mosbatesabz

همه چیز درباره بیماری ابولا

امتیاز دهید

همه چیز درباره بیماری ابولا عامل بیماری ابولا ویروسی از خانواده فیلوویروس هاست که بعد از ورود به بدن نوعی بیماری تب دار و خونریزی دهنده ایجاد میکنه که در اغلب اوقات بیمار به ورطه مرگ کشیده میشه. اولین بار در سال 1976 در یکی از استان های سودان و در منطقه ای در نزدیکی زئیر […]

همه چیز درباره بیماری ابولا
Oralyte
آنچه در این مقاله می خوانیم

همه چیز درباره بیماری ابولا

عامل بیماری ابولا ویروسی از خانواده فیلوویروس هاست که بعد از ورود به بدن نوعی بیماری تب دار و خونریزی دهنده ایجاد میکنه که در اغلب اوقات بیمار به ورطه مرگ کشیده میشه. اولین بار در سال 1976 در یکی از استان های سودان و در منطقه ای در نزدیکی زئیر در کشور کنگو این ویروس کشف شد که برخی اوقات به طور مرگباری این ویروس در بین انسان ها و میمون ها در آفریقا شایع میشه و خیلی سریع هم گسترش پیدا میکنه.

راه سرایت این بیماری چیست؟

همه چیز درباره بیماری ابولا

بر اساس تحقیق محققین، ویروس ابولا از طریق حیوانات به انسان سرایت کرده و معمولا در بدن جانوری زندگی می کنه که در قاره آفریقا سکونت داره چرا که بیشتر افرادی که به این بیماری مبتلا شدن اهل یکی از کشورهای آفریقایی بودن.

بیماری ابولا اکثرا به صورت شیوع ناگهانی بروز می کنه و این شیوع هم از یک بیمارستان یا درمانگاه شروع میشه.

شرایط خاص در هنگام بروز علائم:

به دلیل خاصیت سرایت بالای این بیماری پرسنل بهداشتی باید با رعایت شدید و دقیق اصول بهداشتی پیگیری شرایط انتشار رو بر عهده بگیرن، چرا که کوچکترین غفلت می تونه سلامت جهانی رو به خطر بندازه.
پرستاران و پزشکان و حتی محققان با پوشش کامل بدن از لباس، دستکش و پوتین هایی استفاده میکنن که پس از استفاده باید نابود بشن!

عمده ترین علائم کدامند؟

متاسفانه علائم این بیماری در همه افراد یکسان نیست؛ در اوایل شیوع و شروع این بیماری؛ تب بالا، سردرد، درد عضلات، دل درد، اسهال و خستگی بروز می کرد و برخی از بیماران در این مرحله دچار گلودرد، سکسکه، قرمزی و خارش چشم، اسهال و استفراغ خونی و… می شن؛ با گذشت یک هفته درد قفسه سینه، شوک و مرگ رخ میده، برخی از بیماران هم در این مرحله بینایی شون رو از دست میدن.

نتایج آزمایش ها افت تعداد گلبول های سفید و پلاکت ها و افزایش آنزیم های کبدی رو در افراد میتلا نشون میده که 50 تا 90 درصد بیماران متاسفانه تسلیم مرگ میشن.

نکته مهم:

افراد شاغل در بیمارستان و آزمایشگاه ها باید در حفاظت و کنترل کامل، مراحل درمانی یک بیمار رو طی کنن و همچنین اعضای خانواده فرد بیمار باید تا مشخص شدن نتایج آزمایشان در قرنطینه قرار بگیرن، چراکه یکی از راه های انتقال عفونت بین انسان ها، تماس مستقیم با خون و ترشحات بدن فرد آلوده است که معمولا در بین اطرافیان بیمار که سعی در نگهداری و پرستاری فرد بیمار دارن، رخ میده.
همچنین باید بگیم که یکی دیگر از راه های شایع گسترش این ویروس انتقال در بین بیماران و کارکنان یک بیمارستان یا درمانگاه است.

مجله مثبت سبز

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها