بهترین شامپو ضد شوره کدام است؟

4.1/5 - (8 امتیاز)
شامپوهای ضد شوره هر کدام دارای ترکیبات مختلفی می‌باشند و جنس پوست سر افراد نیز متفاوت می‌باشد. در این مقاله قرار است درباره این موارد آگاهی کسب کنیم.
بهترین شامپو ضد شوره

شوره سر یک بیماری مزمن پوستی است که اکثر افراد حداقل یکبار در زندگی خود با آن مواجه شده‌اند. درمان شوره سر با توجه به علت ایجاد شدن آن و همچنین چرب یا خشک بودن نوع شوره باید صورت گیرد. یکی از نخستین درمان‌هایی که برای شوره سر توسط پزشکان تجویز می‌شود، استفاده از بهترین شامپو ضد شوره است. در این مقاله سعی می‌کنیم از میان محصولات زیادی که در بازار برای رفع مشکل شوره وجود دارد، بهترین‌ها را انتخاب کرده و به شما معرفی کنیم.

ترکیبات انواع شامپو ضد شوره سر

شامپوهای شوره سر بر اساس میزان دارو و ترکیباتی که دارند دسته بندی می‌شوند. برخی از آن‌ها با فرمولاسیون قوی‌تر با نسخه در دسترس هستند. البته بعضی از انواع شامپو ضد شوره را بدون نسخه نیز می‌توان تهیه کرد.

  خرید شامپو ضد شوره

برای خرید شامپو ضد شوره کلیک کنید.

شامپوهای ضد شوره حاوی پیریتیون روی

پیریتیون، یک ماده رایج در شامپوهای ضد شوره است، اما به دلیل خواص ضد میکروبی، ضد باکتریایی و ضد قارچی می‌تواند در درمان پسوریازیس، اگزما و آکنه نیز موثر باشد.

این ماده می‌تواند رشد مخمر را که عامل اصلی شوره سر است، مهار کند. همانطور که از نام آن پیداست، پیریتیون روی از عنصر شیمیایی روی مشتق شده است و در انواع محصولات مراقبت از مو و پوست استفاده می‌شود.

اگر به دنبال این نوع از شامپوها هستید می‌توانید از شامپو ضد شوره فولیکا مناسب پوست سر خشک استفاده نمایید:

  شامپو ضد شوره فولیکا

شامپوهای مبتنی بر قیر و ذغال سنگ

قطران زغال سنگ سرعت مرگ و پوسته پوسته شدن سلول‌های پوست روی پوست سر را کاهش می‌دهد. اگر موهایی با رنگ روشن دارید، شامپو ضد شوره مبتنی بر قیر و ذغال سنگ ممکن است باعث تغییر رنگ شود. همچنین می تواند پوست سر را نسبت به نور خورشید حساس‌تر کند.

برای اطلاعات بیشتر این مقاله را بخوانید: درمان شوره سر قطعی است ؟

شامپوهای حاوی اسید سالسیلیک

اسید سالیسیلیک یکی از عناصر موجود در شامپوهای ضد شوره سر بدون نسخه است که می‌تواند به خلاص شدن از شر پوسته‌ها کمک کند و در عین حال پوست سر خشک را نیز مرطوب کند. می‌توانید از شامپوهای سالسیلیک اسید برای شوره‌های فصلی یا به طور منظم برای کمک به حفظ سطح رطوبت پوست سر خود استفاده کنید.

شامپو ضد شوره درماسیف که حاوی اسید سالسیلیک است را می‌توانید انتخاب کنید. این شامپو مناسب موی چرب است:

  شامپو ضد شوره درماسیف

شامپوهای دارای سلنیوم سولفاید

شامپوهای ضد شوره دارای سلنیوم سولفاید حاوی یک عامل ضد قارچ هستند. از این محصولات طبق دستور استفاده کنید و بعد از مصرف شامپو به خوبی آبکشی کنید، زیرا می‌توانند رنگ مو و پوست سر را تغییر دهند.

شامپو سلنیوم سولفاید 1 درصد ناژو را به شما پیشنهاد می‌دهیم:

  شامپو سلنیوم سولفاید ناژو

شامپوهای کتوکونازول

شامپوهای حاوی کتوکونازول شامپوهای دارویی هستند که برای درمان عفونت‌های قارچی موثر بر پوست سر طراحی شده‌اند. می‌توانید از آن‌ها برای شرایطی مانند شوره سر سرسخت، پسوریازیس و موارد دیگر استفاده کنید. شامپوهای حاوی کتوکونازول هم بدون نسخه (OTC) و هم با نسخه پزشک در دسترس هستند. شامپو کتوکنازول 2 درصد شفا را به شما پیشنهاد می‌دهیم:

  شامپو کتوکنازول 2 درصد ناژو

شامپوهای ضد شوره با ترکیب فلوسینولون

این شامپو برای درمان شوره سر شدید (درماتیت سبورئیک) استفاده می شود. فلووسینولون، تورم، خارش، پوسته پوسته شدن و قرمزی را که ممکن است با شوره سر ایجاد شود را کاهش می‌دهد. این دارو که درون برخی از شامپوهای ضد شوره یافت می‌شود یک کورتیکواستروئید با قدرت کم تا متوسط ​​است.

بهترین شامپو ضد شوره بدون سولفات

این روزها حتی اگر کمی در مورد شامپوها جستو جو کرده باشید می‌دانید که استفاده از سولفات در شامپوها بسیار بحث برانگیز شده است.

شامپوهای فاقد سولفات برای افرادی که دارای پوست و موی حساسی دارند توصیه می‌شود.

این شامپو با حفظ چربی مو به تمیز کردن پوست سر می‌پردازد. شامپو بدون سولفات سولفوسال فولیکا آر ایکس را به شما پیشنهاد می‌دهیم:

  شامپو بدون سولفات فولیکا

بهترین شامپو ضد شوره برای موهای خشک

در صورتی که موهای خشکی دارید سعی کنید از شامپوهایی استفاده کنید که در ترکیبات شامپو زینک پریتیون و هم چنین اسید سالسیلیک وجود داشته باشد زیرا این ترکیبات کمی چربی موها را حفظ می‌کنند.

هم‌چنین شامپوهای حاوی زینک پریتیون نسبت به سایر شامپوهای ضد شوره کمتر باعث ریزش یا وز شدن مو می‌شوند. شامپو ضد شوره مخصوص موهای خشک ویتروس را به شما پیشنهاد می‌دهیم:

  شامپو ضد شوره ویتروس

بهترین شامپو ضد شوره برای موهای چرب

در صورتی که موهای چربی دارید علاوه بر مصرف شامپو ضد شوره مخصوص موهای چرب سعی کنید تعداد دفعات شستن موهایتان را کمتر کنید.

این امر ممکن است در ابتدا کمی سخت باشد ولی نتیجه بسیار مطلوبی برایتان خواهد داشت، زیرا شستن بیش از حد، روغن طبیعی پوست سر را از بین می‌برد و باعث می‌شود که تولید چربی در پوست بیشتر شود.

شستن بیش از حد مو می‌تواند موجب تحریک شوره سر و هم‌چنین شکستگی مو شود. شامپو ضد شوره مناسب موهای چرب وچه را به شما پیشنهاد می‌دهیم:

  شامپو ضد شوره وچه

بهترین شامپو ضد شوره برای انواع مو

شامپوهای ضد شوره برای انواع مو معمولا برای مصارف روزانه افرادی که دارای شوره سر هستند هم توصیه می‌شود.

این شامپوها لطافت مو را حفظ کرده و از تغییر رنگ مو جلوگیری می‌کنند و صرفا به پاک شدن کف سر می‌پردازند.

در صورتی که نه موی خشکی دارید و نه موی چرب می‌توانید از شامپو ضد شوره سینره برای انواع مو استفاده کنید.

  شامپو ضد شوره سینره

نحوه مصرف شامپو ضد شوره

موهای خود را حداقل یک بار در هفته بشویید و اگر نوع موهایتان اجازه می‌دهد می‌توانید دوبار در هفته بشویید.

  • شامپو را به آرامی فقط به پوست سرتان بمالید زیرا می‌تواند موها را خشک کند.
  • اجازه دهید حداقل ۵ دقیقه قبل از شستشو شامپو بر روی کف سر بماند.

هم‌چنین میتوانید شامپو را به مدت ۳۰ دقیقه بر روی پوست سر خشک خود بمالید و سپس آبکشی کنید.

اگر موهای خیلی خشکی دارید می‌توانید ۳۰ دقیقه قبل از استفاده از شامپوی ضد شوره، ساقه موهایتان را به روغن نارگیل آغشته کنید تا به موها آسیب نرسد یا می‌توانید برای کف سر از شامپوی ضد شوره و برای بقیه موها از شامپوی معمولی استفاده کنید.

نکات مهم در مصرف شامپو ضد شوره

  • اگر یک نوع شامپو سر برای مدتی کار می‌کند و بعد از مدتی اثر بخشی خود را از دست داد، سعی کنید یک نوع دیگر از شامپو ضد شوره را مصرف کنید.
  • هنگامی که شوره سرتان کنترل شد، سعی کنید از شامپو با ترکیبات دارویی کمتر نسبت به سری‌های قبل برای نگهداری و پیشگیری استفاده کنید.
  • اگر چندین هفته به طور مرتب از شامپوهای دارویی استفاده کرده‌اید و هم چنان شوره دارید، با پزشک یا متخصص پوست خود صحبت کنید. ممکن است به یک شامپوی قوی یا لوسیون استروئیدی نیازداشه باشید.

نتیجه گیری

 در این مقاله در ابتدا شامپوهای ضد شوره را بر اساس مواد تشکیل دهنده هرکدام دسته بندی کردیم و پس از آن شامپوهای ضد شوره را برای انواع مختلف پوست و مو تفکیک کردیم. توجه داشته باشید تا شامپویی را انتخاب کنید که در طول درمان ساقه‌های موی شما آسیب نبینند و در واقع شناخت مدل‌های مختلف شامپوی ضد شوره کمک شایانی به شما در این امر می‌کند. در انتها شامپوهایی که به صورت اینترنتی یا بدون نسخه فروخته می‌شوند اهداف دارویی ندارند و نمی‌توان گفت که حتما شما پس از مصرف یک دوره شامپو نتیجه دلخواهتان را خواهید گرفت. با این که این شامپوها کمک به سزایی در کنترل شوره سر می‌کنند در موارد حاد، قبل از مصرف شامپوهای ضد شوره حتما با پزشک مشورت کنید.

دسته بندی: سلامت موزیبایی

محصولات مرتبط

شامپو ضد شوره خشک فولیکا
شامپو ضد شوره درماسیف
شامپو سلنیوم سولفاید 1 درصد ناژو
شامپو کتوکنازول 2 درصد شفا
شامپو بدون سولفات سولفوسال فولیکا آر ایکس
شامپو ضد شوره مناسب موهای چرب وچه
شامپو ضد شوره سینره
شامپو ضد شوره مخصوص موهای خشک ویتروس
شامپو ضد شوره خشک فولیکا
شامپو ضد شوره درماسیف
شامپو سلنیوم سولفاید 1 درصد ناژو
شامپو کتوکنازول 2 درصد شفا
شامپو بدون سولفات سولفوسال فولیکا آر ایکس
شامپو ضد شوره مناسب موهای چرب وچه
شامپو ضد شوره سینره
شامپو ضد شوره مخصوص موهای خشک ویتروس
بحث و تبادل نظر
guest

8 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Mustafa
Mustafa

شامپو سیکلوزینک اویدرم استفاده کن

سامان
سامان

سلام من از فولیکا یه مدت استفاده کردم شوره‌های سرم رو برد ولی بعد از یه مدت دوباره دچار شوره شد…

بهزاد
بهزاد

من از شامپو ضد شوره فولیکا که معرفی کرده بودید استفاده کردم و با یه دوره استفاده شوره سرم خوب شد دمتون حسابی گرم

Fateme Bahari
Fateme Bahari
پاسخ به  بهزاد

ینی تاثیر داره

فاطمه فرهادی
فاطمه فرهادی

بسیار مقاله مفید و کاربردی است. لذت بردم

مریم
مریم

سلام مرسی از مقاله خوبیتون چه شامپو های خوبی معرفی کردید

مهدوی
مهدوی

من از هیچ شامپوی ضد شوره ای نتیجه کامل نمی گیرم. فقط کمش می کنن. چه کار باید بکنم؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  مهدوی

سلام کاربر عزیز
عموما شامپوهایی چون سلنیوم سولفاید، پیریتیون زینک، کتوکونازول (در صورتی که شوره منشاء قارچی داشته باشد) موثرند… اما اگر پزشک دلیل شوره را موارد دیگری تشخیص داده باشند مصرف داروها ی دیگر لازم هست.