Bucalfat

اولین قدم ها برای اینکه مادر خوبی باشیم

امتیاز دهید

شاید یکی از سوالات مهم زندگی هر خانمی این باشه که چجوری می شه که مادر خوبی باشم؟ یا اینکه برای این که مادر خوبی باشم باید چه کاری کنم؟ باید قبل هر چیز بگیم که تعریف ما از مادر خوب، با هم دیگه فرق داره، شاید در فرهنگ ها و جوامع مختلف، تعبیر واژه […]

اولین قدم ها برای اینکه مادر خوبی باشیم؟
Heatstroke

شاید یکی از سوالات مهم زندگی هر خانمی این باشه که چجوری می شه که مادر خوبی باشم؟ یا اینکه برای این که مادر خوبی باشم باید چه کاری کنم؟ باید قبل هر چیز بگیم که تعریف ما از مادر خوب، با هم دیگه فرق داره، شاید در فرهنگ ها و جوامع مختلف، تعبیر واژه مادر متفاوت باشه. ولی در کل مفهوم اصلی واژه مادر توی همه زمونه ها و کشورها تقریبا یکسانه.

همه مادر رو منبع عظیمی از مهر و محبت می دونن و تربیت کننده اصلی کودک! با ادامه این مطلب در مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز همراه باشید.

آنچه در این مقاله می خوانیم

اولین قدم ها برای اینکه مادر خوبی باشیم

بیایید با هم همه کارهای معقولی که یه مادر خوب باید انجام بده رو مرور کنیم:

همه دختر بچه ها از همون کودکی، مادر مهربون عروسک هاشون هستن و تمام محبتی که از مادرشون می بینن، به عروسک هاشون منتقل می کنن.

پس می شه به این نتیجه رسید که اکثر دخترها از همون روزهای اول زندگی، عشق به مادر شدن، درون وجودشون نهادینه است!

این عشق و علاقه و قدرت صبر و تحمل، گاهی وقت ها باعث می شه دختران خانواده، در صورت فوت یا جدایی مادرشون برای باقی اعضای خانواده مثل پدر، برادرها و خواهرهای کوچکتر، نقش مادر رو بازی کنن و به همون مقدار از خود گذشتگی توی زندگی نشون بدن.

چگونه مادر خوبی باشیم؟ (بخش اول)

باقی دخترها که نعمت مادر رو دارن، با الگوبرداری ناخودآگاه از مادرشون، تبدیل به زنی شبیه به مادرشون می شن.

  • یکی از مهم ترین قدم ها برای اینکه مادرخوبی باشید، اینکه الگوپذیری صحیح در زندگی داشته باشیم. شاید بشه اینجوری گفت که مادر خوب بودن تا حد زیادی موروثیه و دختران کاملا به مادرشون نگاه کرده و از اونها الگوپذیری می کنن.
  • بنابراین یک مادر خوب، علاوه بر نقش مادری، مادربزرگ خوبی هم در آینده به حساب میاد.
  • قدم بعدی اینکه در تمام عمر، در سنین آمادگی برای ازدواج، مطالعات مفیدی در باب ازدواج داشته باشید!
  • برای این که مادر خوبی باشید، باید قبل از اینکه حتی ازدواج کنید، بتونید اطلاعات صحیح و کارآمدی درباره زندگی داشته باشید!
  • هیچ وقت این نکته رو فراموش نکنیم که “بهترین هدیه به فرزند، عشق به همسر است!” شاید به ظاهر، این جمله با موضوع ما بی ربط به نظر بیاد، در حالی که کاملا به هم مربوط هستن.
  • مهمترین وظیفه یک مادر برای فرزندش، یافتن مردی پاک و با اخلاق برای همسری است، چرا که شما علاوه بر انتخاب همسر، در حال برگزیدن پدر برای فرزندتون هم هستید!

تا این جای بحث می تونیم به یه جمع بندی برسیم

  • قدم اول برای مادر خوب بودن، الگوپذیری مناسب در زندگیه که البته چون کودک انتخابی نداره و تنها الگوش مادرشه، باید مادر بزرگ خوبی هم در زندگی بود!
  • قدم دوم اینکه با داشتن مطالعه و سطح شناخت مناسب، با آگاهی و صد البته علاقه، همسر خوبی برای خود و پدر خوبی برای فرزند آینده برگزید!

و اما قدم های بعدی

پس از ازدواج، برای مادر خوبی بودن، باید تمام تلاشتون رو بکنید، تا نیمی از زندگی که مسئولیتش رو برعهده دارید رو به نحو احسنت اداره کنید، تا زندگی به گرمی در جریان باشه.

یک مادر خوب، تا زمانی که شناخت کاملی از خود و همسرش در زندگی زناشویی به دست نیاره، بچه دار نمی شه!

متاسفانه دوام زندگی های امروزی کمه و صد مرتبه تاسف بیشتر این جاست که در برخی فرهنگ های غلط، به بچه به چشم مشکل گشا نگاه می کنن و فکر می کنن اگر مردی اعتیاد داره، کار نمی کنه و یا اگه زوجی با هم همخوون نیستن، با به دنیا اومدن بچه این مشکلاتشون حل می شه، در حالی که به شدت این فکر غلطه و تنها به این دایره غم بار، یه کودک معصوم هم اضافه می شه!

از اونجایی که خیلی از رفتارها رو نمی شه قبل از ازدواج حتی پیش بهترین مشاورها هم حدس زد، آمادگی زن و مرد بعد از حداقل یک سال زندگی مشترک، برای یچه دار شدن معلوم و مشخص می شه!

پس از اینکه پدر و مادر هر دو به لحاظ جسمی و روحی به این نتیجه رسیدن که می تونن پذیرای یه کودک در زندگی باشن، باید به مشاور و پزشک مراجعه کنن، تا هر دو متخصص در زمینه های روحی و جسمی اونها رو مورد بررسی قرار بده و به بتونه اونها رو آماده بچه دار شدن کنه.

یک مادر خوب هیچ وقت به خود و همسرش تخفیف نمیده؛ یعنی اینکه کوچکترین مشکل روحی یا جسمی خود یا همسرتون رو باید حتما به پزشک و مشاور اطلاع بدین، تا درمان و حل نشدن اون مشکل هم، اقدام به بچه دار شدن نکنید!

چگونه مادر خوبی باشیم؟ (بخش اول)

همون طوری که تا اینجای بحث پیداست، برای مادر خوب بودن، زمانی که حتی نطفه کودک هم بسته نشده، بیشتر موارد با اهمیت برای توجه وجود داره به نسبت زمانی که جنین تشکیل شده و حتی به دنیا میاد.

توی هر مسئله ای باید به این نکته توجه کرد که پیشگیری همیشه بهتر از درمانه

به همین علت باید شما و همسرتون حتما بعد از تایید حس درونی خودتون مبنی بر آمادگی روحی، زیر نظر یک مشاور، پارامتر های روحی تون بررسی شده و مشورت های مفیدی رو از مشاور اتخاذ کنید!

همین طور پزشکان هم شما و حتی همسرتون رو باید به لحاظ جسمی چک کنن، آزمایش های خون و حتی سونوگرافی هایی تجویز می شن تا به شما اطمینان بدن که برای بچه دار شدن آماده هستید!

دقت کنید، که رژیم های غذایی صحیح، ورزش کردن منظم و دوری از سیگار، مشروبات الکلی، قلیان، شغل های پرخطر که در معرض امواج قرار دارن و… تنها بخشی از مراقبت های و وظایف پدر و مادر قبل از بچه دار شدن است.

  • مادر خوب، همیشه بدن و روحی آرام و سالم داره؛ به این معنی که حداقل یک سال قبل از بارداری سعی می کنه از عادت های نامناسب به کلی دوری کنه و سبک زندگی سالمی رو در پیش بگیره!
  • اطمینان از سلامت همسر، دوری کردن از محل های آلوده و… هم همگی در گروی دقت نظر یک مادر خوب قبل از بارداری به حساب میاد.
  • یه مادر خوب، از قبل از بارداری، اخلاق های بد خودش رو به کلی شناسایی و ترک می کنه و با خودش تمرین می کنه که برخی جملات منفی رو دیگه به زبون نیاره.
  • خواه ناخواه، بچه ها قوی ترین دستگاه ضبط و پخش هستن، پس قبل از اینکه دیر بشه باید با رفتارهای غلط و حتی اعمال غلط به کلی خداحافظی کرد.
  • پس پیش از بارداری زمان دوری کردن از تمام ویژگی های بد اخلاقیه!
مطالب مرتبط
دسته بندی: مادر و کودک
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها