collagino

برای درمان رفلاکس معده چی بخوریم؟

3.1/5 - (8 امتیاز)
ابتلا به رفلاکس اسید (سوزش سر دل) هر چند وقت یک بار غیرعادی نیست، اما برخی از افراد تقریبا هر بار که غذا می‌خورند از ناراحتی سوزش، نفخ و آروغ رنج می‌برند. حدود 20 درصد از مردم به بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) مبتلا هستند؛ نوعی بیماری رفلاکس اسید مزمن که توسط پزشک تشخیص داده می‌شود.
تایید شده توسط کارشناس تغذیه داروخانه مثبت سبز

این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست.

برای درمان رفلاکس معده چی بخوریم؟

به طور معمول، اسفنکتر مری (لوله‌ای عضلانی که به غذا اجازه می‌دهد وارد معده شود و سپس بسته می‌شود تا از برگشت آن جلوگیری کند) از مری در برابر اسید معده محافظت می‌کند. اگر این اسفنکتر شل شود، غذا می‌تواند از طریق دهانه شل شده به سمت بالا فشار داده و باعث رفلاکس اسید شود. رژیم غذایی نقش مهمی‌ در کنترل علائم رفلاکس اسید دارد و اولین خط درمانی است که برای افراد مبتلا به GERD استفاده می‌شود. در این مقاله، خوراکی‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم که در درمان رفلاکس معده موثر هستند.

زنجبیل برای رفلاکس

زنجبیل به دلیل خواص دارویی آن، یکی از بهترین گیاهان کمکی گوارش است. ماهیت قلیایی و ضد التهابی زنجبیل تحریک دستگاه گوارش را کاهش می‌دهد و همچنین، تخلیه معده را تشویق می‌کند؛ به عبارت دیگر، کمک می‌کند تا غذا در دستگاه گوارش حرکت کند. سعی کنید وقتی احساس سوزش معده دارید، دمنوش زنجبیل بنوشید. اگرچه، در برخی افراد زنجبیل می‌تواند باعث سوزش سر دل شود. بار اول  مقدار کمی ‌دمنوش زنجبیل امتحان کنید تا بفهمید که برای شما موثر است یا نه.

شیر

آیا شیر به سوزش سر دل کمک می‌کند؟ اغلب تصور می‌شود که شیر سوزش سر دل را تسکین می‌دهد. اما باید در نظر داشته باشید که شیر انواع مختلفی از جمله شیر کامل با مقدار کامل چربی، شیر با 2 درصد چربی و شیر بدون چربی دارد. چربی موجود در شیر می‌تواند رفلاکس اسید را تشدید کند. اما شیر بدون چربی می‌تواند به عنوان یک بافر موقت بین پوشش معده و محتویات اسیدی معده عمل کند و علائم سوزش سر دل را تسکین دهد. ماست کم چرب نیز مانند شیر می‌تواند به درمان رفلاکس معده کمک کند. همچنین مقدار مناسبی از پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای شما تامین می‌کند.

اوت میل (جو دوسر)

جو دوسر یک غلات کامل و منبع عالی از فیبر است. جو همچنین اسید معده را جذب می‌کند و احتمال رفلاکس اسید را کاهش می‌دهد. رژیم غذایی سرشار از فیبر با کاهش خطر رفلاکس اسید مرتبط است. سایر گزینه‌های پر فیبر شامل نان غلات کامل و برنج قهوه‌ای است.

برای درمان رفلاکس معده چی بخوریم؟

میوه‌های غیر از مرکبات

خربزه، موز، سیب و گلابی همگی مواد مغذی ضروری را فراهم می‌کنند و نسبت به میوه‌های اسیدی مانند پرتقال کمتر احتمال دارد علائم رفلاکس را ایجاد کنند. به عنوان یک میان وعده، میوه‌ها نسبت به غذاهایی مانند شکلات که چربی و شکر اضافه دارند، کمتر باعث رفلاکس اسید می‌شوند. میوه‌ها همچنین حاوی فیبر هستند که باعث می‎شود برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید.

نوشیدنی

سعی کنید نوشیدنی‌های غیر اسیدی را انتخاب کنید و از نوشیدنی‌های حاوی الکل، شیرین کننده‌ها و کافئین خودداری کنید. می‌توانید دمنوش‌های گیاهی، شیرهای گیاهی و آب سبزیجات غیر اسیدی مانند آب هویج را جایگزین نمایید.

بیشتر بخوانید: این نوشیدنی اسید معده را درمان می‌کند!

علاوه بر این خوراکی‌ها، شما می‌توانید از مکمل‌های موجود در داروخانه آنلاین مثبت سبز که به درمان رفلاکس معده کمک می‌کنند، استفاده کنید.

شربت رفلاکس معده برنیسکون

شربت برنیسکون سولویتا، فرآورده‌ای طبیعی جهت درمان علائم رفلاکس اسید معده، سوزش معده و ترش کردن است. این شربت حاوی ترکیبات قلیایی سدیم کربنات، سدیم آلژینات و سدیم بی کربنات است و به خنثی سازی اسید معده کمک می‌کند. برنیسکون با طعم نعناع در کودکان بالای دوازده سال و مادران باردار نیز قابل استفاده است. پس از مصرف برنیسکون، این شربت در معده با اسید معده واکنش داده و محیط اسیدی معده را خنثی می‌کند و مانع از برگشت محتویات معده به مری می‌شود.

شربت سوسپانسیون خوراکی برنیسکون

خرید شربت رفلاکس معده برنیسکون

شربت آنتی رفلاکس بی باریج اسانس

شربت آنتی رفلاکس بی باریج، فرآورده گیاهی حاوی ژل آلوئه ورا و عسل است و به رفع علائم رفلاکس مری به معده، بهبود سوزش سر دل، کاهش ترشح اسید و ترمیم و پیشگیری از زخم معده و مری کمک می‌کند. مصرف شربت آنتی رفلاکس بی در دوران بارداری مجاز نیست.

شربت آنتی رفلاکس بی باریج اسانس

خرید شربت آنتی رفلاکس بی باریج اسانس

سخن پایانی

برخی غذاها و مکمل‌ها می‌توانند علائم رفلاکس معده را در برخی افراد کاهش دهند. غذاهایی که به بهبود رفلاکس اسید به یک فرد کمک می‌کنند، ممکن است برای شخص دیگری مشکل‌ساز باشند. اگر دو بار یا بیشتر در هفته دچار رفلاکس معده و سوزش سر دل می‌شوید و تغییر در رژیم غذایی به شما کمکی نکرده است، با پزشک مشورت کنید. پزشک یا متخصص تغذیه می‌تواند به شما در تنظیم رژیم غذایی برای مدیریت علائم کمک کند.

محصولات مرتبط

شربت رفلاکس معده برنیسکون سولویتا
شربت آنتی رفلاکس بی باریج اسانس
کپسول کات رفلاکس بهتا دارو
کپسول دویجست آدز رستا ایمن دارو
قرص گاسترودین دینه
شربت ردیوسید سیمرغ دارو عطار
شربت رفلاکس معده برنیسکون سولویتا
شربت آنتی رفلاکس بی باریج اسانس
کپسول کات رفلاکس بهتا دارو
کپسول دویجست آدز رستا ایمن دارو
قرص گاسترودین دینه
شربت ردیوسید سیمرغ دارو عطار
بحث و تبادل نظر
guest

1 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
انا
انا

خودم چندین بار به متخصص مراجعه کردم فایده نداشت طب سنتی خیلی موثر بود که شامل سیاه دانه و عسل طبیعی برادران نسبت یک به دو ترکیب کردم روزی دو قاشق مرباخوری بعدش دمنوش زنجبیل و میخک که به جای مایعات مصرف کردم البته یه روز زنجبیل یه روزش میخک میوه خربزه موز و گلابی پرخوری ممنوع ادویجات فقط زردچوبه غذا فقط ساده وعده بیشتر حجم کمتر بعد از غذا قدم زدن…