هیپنوتیزم چیست؟

4/5 - (1 امتیاز)

هیپنوتیزم چیست؟ حتما تاکنون کلمه هیپنوتیزم رو شنیدید و چون با کمی رمز و راز همراهه شاید برای خیلی ها هیجان انگیز باشه اما در واقعیت این موضوع کاملا علمی و سودمند می باشد. تاریخچه هیپنوتیزم از کجا می یاد؟ این علم از مصرب باستان به سمت یونان، روم و هندوستان رفته و البته هندوها […]

هیپنوتیزم
آنچه در این مقاله می خوانیم

هیپنوتیزم چیست؟

حتما تاکنون کلمه هیپنوتیزم رو شنیدید و چون با کمی رمز و راز همراهه شاید برای خیلی ها هیجان انگیز باشه اما در واقعیت این موضوع کاملا علمی و سودمند می باشد.

تاریخچه هیپنوتیزم از کجا می یاد؟

هیپونوتیزم

این علم از مصرب باستان به سمت یونان، روم و هندوستان رفته و البته هندوها معتقدن که هیپنوتیزم رو اونها بعنوان داروی سلامتی نخستین بار ابداع کردن و بعدها در اواخر قرن هجدهم میلادی آنتوان مسمر پزشک یونانی که پدر هیپنوتیزم لقب گرفت تلاش بی وقفه ای رو در این زمینه کرد و معتقد بود یه جریان مغناطیسی متعادل در تمام کائنات وجود داره و هر ناهنجاری که سبب برهم ریختگی این تعادل بشه می تونه در بدن انسان مشکلات و بیماری رو بوجود بیاره.

هیپنوتیزم چیست؟

هیپنوتیزم

هیپنوتیزم حالتی مشابه خواب هست که فرد در وضعیت خاصی از هوشیاری قرار می گیره و بیشتر شبیه بیداری هست تا خواب و دقیقا قوه تخیل هر فردی رو تقویت کرده و بر ضمیر ناخودآگاه مغز تاثیر می زاره و افراد رو قادر می سازه تا بر واکنش هایی از قبیل گرسنگی، ضربان قلب و فشار خون که در حالت طبیعی از اراده اونها خارج هست مسلط شده و اونها رو کنترل کنن، چرا که فردی که خوابه از محیط اطرافش خبر نداره اما فرد هیپنوتیزم شده کاملا می دونه کجاس و چی کار داره می کنه و تازه در حالت خواب رفلکس های بدن مانند زانو، تنفس و یا ضربان قلب کمی کاهش پیدا می کنه اما در هیپنوتیز همه این حالات شبیه به حالت بیداری و هوشیاری هستش. در حقیقت می تونیم بگیم هیپنوتیزم یک حالتی از تمرکز شدید است که میزان آگاهی نسبت به امور بیرون رو در فرد کاهش داده و شامل درجات خفیف، متوسط و شدید نیز می باشد. جالبه بدونین تنها با تلقین 51 درصد مغز می تونین 49 درصد باقیمونده رو تحت تاثیر قرار بدین و اهداف پزشکی و درمانی خود را اجرا کنین.

آیا شواهدی وجود داره که نشون بده این علم تاثیرگذار هست یا خیر؟

بله وجود داره، طی یک مطالعه ای 204 نفراز افرادی که مشکل سندروم روده تحریک پذیرداشتند رو درطی 12 هفته و هر هفته 1 ساعت هیپنوتیزم کردن و نتیجه بسیار جالب بود:

58 درصد از مردان و 75 در صد از زنان بلافاصله بهبودی پیدا کردن و کمتر از 10 درصد از شرکت کنندگان پس از اون به دنبال سایر راهکارهای درمانی رفتن.

آیا فرد هیپنوتیزم شونده اراده خود را  به شخص مقابل واگذار می کند؟

خیر به هیچ عنوان این یک باور غلط است که توسط رمالان و شعبده بازان جا افتاده و هیچ سندیتی نداره و وجدان فرد در این حالت کلیه حریم ها و حد و حدود خود را متوجه بوده و از اونها تخطی نمی کنه.

مجله مثبت سبز

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها