InsectRepellentSpray

معرفی قرص آهن بدون یبوست

3.3/5 - (7 امتیاز)

به طور کلی کم‌خونی در جمعیت زنان بیش از مردان دیده می‌شود زیرا خانم‌ها در دوران قاعدگی، دوران بارداری و شیردهی مقداری از آهن بدن خود را از دست می‌دهند. کم‌خونی فقر آهن بر اثر کمبود ماده معدنی آهن در بدن بوجود می‌آید. برای درمان کم‌خونی نخستین و موثرترین راهی که پیشنهاد می‌شود، مصرف قرص […]

قرص آهن بدون یبوست
Oralyte

به طور کلی کم‌خونی در جمعیت زنان بیش از مردان دیده می‌شود زیرا خانم‌ها در دوران قاعدگی، دوران بارداری و شیردهی مقداری از آهن بدن خود را از دست می‌دهند. کم‌خونی فقر آهن بر اثر کمبود ماده معدنی آهن در بدن بوجود می‌آید. برای درمان کم‌خونی نخستین و موثرترین راهی که پیشنهاد می‌شود، مصرف قرص آهن است. اما متاسفانه در بسیاری از موارد بهترین قرص آهن را هم که استفاده می‌کنید با عوارض جانبی همراه است که این عوارض اکثرا گوارشی هستند. اگر شما هم با خوردن قرص آهن دچار یبوست می‌شوید این مقاله را از دست ندهید زیرا بهترین قرص آهن بدون یبوست را به شما معرفی خواهیم کرد.

چرا قرص آهن باعث یبوست می شود ؟

در اغلب موارد مکمل‌های آهن موجب یبوست می‌شوند زیرا جذب آهن از غذا و مکمل‌ها ضعیف است. به طور متوسط 10% از آهن موجود در غذا در بدن زنان و 5% از آن در بدن مردان جذب می‌شود. در صورتی‌که کمبود آهن وجود داشته باشد، جذب آهن ممکن است تا 20% افزایش یابد. آهن جذب نشده توسط بدن باکتری‌های مضر موجود در روده را تغذیه کرده و عوارضی همچون یبوست را سبب می‌شود. در بسیاری از موارد یبوست نشانه وجود باکتری‌های بد و مضر در روده بزرگ است. اگر این مشکل برای شما بوجود می‌آید بهتر است از قرص آهن بدون عوارض گوارشی استفاده کنید.

بهترین قرص آهن بدون یبوست کدام است؟

با پیشرفت علم داروسازی امروزه در داروخانه‌ها با قرص‌های آهنی مواجه می‌شویم که به دلیل فرمولاسیون خاصی که در ساخت آنها بکار رفته است، عوارض گوارشی کمتری را ایجاد می‌کنند. این عوارض شامل دل‌درد، حالت تهوع، یبوست و … می‌شود. با مصرف مکمل‌هایی که در ادامه از آنها نام می‌بریم کمترین عارضه گوارشی را خواهید داشت:

کپسول سیدرال فارمانوترا

شرکت فارمانوترا ایتالیا مکمل‌های آهن خود را با فرآیند لیپوزومال به تولید رسانده است. در این فرآیند آهن توسط غشای فسفولیپیدی پوشانده می‌شود. این غشا به جنس دیواره سلول‌های بدن شباهت زیادی داشته و به همین دلیل جذب آهن با سهولت بیشتری صورت گرفته و عوارض گوارشی کاهش خواهد یافت. این محصول به دلیل عدم استفاده از گلوتن در آن  برای افراد مبتلا به سلیاک مناسب در نظر گرفته می‌شود. یکی از مزایای قابل توجه استفاده از این کپسول این است که در آن علاوه بر ماده معدنی آهن از ویتامین C و B12 نیز استفاده شده است.

 سیدرال

 سیدرال قرص آهن بدون یبوست

ویتامین ث جذب آهن را در بدن افزایش خواهد داد. از طرف دیگر برای ساخت گلبول‌های قرمز خون که اکسیژن را در بدن حمل می‌کنند همه ما به ویتامین ب 12 نیاز داریم که در این فرآورده از آن نیز بهره‌مند خواهیم شد. اگر کمبود ویتامین ب 12 داشته باشید، بدن به مقدار کافی گلبول قرمز نخواهد داشت. بزرگسالان روزانه 1 عدد از این قرص را همراه با یک لیوان آن باید مصرف کنند تا به رفع کم‌خونی کمک شود.

قرص گلوبیفر پلاس کریوگارد

به عنوان قرص آهن بدون یبوست می‌توانید از قرص گلوبیفر پلاس نیز کمک بگیرید. این قرص آلمانی با فرمولاسیون مخصوص خود کمترین عوارض گوارشی را به دنبال خواهد داشت. آهن، فولیک اسید و هموگلوبین ترکیبات موجود در این محصول را تشکیل می‌دهند. به منظور درمان کم‌خونی از 12 سالگی به بعد می‌توان از این قرص استفاده نمود. ملح آهن این فرآورده سولفات است و سرعت جذب بالایی در بدن دارد. به عنوان یک فرد بزرگسال روزانه 1 تا 3 عدد از این محصول را می‌توانید مورد استفاده قرار دهید تا فقر آهن جبران شود.

 گلوبیفر

گلوبیفر

کپسول فروفورت دئودنال عبیدی

در این کپسول از آهن به صورت فروس گلایسین سولفات استفاده شده که نسبت به انواع دیگر جذب بهتری داشته و عوارض گوارشی کمتری مثل یبوست را ایجاد خواهد کرد. از طرف دیگر این کپسول با پوشش انتریک کوتد پوشانده شده و به این طریق نیز عوارض گوارشی را کاهش می‌دهد زیرا تحت تاثیر محیط اسیدی روده قرار نگرفته و در محیط قلیایی روده باز و جذب می‌شود. در هر 1 عدد از این کپسول 100 میلی‌گرم آهن وجود داشته و به درمان کم‌خونی کمک می‌کند. این محصول در یک بسته‌بندی 30 عددی عرضه می‌شود و مقدار دقیق مصرف آن را بهتر است پزشک تعیین نماید.

 عبیدی

عبیدی

قرص آهن بیس گلیسینات پلاس رزاویت

همان‌طور که از نام این محصول پیداست، آهن موجود در آن با ملح بیس گلیسینات فرموله شده و با افزودن ویتامین C به آن قابلیت بیشترین جذب را در بدن پیدا کرده است. بیس گلیسینات بهترین فرم آهن برای حداکثر جذب به شمار می‌آید و در کنار این مزیت عوارض گوارشی نیز کمتر خواهد شد. بنابراین اگر به دنبال قرص آهن بدون یبوست هستید، این قرص را هم می‌توانید امتحان کنید. قرص آهن بیس گلیسینات پلاس برای گیاه‌خواران، بیماران مبتلا به سلیاک و عدم تحمل لاکتوز کاملا مناسب است. بزرگسالان روزانه 1 عدد از این قرص را باید استفاده کنند تا به پیشگیری و درمان کم‌خونی کمک شود.

 رزواویت قرص آهن بدون یبوست

رزاویت

پودر آهن فرامکس بیوساینت

فرمولاسیون خاص و پیشرفته این محصول نیز جذب آن را در بدن به حداکثر رسانده و همزمان کمترین عوارض گوارشی را به دنبال خواهد داشت. این محصول را از بدو تولد تا بزرگسالی می‌توان مورد استفاده قرار داد که البته مقدار مصرف متفاوت است. به منظور پیشگیری از کمبود آهن و درمان کم خونی ناشی از فقر آهن می‌توان این پودر را در آب حل کرده و مورد مصرف قرار داد. اگر خواهان حداکثر جذب هستید، همزمان با این پودر از مصرف لبنیات، چای و قهوه جلوگیری کنید. این محصول توسط پوشش پلی ساکاریدی پوشانده شده است؛ به طوری‌که از طریق روده کوچک و بدون وارد کردن هر نوع آسیب به معده جذب می‌شود.

 فرامکس

 فرامکس

اگر مایل به استفاده از این محصول به شکل پودر نیستید، از کپسول فرامکس 100 بیوساینت نیز می‌توانید بهره بگیرید.

قرص آیرون بیس گلیسینات هلث اید

پیشگیری و درمان کم خونی ناشی از فقر آهن با قرص آیرون بیس گلیسینات هلث اید نیز به خوبی امکان‌پذیر است. این محصول به دلیل ملح بیس گلیسینات کمترین عارضه گوارشی را داشته و به عنوان قرص آهن بدون یبوست می‌توانید از آن استفاده نمایید. این قرص حاوی ویتامین سی بوده و جذب آهن را افزایش می‌دهد. بیس گلیسینات تقریبا ۲ برابر آهن سولفات و آهن فومارات قابلیت جذب در بدن را دارد. گیاه خواران، بیماران مبتلا به سلیاک، عدم تحمل به لاکتوز و دیابت می‌توانند از قرص آیرون بیس گلیسینات استفاده نمایند. این محصول فاقد هر گونه رنگ مصنوعی، طعم دهنده و نگهدارنده بوده و همچنین به صورت آهسته رهش در بدن عمل می‌کند.

 هلث اید

هلث اید قرص آهن بدون یبوست

کپسول ایزی آیرون نچرال ورلد

این محصول آمریکایی نیز حاوی آهن به صورت فروس بیس گلیسینات است و به همین دلیل جذب فوق‌العاده‌ای در بدن داشته و به رفع کم‌خونی ناشی از فقر آهن کمک می‌کند. عوارضی همچون تهوع و یبوست با مصرف این کپسول به حداقل خواهد رسید. بزرگسالان روزانه 1 عدد از این قرص را ترجیحا در کنار وعده‌های غذایی خود باید میل کنند. علاوه بر عنصر آهن در این فرآورده فولیک اسید، ویتامین ب 12 و ویتامین ث نیز وجود داشته و درمانی کامل برای کم‌خونی را فراهم می‌کنند.

 نچرال ورلد

نچرال ورلد قرص آهن بدون یبوست

نکاتی برای کاهش یبوست ناشی از قرص آهن

به راهکارهای زیر دقت کنید:

  • مکمل آهنی را انتخاب کنید که در آن از بیس‌گلیسینات آهن استفاده شده باشد.
  • در صورت امکان قرص خود را نصف کنید و آن را در 2 نوبت بخورید.
  • مصرف قرص آهن را از دوزهای پایین شروع کرده و کم‌کم زیاد کنید.
  • در صورت امکان یک روز در میان قرص آهن خود را بخورید. در این صورت درمان طولانی‌تر خواهد شد اما عوارض گوارشی مثل یبوست کاهش خواهد یافت.
  • به مقدار کافی آب مصرف کنید.
  • حداقل نیم ساعت در طول روز ورزش کنید.
  • مواد غذایی حاوی فیبر استفاده کنید.

کلام پایانی

در این مطلب نمونه‌هایی از قرص آهن بدون یبوست را به شما معرفی کردیم. محصولات ذکر شده اغلب فرمولاسیون خاصی دارند که به واسطه آن عوارض گوارشی کمتری را ایجاد نموده و احتمال بروز یبوست را نیز به حداقل می‌رسانند. اگر در معرض ابتلا به کم‌خونی هستید یا این بیماری را دارید، یکی از محصولات بالا را انتخاب نموده و نگران عوارضی همچون یبوست نباشید.

مطالب مرتبط
بحث و تبادل نظر
guest

5 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
شیما
شیما

در ضمن من مربی ورزش هستم حداقل روزی ۴ ساعت فعالیت دارم و روزی ۳ کیلومتر پیاده روی دارم و حداقل روزی ۳ لیتر آب میخورم،رژیم غذایی مناسب دارم و اینکه ۷۰ درصد وعده های غذاییم شامل سبزیجات و میوه میشه

شیما
شیما

سلام‌ من فرامکس رو یکماه خوردم ولی همچنان با خونریزی مدفوع میکنم،کم خونی شدید دارم ، نه میتونم دوز مصرفم رو کم کنم نه اینکه یک روز در میان مصرف کنم

دکتر سیدی زاده
دکتر سیدی زاده
پاسخ به  شیما

سلام کاربر گرامی
بهتر است هر شب ازقرص جوشان یا ساشه منیزیم وپسیلیوم هم استفاده نمایید به رفع یبوست و نرم شدن مدفوع کمک می کند.اگر مشکل برطرف نشد مکمل آهن مصرفی خود را تغییر دهید.
سپاس از همراهی شما

الهه
الهه

سلام من فرودین خوردم ولی بازم یبوست گرفتم. چی کار کنم؟ کم خونی متوسط دارم

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  الهه

سلام کاربر عزیز
یکی از راهکارها شروع مصرف آهن با دوز کم و افزایش تدریجی آن میباشد. و درکنار آن تغییر سبک زندگی که شامل افزایش مصرف میوه جات و سبزیجات و مایعات و همینطور فعالیت بدنیست.
آهن+ ویتامین سی از شرکت هلث اید و فرکو از شرکت ویواتون ممکن است یبوست کمتری ایجاد کنند.

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  الهه

سلام دوست عزیز
اگر شما سابقه یبوست دارید حتما در رژیم غذاییتان از آب و سبزیجات استفاده کنید.

q
q

من ایزی آیرون خوردم. واقعا نسبت به بقیه قرص های آهن عوارض گوارشی کمتر ی داشت اما بازهم ببخشید شکمم مثل حالت عادی کار نمی کنه. چه کار کنم؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  q

سلام کاربر عزیز
آهن در برخی باعث یبوست و در برخی باعث اسهال می شود. در این مواقع پیشنهاد میشود از دوزهای کمتر و به دفعات استفاده شود.