مجله مثبت سبز

سکسکه جنین در رحم مادر

1/5 - (2 امتیاز)

سکسکه جنین در رحم مادر آیا جنین در رحم مادر سکسکه می کند؟ بله تعجب نکنیعلاوه بر چرخیدن، لگد زدن و حرکت کردن، سکسکه جنین هم داریم و این اتفاق در سه ماه نخست بارداری ممکن است از جانب مادر حس شود و جالب اینجاست که بر خلاف لگد زدن که فقط بخشی از شکم […]

سکسکه جنین در رحم مادر
آنچه در این مقاله می خوانیم

سکسکه جنین در رحم مادر

آیا جنین در رحم مادر سکسکه می کند؟

بله تعجب نکنیعلاوه بر چرخیدن، لگد زدن و حرکت کردن، سکسکه جنین هم داریم و این اتفاق در سه ماه نخست بارداری ممکن است از جانب مادر حس شود و جالب اینجاست که بر خلاف لگد زدن که فقط بخشی از شکم تکان می خورد در سکسکه کل شکم مادر تکان می خورد.

حال اگر مادر جوانی متوجه حرکت و تکان خوردن جنین خود شد، جای نگرانی نیست و امریست بسیار طبیعی که نشاندهنده رشد خوب کودک، رشد سیستم تنفسی، آماده شدن ریه جنین برای بعد از تولد و تکامل سیستم اعصاب او می باشد.

دلایل سکسکه جنین در رحم مادر

پیچ خوردگی بند ناف

تازه مادران باید بسیار هوشیار باشند و در رابطه با هر حرکت و نشانه ای از جانب جنین در شکم حساس باشند. گاهی اوقات سکسکه به دلیل نرسیدن هوای کافی به جنین رخ می دهد که اگر متوجه کاهش شدت و دفعات سکسکه شدید سریعا به پزشک مراجعه نمایید زیرا احتمال پیچ خوردگی بند ناف وجود دارد. در این مواقع بند ناف به دور گردن جنین می پیچد و مانع از رسیدن هوا به او می شود که در نهایت منجر به سکسکه می شود.

انقباض دیافراگم

جنین های بالغ به دلیل رشد کامل سیستم عصبی مرکزی ممکن است سکسکه کنند. در واقع سیستم عصبی مرکزی به جنین کمک می کند تا در مایع آمنیوتیک رحم نفس بکشد. حال اگر این مایع وارد ریه نوزاد شود، دیافراگم به سرعت منقبض شده و تولید سکسکه می کند.

آمادگی برای تولد

همانطور که گفته شد سکسکه در جنین بالغ بیشتر رخ می دهد و یکی از دلایل آن بی قراری جنین برای خارج شدن از شکم مادر و تغذیه با شیر مادر است.

و اما برای اطمینان از سلامت جنین و آسودگی خیالتان به منظور حرکات این چنینی در فواصل مختلف سونوگرافی انجام دهید تا از صحت سلامت جنین اطمینان خاطر پیدا کنید.

مجله پزشکی مثبت سبز

مطالب مرتبط
دسته بندی: مادر و کودک
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها