی قادره با استفاده از یه آزمابش خون ساده به تشخیص انواع سرطان ها برسه، اما این تحقیقات در مرحله مقدماتی بوده و امید بر آن می رود که با پایان این یافته ها بتوان یه آزمایش خون ساده رو جایگزین انجام فرایندهای گران بها و تهاجمی همچون بایوبسی نمود.

در این روش نوین گلبول های سفید خون رو در معرض نور فرابنفش قرار می دهند تا از این طریق چگونگی تخریب دی ان ای اونها بررسی بشه که اگر مبتلا به سرطان باشن روند تخزیب در افراد سرطانی بسیار سریعتر از افراد سالم می باشد.

مجله مثبت سبز

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها