بوکال فت چیست و چگونه انجام می‌شود؟

3/5 - (8 امتیاز)
جراحی بوکال فت که در عرض 15 دقیقه انجام می‌شود، به شما کمک می‌کند تا صورت خود را به طور طبیعی کانتور کنید. برای اطلاعات بیشتر همراه ما باشید؛ البته اگر به زیبایی هرچه بیشتر چهره خود به شکل نچرال علاقمند هستید.
به توضیحات دکتر حمیده ایرانچی مقدس در این ویدیو گوش دهید تا اطلاعات جامعی در مورد جراحی بوکال فت کسب نمایید:
پخش ویدیو

بوکال فت چربی است که بین استخوان فک و استخوان گونه شما در هر دو طرف صورت قرار دارد. در جراحی بوکال فت این دو بالشتک چربی را از صورت خارجی می‌کنند تا چهره یک حالت کانتور طبیعی پیدا کند. به ویژه اگر صورت پُری دارید، با جراحی بوکال فت می‌توانید زاویه‌سازی بسیار زیبایی را در چهره خود انجام دهید. برای اینکه به طور کامل بدانید بوکال فت چیست، در این مقاله همراه ما باشید.

جراحی بوکال فت چیست؟

بوکال فت، زیر استخوان گونه شما قرار دارد و به صورت دو بالشتک چربی است. این بالشتک‌ها در افراد مختلف اندازه‌های متفاوت دارند. هرچه چربی ناحیه بوکال (Buccal) بیشتر باشد، به صورت ظاهری گردتر می‌دهد. وقتی فردی جراحی بوکال فت انجام می‌دهد، استخوان‌های گونه در وی نمایان‌تر خواهند شد. در این صورت یک تضاد سایه‌ای بین استخوان‌های گونه و فک پایین ایجاد می‌شود که از گردی صورت می‌کاهد و صورت بیشتر حالت V شکل پیدا می‌کند.

در جراحی بوکال فت با در نظر گرفتن سایز بوکال فت و هدفی که فرد از انجام این جراحی دارد، ممکن است همه یا بخشی از چربی باکال برداشته شود. بوکال فت دوباره رشد نمی‌کند؛ بنابراین نتیجه‌ای که از این عمل حاصل می‌شود، دائمی است. در بسیاری از موارد برای اینکه نتیجه بهتری از جراحی بوکال فت به دست آید، در کنار این جراحی، جراحی‌های زیبایی دیگر نیز انجام می‌شود؛ مثل برجسته کردن گونه یا روش‌های کمتر تهاجمی مثل تزریق ژل یا بوتاکس.

عکس بوکال فت

جراحی بوکال فت به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

حذف چربی باکال یا همان بوکال یک انتخاب شخصی است. به طور کلی افراد زیر گزینه خوبی برای جراحی بوکال فت هستند:

  • افرادی که پُری بیش از حد صورت خود را دوست ندارند.
  • افرادی که خواهان گونه‎‌های برجسته هستند.
  • افرادی که مایلند گردی صورتشان کمتر شود.

تفاوت‌های ظریفی در ظاهر صورت هر فرد وجود دارد که باعث می‌شود نتیجه جراحی بوکال‌فت از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. بنابراین حتما لازم است که قبل از این عمل جراحی با یک پزشک متبحر مشورت شود. ممکن است افرادی که صورت لاغر و استخوانی دارند، با انجام جراحی بوکال‌فت اصلا نتیجه خوبی کسب نکنند.

 ✅دقت کنید که تغییرات وزن به طور مستقیم روی حجم گونه‌ها تاثیر می‌گذارد. از این رو لازم است که قبل از جراحی بوکال‌فت حتما به وزن ایده‌آل خود دست یافته باشید و قصد کاهش یا افزایش وزن نداشته باشید.

پیشنهاد می‌دهیم این مقاله را مطالعه کنید: فیلر بادی چیست؟

جراحی بوکال فت چگونه انجام می‌شود؟

جراحی بوکال فت تقریبا 15 دقیقه زمان می‌برد اما اگر مراحل آماده شدن فرد قبل از عمل را هم در نظر بگیریم، تقریبا 45 دقیقه زمان لازم است. در طول جراحی بوکال‌فت مراحل زیر انجام می‌شود:

  • داروی بیهوشی به فرد تزریق می‌شود یا بی‌حسی موضعی اعمال می‌شود. در صورت بی‌حسی موضعی، داروی بی‌حسی باید با سوزن به داخل گونه‌ها تزریق شود.
  • در حالی‌که شما بیهوش یا بی‌حس هستید، جراح یک برش کوچک در داخل گونه (داخل دهان) ایجاد می‌کند.
  • بوکال فت توسط فورسپس و پس از ایجاد یک برش کوچک توسط جراح برداشته می‌شود.
  • برش ایجاد شده بخیه زده می‌شود.
  • تمامی مراحل در طرف دیگر صورت نیز به همین ترتیب انجام می‌گیرد.

عوارض جراحی بوکال فت چیست؟

پس از جراحی بوکال فت 3 هفته زمان لازم است تا بهبودی حاصل شده و نتیجه قابل مشاهده شود. اگرچه بعد از گذشت 1 هفته تورم صورت بسیار کمتر می‌شود اما برای اینکه نتیجه نهایی را ببینید، 2 ماه زمان لازم است. به موارد زیر توجه کنید:

  • کبودی و تورم بعد از این جراحی کاملا طبیعی است.
  • بهتر است بعد از این جراحی 5 تا 7 روز از فعالیت‌های کاری و روزمره فاصله بگیرید.
  • در 2 روز اول بهتر است غذاهای نرم مثل سوپ استفاده کنید.
  • برش‌های ایجاد شده در داخل دهان ممکن است مدتی درد داشته باشند و احساس بی‎‌حسی تا چند هفته ادامه داشته باشد که کاملا طبیعی است.
  • درد در ناحیه‌های برش طبیعی است و با مشورت پزشک می‌توان از داروهای مسکن مثل استامینوفن استفاده نمود یا کمپرس سرد انجام داد.

از جمله عوارض جراجی بوکال فت به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • خونریزی بیش از حد
  • عفونت در محل برش
  • آسیب به اعصاب صورت که می‌تواند باعث ایجاد بی حسی یا افتادگی صورت شود.
  • آسیب به غدد بزاق
  • ظاهر لاغر صورت (اگر چربی زیادی برداشته شود)
  • عدم تقارن در دو طرف صورت

اگر بوکال فت را به یک پزشک خبره بسپارید احتمال عوارض ذکر شده به حداقل خواهد رسید.

عکس قبل و بعد از بوکال فت

آیا نتایج جراحی بوکال فت ماندگار است؟

یکی از سوالات متداول در مورد بوکال‌فت، مدت ماندگاری آن است. وقتی چربی بوکال که شبیه به پد چربی است، برداشته می‌شود، دیگر هرگز رشد نخواهد کرد. بنابراین انتظار می‌رود که فرم جدید صورت شما برای همیشه ماندگار باشد. اما یک نکته مهم وجود دارد؛ اگر فرد کاهش یا افزایش وزن قابل توجهی داشته باشد، ممکن است در نتیجه جراحی بوکال فت تغییر حاصل شود.

برخی از افراد چند سال بعد از انجام جراحی بوکال فت ممکن است تصور ‌کنند که صورتشان ظاهری پیرتر از آنچه انتظار دارند، از خود نشان می‌دهد. علت آن است که با افزایش سن، کلاژن در سطح پوست کاهش می‌یابد، حجم عضلات تا حدودی از دست می‌رود و پوست حالت شل‌تر و افتاده‌تر پیدا می‌کند. به طور کلی اگر می‌خواهید روند پیری پوست خود را کُند کنید، خرید قرص کلاژن و استفاده از آن را به شما پیشنهاد می‌دهیم.

بهترین سن برای جراحی بوکالفت

اکثر پزشکان به افراد توصیه می‌کنند که برای انجام جراحی بوکال فت تا 20 سالگی صبر کنند تا فرد کاملا دوران بلوغ را طی کند زیرا چربی‌های بوکال با بالغ شدن دچار تغییر می‌شوند. از طرف دیگر پوست افراد مسن نیز خاصیت ارتجاعی کمی دارد و فرد با انجام این عمل زیبایی ممکن است در قسمت تحتانی صورت دچار افتادگی بیشتری شود؛ مگر آنکه عمل لیفت صورت را نیز همزمان انجام دهد. پس بهترین سن برای جراحی بوکالفت به نظر می‌رسد که سنین بین 20 تا 40 باشد.

آیا با جراحی بوکالفت خط خنده کمتر می‌شود؟

افرادی که در آنها چربی بوکال خیلی بزرگ است، ممکن است خط خنده عمیق‌تری نسبت به سایرین داشته باشند. اگرچه گاهی ممکن است جراحی بوکالفت باعث شود خط خنده کمتر به چشم بیاید اما باید توجه داشته باشید که هدف از انجام جراحی بوکال فت، حذف خط خنده نیست. برای حذف خطوط خنده می‌توانید عمل لیفت صورت یا تزریق چربی یا فیلر انجام دهید.

کلام پایانی در مورد بوکالفت

در پایان این مقاله از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز ممکن است این پرسش برایتان پیش آید که پس به چه علت چربی‌های Buccal در صورت وجود دارند؟ در دوران نوزادی این بالشتک‌های چربی برای بهتر شیر خوردن به نوزاد کمک می‌کنند اما در دوران بزرگسالی کاربرد خاصی ندارند. بنابراین در صورت صلاحدید پزشک برداشتن یا خارج کردن آنها بلامانع است. توصیه آخر ما به شما این است که حتما ویدیوی مربوط به این مقاله را تماشا و توضیحات پزشک را گوش کنید تا با آگاهی بیشتر تصمیم بگیرید که این جراحی مناسب شما است یا نه!

مطالب مرتبط
منبع:
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها