بهترین دارو برای رفلاکس معده

3.9/5 - (7 امتیاز)
چهار روش برای درمان بیماری رفلاکس معده (GERD) وجود دارد که شامل تغییرات سبک زندگی، دارو، درمان آندوسکوپی و جراحی است. اغلب بیماران به ترکیبی از تغییرات سبک زندگی و دارو درمانی به خوبی پاسخ می‌دهند. در این مقاله به معرفی بهترین دارو برای رفلاکس معده می‌پردازیم.
تایید شده توسط کارشناس تغذیه داروخانه مثبت سبز

این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست.

بهترین دارو برای رفلاکس معده
mosbatesabz

رفلاکس اسید ممکن است بعد از یک وعده غذایی سنگین یا زمانی که خیلی زود بعد از غذا دراز می‌کشید، اتفاق بیفتد. اسید معده به سمت مری بالا می‌رود و باعث سوزش سر دل و سایر علائم می‌شود. رفلاکس گاه به گاه اسید در خانه قابل کنترل است، اما رفلاکس مزمن اسید (GERD) ممکن است نیاز به درمان داشته باشد. GERD می‌تواند به مرور زمان به بافت‌های مری شما آسیب برساند. برای درمان رفلاکس معده، پزشک شما احتمالا توصیه می‌کند تغییرات سبک زندگی و استفاده از داروهای بدون نسخه را به عنوان اولین خط درمان انجام دهید. اگر در عرض چند هفته بهبودی حاصل نشد، ممکن است داروی تجویزی و انجام آزمایشات دیگر توصیه شود.

آنچه در این مقاله می خوانیم

داروهای بدون نسخه

داروهایی که برای تسکین علائم رفلاکس معده بدون نسخه پزشک قابل دریافت است، شامل موارد زیر هستند:

آنتی اسیدها

آنتی اسیدهای حاوی کربنات کلسیم ممکن است تسکین سریعی ایجاد کنند. اما آنتی اسیدها به تنهایی مری ملتهب آسیب دیده توسط اسید معده را درمان نمی‌کنند. استفاده بیش از حد از برخی آنتی اسیدها می‌تواند عوارض جانبی مانند اسهال یا گاهی اوقات عوارض کلیوی ایجاد کند.

برای خرید مکمل‌های آنتی اسید نیازی به مراجعه به داروخانه ندارید. خرید آنلاین شربت‌های ضد رفلاکس معده از داروخانه آنلاین مثبت سبز امکان پذیر است. از انواع بهترین دارو برای رفلاکس معده می‌توانیم شربت رفلاکس معده برنیسکون و آنتی رفلاکس بی باریج را به شما معرفی کنیم.

شربت رفلاکس معده برنیسکون

شربت برنیسکون سولویتا، یک آنتی اسید طبیعی حاوی کلسیم کربنات، سدیم آلژینات و سدیم بی کربنات است. از مزیت‌های این شربت می‌توان به قابل مصرف بودن آن در کودکان بالای 12 سال و بانوان باردار اشاره نمود. برنیسکون بعد از واکنش با اسید معده، ژل اسید آلژینیک با pH تقریبا خنثی تشکیل می‌دهد. این ژل به سرعت روی محتویات معده شناور می‌ماند و تا 4 ساعت از رفلاکس محتویات معده به مری جلوگیری می‌کند. اگر رفلاکس شدید باشد، ژل همراه با این محتویات به مری برمی‌گردد اما مری آسیب نمی‌بیند.

شربت سوسپانسیون خوراکی برنیسکون

خرید شربت رفلاکس معده برنیسکون

داروهای کاهنده تولید اسید

این داروها، معروف به مسدود کننده‌های هیستامین 2 (H-2) داروهایی هستند که به کاهش ترشح اسید کمک می‌کنند. مسدود کننده‌های H2 فرسایش مری را در حدود 50 درصد از بیماران التیام می‌بخشد. این داروها شامل سایمتیدین، فاموتیدین و نیزاتیدین هستند. مسدودکننده‌های هیستامین به سرعت آنتی اسیدها عمل نمی‌کنند، اما قدریت تسکین طولانی‌تری دارند و ممکن است تولید اسید از معده را تا 12 ساعت کاهش دهند. نسخه‌های قوی‌تر این داروها با نسخه پزشک در دسترس هستند.

مهارکننده‌های پمپ پروتون

داروهایی که از تولید اسید جلوگیری می‌کنند و مری را بهبود می‌بخشند. این داروها که به عنوان مهارکننده‌های پمپ پروتون شناخته می‌شوند، داروهایی هستند که سه مسیر اصلی تولید اسید را مسدود می‌کنند. مهارکننده‌های پمپ پروتون تولید اسید را بسیار موثرتر از مسدود کننده‌های هیستامین سرکوب می‌کنند و به بافت آسیب ‌دیده مری زمان می‌دهند تا بهبود یابد. این داروها ازوفاژیت فرسایشی را در بسیاری از بیماران، حتی آن‌هایی که آسیب شدید مری دارند، التیام می‌بخشند. مهارکننده‌های پمپ پروتون بدون نسخه شامل لانزوپرازول، امپرازول و اسموپرازول هستند.

شربت آنتی رفلاکس بی باریج

شربت آنتی رفلاکس بی باریج نیز یک فرآورده گیاهی حاوی عصاره آلوئه ورا است. این شربت نیز از طریق کاهش ترشح اسید و اثر التیام بخشی به تسکین علائم رفلاکس اسید کمک می‌کند. آنتی رفلاکس بی باریج همچنین به واسطه اثرات ضد التهابی و التیام بخشی می‌تواند در ترمیم زخم معده موثر باشد.

شربت آنتی رفلاکس بی باریج اسانس

خرید شربت آنتی رفلاکس بی باریج اسانس

عوامل پروکینتیک

عوامل پروکینتیک داروهایی هستند که فعالیت ماهیچه صاف دستگاه گوارش شما را افزایش می‌دهند. این داروها نسبت به مهارکننده‌های پمپ پروتون تا حدودی کمتر موثر هستند. پزشک ممکن است آن‌ها را همراه با یک داروی سرکوب کننده اسید تجویز کند.

داروهای با نسخه

درمان‌های تجویزی قوی برای GERD عبارت‌اند از:

مهارکننده‌های پمپ پروتون تجویزی

این داروها شامل اسموپرازول، لانسوپرازول، امپرازول، پنتوپرازول، رابپرازول و دکسلانسوپرازول هستند. اگرچه این داروها به طور کلی به خوبی تحمل می‌شوند، اما ممکن است باعث اسهال، سردرد، حالت تهوع یا در موارد نادر، سطوح پایین ویتامین B12 یا منیزیم شوند.

مسدود کننده‌های H2 تجویزی

این داروها شامل فاموتیدین و نیزاتیدین با دوز تجویزی است. عوارض جانبی این داروها عموما خفیف بوده و به خوبی قابل تحمل است.

سوزش معده

سخن پایانی

رفلاکس معده ممکن است از آسیب به مری فراتر رود و منجر به التهاب حلق و حنجره شود. همچنین ممکن است باعث برونشیت، آسم یا ذات الریه شود. اگر هیچ دلیل واضحی برای التهاب وجود نداشته باشد، پزشک ممکن است به رفلاکس مشکوک شود. اگر تغییر سبک زندگی و داروهای بدون نسخه کمکی نکرد، پزشک آزمایشاتی را برای تایید تشخیص و تجویز درمان‌هایی مانند داروهای قوی‌تر یا جراحی، پیشنهاد می‌دهد.

مطالب مرتبط
دسته بندی: بیماری ها
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها