مجله مثبت سبز

بیماری پارانویا چیست و چگونه درمان می شود؟

امتیاز دهید

بیماری پارانویا چیست و چگونه درمان می شود؟ در بیماری پارانویا بیمار به نوعی آشفتگی فکری یا هذیان دچار می شه که شامل بدبینی، حسادت و خودبزرگ بینیه. معمولا افراد مبتلا به اختلال پارانویا نسبت به اطرافیان خودشون بدبین هستن؛ اونها برای رفتارهاشون توجیه کافی دارن و از راه استدلال برای اشتباه بودن باور این […]

بیماری پارانویا چیست و چگونه درمان می شود؟

بیماری پارانویا چیست و چگونه درمان می شود؟

در بیماری پارانویا بیمار به نوعی آشفتگی فکری یا هذیان دچار می شه که شامل بدبینی، حسادت و خودبزرگ بینیه. معمولا افراد مبتلا به اختلال پارانویا نسبت به اطرافیان خودشون بدبین هستن؛ اونها برای رفتارهاشون توجیه کافی دارن و از راه استدلال برای اشتباه بودن باور این افراد نمی شه وارد عمل شد، چراکه چنین استدلال هایی رو نمی پذیرن و با هر استدلالی، شواهد و مدارکی جدید رو برای توجیه افکار خودشون ارائه می دن.

مبتلایان به این اختلال، نسبت به دیگران بی اعتمادن و حس می کنن که دیگران به اونها دروغ می گن.

نکته مهم اینجاست که این بیماری با اینکه نقاط مشترکی با بیمار اسکیزوفرنی داره ولی از خیلی جهات با هم متفاوتن.

علائم مهم:

از مهم ترین علائم بیماری پارانویا اینکه فرد بیمار مدام فکر می کنه که قراره کسی به اون صدمه وارد کنه یا فریبش بدن؛ فرد پارانوئید، فردی به شدت شکاکه و همیشه می ترسه که از اطلاعاتش علیه خودش استفاده کنن، به همین دلیل او در صحبت با دیگران شفاف نیست.

کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف:253.000 تومان
کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت اصلی: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف: 253.000 تومان

بیماری پارانویا چیست و چگونه درمان می شود؟

در حسادت بین زوجین، در این شرایط مرد نسبت به رفتارهای همسرش حساسیت بیشتری نشون می ده مثلا به ایمیل هایی که به همسرش می شه یا تماسی که او با دوستان و آشنایان داره، یا با افرادی که رفت و آمد داره حساسه و عکس العمل نشون می ده.

علت ایجاد:

با اینکه هنوز علت روشنی برای این بیماری از سوی محققین اعلام نشده، اما علاوه بر ژنتیک که متهم اصلی این بیماری تا اینجای کار به حساب میاد، مصرف داروهایی که دارای آمفتامین هستن، همچنین مصرف قرص های روان گردان، ماری جوانا، کوکائین و… هم در ابتلا به این بیماری تاثیر گذارند.

درمان:

معمولا در صورتی که فردی دچار این نوع اختلال باشه، برای درمان می تونه از روان درمانی و دارودرمانی کمک گرفت. این اختلال شخصیت عموما از طریق روان درمانی بهبود پیدا می کنه، البته در برخی موارد از دارودرمانی هم به همراه روان درمانی استفاده می شه.

مجله مثبت سبز

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها