عمل کاشت ایمپلنت تا چه حد دردناک است؟

5/5 - (1 امتیاز)

بسیاری از مردم در مورد کاشت ایمپلنت ابراز نگرانی می‌کنند. این ترس طبیعی است و بزرگ‌ترین سؤالی که وجود دارد این است که این عمل تا چه حد دردناک است؟‌ گرچه ترس از درد طبیعی و معقول است اما، تکنولوژی و روش‌های امروزی در خصوص جراحی کاشت ایمپلنت، خیلی پیشرفت کرده است. اگر نیاز به […]

عمل کاشت ایمپلنت تا چه حد دردناک

بسیاری از مردم در مورد کاشت ایمپلنت ابراز نگرانی می‌کنند. این ترس طبیعی است و بزرگ‌ترین سؤالی که وجود دارد این است که این عمل تا چه حد دردناک است؟‌ گرچه ترس از درد طبیعی و معقول است اما، تکنولوژی و روش‌های امروزی در خصوص جراحی کاشت ایمپلنت، خیلی پیشرفت کرده است.

اگر نیاز به ایمپلنت دندانی دارید، در این مقاله به شما می‌گوییم که عمل کاشت ایمپلنت دندانی تا چه حد دردناک است، تا شما درک درستی از آن داشته باشید. در واقع یک متخصص ایمپلنت خوب باید حواسش باشد تا به  شما همه آن‌چه لازم است را توضیح ده چراکه هر عمل جراحی ایمپلنت، براساس هر فرد و بیمار متفاوت است.

اگر دندان خود را از دست بدهید،‌ لازم است که یکی جایگزین آن بکنید. در غیر این‌صورت، مشکلات فراوانی به‌وجود خواهد آمد. یکی از گزینه‌ها برای جایگزینی دندان از دست‌رفته، کاشت ایمپلنت است. تصمیم در این مورد شخصی است اما، کاشت ایمپلنت دندانی مزایای زیادی نسبت به دندان مصنوعی،‌ بریج‌ها و حتی تاج‌ها دارد.

مزایای استفاده از ایمپلنت دندانی چیست؟

از مزیت‌های اصلی استفاده از ایمپلنت دندانی برای هر بیمار، احساس راحتی و طبیعی بودن آن بعد از عمل جراحی است. ایمپلنت‌های دندانی طوری طراحی شده‌اند تا دقیقا شبیه دندان‌های دیگر شما باشند و دیدن تفاوت آن تقریبا غیرممکن است. گرچه نگاه زیبایی شناختی مهم است اما، ایمپلنت مزایای دیگری هم دارد. ایمپلنت دندانی در نبود دندان واقعی از ساختار فیزیکی استخوان فک حفاظت می‌کند. هم‌چنین، همانند دندان‌های طبیعی، دارای «نیروی جویدن» متعادلی هستند. معمولا متخصص ایمپلنت این نوع درمان را برای بیمارن خاصی توصیه می‌کنند و این یک روش عالی با نتایج طولانی مدت است که می‌تواند مشکلات جدی دهان و دندان را حل کند.  همچنین نتیجه خوب برای کاشت ایمپلنت به دندانپزشک یا متخصص ایمپلنت حاذق، دقیق و ماهر نیاز دارد.

عمل کاشت ایمپلنت چگونه است؟

دندانپزشک یا جراح دهان و دندان، ایمپلنت دندانی را به روش جراحی داخل فک کار می‌گذارد. در واقع ایمپلنت جایگزین ریشه اصلی دندان است و دندان مصنوعی تولید شده بر روی ایمپلنت قرار می‌گیرد. عوامل متعددی محدوده کاری در حین کاشت ایمپلنت را تعیین می‌کنند که عبارتند از:‌ سلامت شخص، تعداد دندان‌ها و نیاز به هر گونه پیوند.

کاشت ایمپلنت در دو مرحله تکمیل می‌شود. مرحله اول این است که متخصص ایمپلنت با جراحی استخوان فک پیچی از جنس تیتانیوم را که در واقع همان ایمپلنت است را درون فک قرار می‌دهد که دوره درمانی آن حدود شش ماه طول می‌کشد. پس از نصب ایمپلنت و اطمینان از سلامت آن، دندانپزشک یا متخصص ایمپلنت یک دندان مصنوعی را بر روی ایمپلنت قرار داده و بعد از نصب آن فرآیند کاشت تکمیل می‌شود.

عمل کاشت ایمپلنت تا چه حد دردناک

آیا در طول جراحی ایمپلنت، دردی هم حس می‌کنیم؟

مثل سایر جراحی‌های دهان و دندان، کاشت ایمپلنت نیز ممکن است با درد و ناراحتی همراه باشد. با این‌حال، پاسخ به این سؤال که این عمل تا چه حد دردناک است، ‌باید گفت که شخصی است،‌ و برای هر بیمار متفاوت است، زیرا آستانه درد هر فردی با دیگری فرق دارد.

امروزه با استفاده از روش‌های مدرن و پیشرفته مدیریت درد،‌ دندانپزشک یا متخصص ایمپلنت می‌تواند درمان بدون دردی را در اختیار شما قرار دهد. آرام‌بخش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانند هم ترس و هم درد شما را کاهش دهند. برای بسیاری از بیماران داروهای بدون مخدر کفایت می‌کند.

آیا بعد از عمل جراحی درد خواهم داشت؟

به‌دلیل پیچیدگی کاشت ایمپلنت،‌ ممکن است بعد از درمان درد و ناراحتی وجود داشته باشد. برای برخی، این عوارض می‌تواند شامل کبودی، تورم و حتی خونمردگی باشد. دوران نقاهت و بهبودی برای تمام افراد متفاوت است. تورم و درد باید بعد از ۷ تا ۱۰ روز از بین برود.

سطح درد و ناراحتی شما هر چقدر هم باشد، روش‌هایی برای تسکین آن وجود دارد. کمپرس یخ همیشه روش مناسبی برای کنترل درد بوده  است. شما می‌توانید از داروهای مسکن، چه با نسخه و چه بدون نسخه، برای تسکین درد استفاده کنید. داشتن این ناراحتی کوتاه‌مدت در عوض یک عمر سلامت دندانی می‌ارزد.

برای جلوگیری از درد پس از جراحی ایمپلنت چه کاری می‌توان انجام داد؟

روش‌های متعددی برای کم کردن درد و ناراحتی در طی ۷ تا ۱۰ روز پس از بهبودی وجود دارد، که عبارتند از:

  • دستورالعمل‌ دندانپزشک را دنبال کنید
  • داروهای مسکن را به‌درستی استفاده کنید.
  • در صورت نیاز کمپرس یخ استفاده کنید.
  • لثه‌ها را با محلول آب نمک بشویید. برای درست کردن آب نمک، کافی است یک قاشق چایخوری نمک را در یک لیوان آب گرم حل کنید و دهان خود را با آن بشویید. بهتر است این روند تا ۳ بار در روز تکرار شود.
  • غذاهای سرد و نرم‌تر بخورید.
  • مسواک بزنید و نخ دندان بکشید.
  • در صورت نیاز به پزشک مراجعه کنید.

ایرانگان بانک اطلاعات مشاغل و کسب و کارها

این مقاله توسط واحد محتوای سایت ایرانگان تولید شده و هرگونه کپی‌برداری از آن با ذکر منبع بلامانع است.

در مجله ایرانگان از مطالب علمی، آموزشی و تحقیقاتی بهرمند شوید و در سایت نیازمندی‌های ایرانگان همواره می‌توانید متخصصان مورد نیاز خود را در مشاغل مختلف آموزشی، خدماتی، پزشکی و صنعتی بیابید.

مطالب مرتبط
دسته بندی: زیبایی
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها