اوتیسم در بزرگسالی چگونه تشخیص داده می شود؟

امتیاز دهید

اوتیسم در بزرگسالی چگونه تشخیص داده می شود؟ معمولا اوتیسم در کودکی و سنین نوجوانی قابل تشخیص است، اما این سوال پیش می یاد که اوتیسم در بزرگسالی هم قابل تشخیص است؟ و یا اینکه اصلا مگه می شه تا این سن تشخیص داده نشده باشد؟ در ادامه با مجله مثبت سبز همراه باشید. غالبا […]

اوتیسم در بزرگسالی چگونه تشخیص داده می شود؟

اوتیسم در بزرگسالی چگونه تشخیص داده می شود؟

معمولا اوتیسم در کودکی و سنین نوجوانی قابل تشخیص است، اما این سوال پیش می یاد که اوتیسم در بزرگسالی هم قابل تشخیص است؟ و یا اینکه اصلا مگه می شه تا این سن تشخیص داده نشده باشد؟ در ادامه با مجله مثبت سبز همراه باشید.

غالبا اکثر کودکان که دارای علائم کلاسیک از قبیل عدم حضور چشم، انجام حرکات تکراری و مسائل احساسی هستند در سنین 18 تا 24 ماهگی یا همون زیر دو سال توسط متخصصین کودکان ارزیابی و مورد سنجش قرار می گیرند.

اما متاسفنه این سنجش ها شاید برای همه انجام نشه و همچنان کودکانی وجود داشته باشند که دچار مشکلات یادگیری و ضعف باشند که در حال حاضر بالغ هستند و جای تعجبی نیست که دچار بیماری اوتیسم باشند.

آیا من اوتیسم دارم؟

اگر فکر می کنید که دارای اختلال طیف اوتیسم می باشید، احتمالا از اون دسته افرادی بوده اید که دارای علائم خفیف بودید و در وهله اول و در کودکی تشخیص صورت نگرفته است. اما حتی اگر علائم شدیدتری دارید، ممکنه بیماری شما به غلط تشخیص داده شود و به جای کشف اوتیسم در شما، اختلال نقص توجه، اختلال وسواس اجباری، عقب ماندگی ذهنی، اسکیزوفرنی و یا دچار سایر بحران های روحی شده باشید. گاهی اوقات بزرگترها زمانی متوجه بیماری خود می شوند که پیگیر درمان فرزندان و اطرافیان خود هستند.

کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف:253.000 تومان
کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت اصلی: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف: 253.000 تومان

برخی از افراد خودشون از روی برخی از نشونه ها متوجه بیماریشون می شن و مشکل عمده اینجاست که روش تشخیصی معینی برای بزرگسالان وجود نداره و پیدا کردن متخصص اوتیسم بزرگسالان بسیار سخت است. برای شروع تشخیص و درمان می تونید از متخصص کودکان و یا روانشناس کمک بگیرید، و البته یه سری هم آزمون های ارزیابی مربوط به بزرگسالان وجود داره که با وجود اینکه خیلی دقیق نیستن، می توانند نقطه آغاز خوبی برای شما باشند.

تشخیص در بزرگسالان

یکی از دلایلی که تشخیص اوتیسم در بزرگسالان را دشوار می کنه، به این دلیل است که یک فرد بالغ توانایی مدیریت و پنهان کردن علائم خود را دارد. بنابراین زمانیکه با پزشک ملاقات می کنید انتظار سوالات متعددی را داشته باشید و گاها از تست های کودکان هم بهره می گیرند، زیرا بسیاری از علائم در بزرگسالان و کودکان مانند رفتار تکراری، وسواس در روال روزمره و مشکلات تعاملات اجتماعی یکسان می باشد. در این میون یه سری اطلاعات از  دوران کودکی شما بسیار به تشخیص پزشک کمک خواهد کرد.

برخی از راه های تشخیص اوتیسم در بزرگسالی….

  • مضطرب شدن در صورت ایجاد تغییر در روند مسائل زندگی
  • دارای مشکل در سروسامان دادن به امورات زندگی
  • دوستان کم و دور از زندگی و کارهای اجتماعی
  • بی انگیزه در برقراری ارتباط جمعی
  • صحبت به صورت تلگرافی و منقطع
  • مشکل در درک حالات چهره و بدن
  • حجم گفتگوهای کوتاه

شیوه نوین تشخیص اوتیسم در بزرگسالی

اخیرا محققان انگلیسی موفق به کشف راهکاری مبنی بر تشخیص اوتیسم در بزرگسالی شده اند که با انجام اسکن ام آر آی از ماده خاکستری مغز و سپس یک شیوه تصویربرداری جداگانه برای تبدیل این تصاویر اسکن شده به تصاویر سه بعدی می توانند الگوریتم های رایانه ای ساختار، شکل و ضخامت این ماده را ارزیابی کنند و در نهایت بیان کنند که آیا فردی اوتیسم دارد یا خیر!

مجله مثبت سبز

یکی از منابع معتبر که مقاله فوق از مفهوم آن اقتباس گرفته شده، webmd می باشد.

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها