خواب دیدن افراد نابینا چگونه است؟

1/5 - (1 امتیاز)

خواب دیدن افراد نابینا چگونه است؟ شاید برایتان این سوال پیش آمده باشد، که آیا افراد نابینا هم خواب می بینند؟ آیا آنها هم رویای صادقه دارند؟ آیا کابوس می بینند؟ چگونه اجسام را متصور می شوند؟ برای پاسخ گویی به این سوال باید افراد نابینا را در کل به دو دسته تقسیم بندی نمود: […]

خواب دیدن افراد نابینا چگونه است؟
آنچه در این مقاله می خوانیم

خواب دیدن افراد نابینا چگونه است؟

شاید برایتان این سوال پیش آمده باشد، که آیا افراد نابینا هم خواب می بینند؟

آیا آنها هم رویای صادقه دارند؟ آیا کابوس می بینند؟ چگونه اجسام را متصور می شوند؟

خواب دیدن افراد نابینا چگونه است؟

برای پاسخ گویی به این سوال باید افراد نابینا را در کل به دو دسته تقسیم بندی نمود:

افراد نابینای مادرزاد و افرادی که پس از حادثه یا بیماری نابینا شده اند.

دسته دوم که تجربه حتی کم هم از بینایی داشته باشند، این گروه افرادی هستند که پس از تولد بر اثر بیماری یا حادثه ای بینایی خویش را از دست داده اند. آنها دقیقا همانند یک فرد بینا خواب می بینند، همان گونه که قبل از نابینایی خواب می دیدند. آنها محیط های جدیدی که هرگز ندیده اند را نیز در خواب می بینند. حتی ادراکات بصری آنان قوی تر از گذشته عمل می کند.

گفتنی است که درجات معلولیت بینایی، نقش تاثیرگذار و مهمی در الگوی خواب و بیداری افراد نابینا دارند و این نکته حائز اهمیت است که افراد نابینا یک سیکل شبانه روزی واحد را طی می کنند.

خواب دیدن افراد نابینا چگونه است؟

و اما افراد نابینای مادرزاد که خود به دو گروه تقسیم می شوند؛ یکی گروهی که علاوه بر نابینایی مادرزاد، قوه تجسم اجسام در مغرش هم فعال نمی باشد و گروه دیگر که با آنکه به صورت مادرزادی نابینا هستند اما توانایی تجسم اجسام را دارند. آنان حس لامسه و شنوایی قوی دارند و در خواب بیشتر صدای انسان ها را می شنوند و اشیا را لمس می کنند. همه صحنه ها و اتفاقات در خواب برای نابینایان اتفاق می افتد ولی تصویری از این صحنه ها مشاهده نمی کنند. نابینایان مطلق هیچ گونه ادراکات بصری در خواب ندارند. زیرا در بیداری از حس بینایی محروم اند.

خواب دیدن افراد نابینا چگونه است؟

نابینایانی که مادرزادند اما بخش تجسم بینایی آنان در مغزشان دست نخورده است، در خواب اجسام را تصویر سازی می کنند اما آن گروهی که علاوه بر چشم ها و مسیر بینایی، بخش بینایی در مغزشان هم فعال نمی باشد، در خواب چیزی نمی بینند و فقط مطالب را احساس می کنند ضمن اینکه حواس شنوایی بویایی و لامسه در خواب آنان فعالیت بیشتری دارد.

مجله پزشکی مثبت سبز

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها