سن جوانی چند سال است؟
صفت های مختلفی رو خود ما انسان ها به دوره های مختلف زمان هامون اختصاص میدیم، کودکی، نوجوانی، پیری و… اما تا حالا به این فکر کردید که تا چند وقت باید به یه نورسیده، بگیم نوزاد؟ یا اینکه سن جوانی چند سال است و از چه سنی ما دیگه پیر به حساب میایم؟
یک حقیقت کلی:
یادمون باشه که ما تا وقتی جوان به حساب میایم که جوان به نظر بیایم، شادابی پوست، بدنی سالم، رفتاری هماهنگ و سرزنده همگی نشونه های مهمی هستن که خبر از جوانی ما میده. پس ما تا وقتی جوان هستیم که جوان به چشم بیایم. گاهی فردی 20 ساله با خاطری رنجیده، در افکار، اعمال و ظاهر بسیار پیر به نظر میاد، اما گاهی هم فردی در حوالی حتی 60 یا 70 سالگی، سلامت و شاداب در حال لذت بردن از زندگی است.
پس تا وقتی که حس مفید بودن، شادابی و طراوت رو درون خوتون حس کنید، در سن جوانی هستید.
عادت هایی چون استفاده نکردن از برنج آبکش، نان سفید، روغن های غیرگیاهی و مضر، نخوردن غذاهای آماده و الکل و همچنین استعمال نکردن سیگار، ورزش کردن، آشتی با شنا و… همگی باعث میشن ما همیشه از سنی که هستیم جوان تر به نظر بیایم.
آمار و ارقام:
طبق نظرسنجی ها بین افراد مختلف در فرهنگ ها و نقاط مختلف دنیا، مردم پایان جوانی و شروع دوران پیری رو ارقام مختلفی می دونن. خیلی از مردم سنین بین 21 تا 35 و میانگین نظر مردم در اجتماعی دیگه جوانی رو بین 20تا45 می دونه، از سمت دیگه هم شروع پیری رو خیلی از افراد 58 و برخی دیگه 64 سال می دونن.
در یک نگاه و آمار کلی خانم های سن جوانی رو 2 سال بیشتر و سن پیری رو هم 23 سال دیرتر به نسبت آقایان می دونن.
نتیجه گیری:
خوبه بدونیم که سن جوانی و حتی سن شروع پیری هیچ قاعده و قانون خاصی نداره و طبق باورها، عادت ها، طرق زندگی، آب وهوا، نوع و کیفیت تغذیه و… می تونه روی نظر مردم بر سن جوانی و پیری اثرگذار باشه.
تا وقتی ما به زندگی سالم می پردازیم، زودتر گرفتار داروهای مختلف و صف های طولانی ویزیت پزشکان می شیم.
اما هرچقدر از استانداردهای یک زندگی باکیفیت دور باشیم، زودتر در نگاه دیگران از جوانی فاصله گرفتیم.