مجله مثبت سبز

ایمپلنت چشم چیست؟

5/5 - (1 امتیاز)

ایمپلنت چشم چیست؟ قطار سریع السیر علم داره حرکت می کنه و از جمله دستاوردهای جدید اون می شه به ایمپلنت چشم اشاره کرد. رایج ترین نوع چشم مصنوعی ایمپلنت های کروی توی اندازه و شکل واقعی چشمه که پزشک جراح توی کاسه چشم که همان مدار چشمه، بعد از تحلیه چشم قرار می ده. دقیقا مثل […]

ایمپلنت چشم چیست؟
آنچه در این مقاله می خوانیم

ایمپلنت چشم چیست؟

قطار سریع السیر علم داره حرکت می کنه و از جمله دستاوردهای جدید اون می شه به ایمپلنت چشم اشاره کرد. رایج ترین نوع چشم مصنوعی ایمپلنت های کروی توی اندازه و شکل واقعی چشمه که پزشک جراح توی کاسه چشم که همان مدار چشمه، بعد از تحلیه چشم قرار می ده. دقیقا مثل فرآیند درمانی، باقی بافت ها و عروق خونی به داخل و اطراف ایمپلنت در محل نگهدارنده مدار قرار داده می شه.

چرا چشم رو تخلیه می کنن؟

آسیب هایی مثل اسید پایريال تومورها و بیماری های مختلف می تونه باعث شه که پزشکان مجبور به تخلیه چشم بشن. عمل تخلیه چشم عبارته از بیرون اووردن کامل کره چشم و یا محتویات اون که به دلایل مختلفی صورت می گیره.

دلایل انجام:

ایمپلنت عنبیه مصنوعی رو می شه برای زیبایی استفاده کرد، اما علاوه بر این می شه برخی بیماری ها رو هم مثل هتروکرومیا که بیماری رنگدانه ایه که موجب می شه فرد دارای دو چشم به رنگ مختلف باشه رو هم درمان کرد.

در برخی موارد این جراحی می تونه برای احیای دید هم مورد استفاده قرار بگیره، برای مثال توی سال 2011 برای درمان یه پسر 17 ساله که از بدو تولد به دلیل نداشتن مادرزادی عنبیه، تا حدودی نابینا شده بود به کار گرفته شد، جالبه بدونید که پس از این عمل بیمار دید کامل نزدیک به دست اوورد.

کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف:253.000 تومان
کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت اصلی: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف: 253.000 تومان

موارد کاربردی:

  • تغییر رنگ دایمی چشم
  • تحلیل رفتگی شدید عنبیه
  • کیستیک و چندلایه ای بودن عنبیه
  • درمان کسانی که فاقد عنبیه هستن
  • درمان بیماران دچار زالی یا آلبینسیم
  • عدم تشکیل مادرزادی قسمتی از عنبیه یا کلوبوما
  • درمان افرادی که به دنبال ضربه، دچار پارگی عنبیه شدن
  • اصلاح رنگ چشم در افرادی که دو چشم اونها دارای دو رنگ متفاوته

روش انجام:

این جراحی شامل یه برش 2.8 میلی متری در قرنیه و وارد کردن یه ایمپلنت تاخورده درون اون می شه، بعد از اونکه این ایمپلنت درون چشم رفت، به شکل اصلی برمی گرده و می شه اون رو توی موقعیت خودش قرار داد.

اگرچه این جراحی بی خطر به نظر میاد اما بعضی افراد دچار عفونت چشمی، حساسیت به نور و التهاب می شن؛ البته در صورت هر مشکلی می شه به راحتی این ایمپلنت رو از چشم خارج کرد.

مجله مثبت سبز

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها