چه داروهایی باعث چاقی می شوند؟

1/5 - (1 امتیاز)

اگر چاقی یکی از معضلات زندگی شما باشه، قطعا تا کنون علاوه بر سایر موارد به موضوع چه داروهایی باعث چاقی می شوند؟ هم گمان برده اید، و تصور کرده اید که علت چاقیتون می تونه از داروهای دریافتی باشه و از طرف دیگه اگر اندام لاغری دارید و تمایل به اضافه وزن و چاق شدن […]

چه داروهایی باعث چاقی می شود؟

اگر چاقی یکی از معضلات زندگی شما باشه، قطعا تا کنون علاوه بر سایر موارد به موضوع چه داروهایی باعث چاقی می شوند؟ هم گمان برده اید، و تصور کرده اید که علت چاقیتون می تونه از داروهای دریافتی باشه و از طرف دیگه اگر اندام لاغری دارید و تمایل به اضافه وزن و چاق شدن داشته باشید، می تونید از داروها و محصولات مخصوص افزایش اشتها در داروخانه آنلاین مثبت سبز بهره ببرید.

آنچه در این مقاله می خوانیم

چه داروهایی باعث چاقی می شوند؟

چاقی که بواسطه مصرف داروها رخ می ده، در حقیقت ناشی از عوارض داروی مصرفیتون هست. بعنوان مثال پس از مصرف برخی از داروهای چاق کننده….

  • آب در بدن احتباس می شه
  • میل به غذا خوردن زیاد می شه
  • روند جذب و ذخیره سازی گلوکز تغییر می کنه
  • تجمع چربی در نواحی مرکزی بدن هم بیشتر می شه.

مهم ترین موارد

کورتون ها، از جمله بتامتازون، هیدروکورتیزون، تریامسینولون و دگزامتازون و… می باشند. این داروها به دلیل احتباس آب در بدن، نیمی از مصرف کنندگان را در طی یکسال دچار 2 تا 13 کیلوگرم اضافه وزن می کنن.

داروهای ضدبارداری، که شامل دو هورمون استروژن و پروژسترون هستند از تخمک گذاری زنان جلوگیری می کنن و چون استروژن سبب ذخیره سازی چربی توسط ارگان های بدن می شه، افزایش وزن در طول مصرف این قرص ها دور از انتظار نیست.

ضدافسردگی ها، از اون دسته داروهایی هستند که اکثر افراد افسرده پس از مصرف دچار چاقی می شن. اگر از داروهای هالوپریدول، لوکساپین، کلرپرومازین، فلوفنازین و غیره استفاده می کنید، انتظار اضافه وزن داشته باشید و برای پیشگیری از این عارضه با توجه به صلاحدید پزشک از داروی متفورمین استفاده نمایید.

انسولین، مثل داروی آسپارت، گلولیزین، و لیسپرو سبب افت قند خون شده و اشتهای مصرف کننده بیشتر می شود و گاهی اوقات بیمار در عرض شش ماه تا 15 کیلوگرم هم اضافه وزن پیدا می کنه.

و اما از دیگر داروهایی که باعث چاقی می شوند….

  • داروهای روانپریشی
  • داروهای هورمونی و استروژن ها
  • داروهای ضد آلرژی و داروهای کاهنده فشار خون
مطالب مرتبط
دسته بندی: افزایش وزن
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها