داروهای ضد قارچ
تعداد مقالات: 4
قرص وریکونازول در مواردی که سایر درمانها موثر نباشند یا در عفونتهای شدید نظیر آسپرژیلوزیس تهاجمی، کاندیدیازیس مری و عفونتهای مقاوم به دارو کاربرد دارد. مکانیزم اثر قرص وریکونازول بر پایه مهار آنزیمهای خاص قارچی است که برای ساخت دیواره سلولی قارچ ضروری هستند، از این رو مانع از رشد و تکثیر قارچ میشود.
- 1 ماه قبل
در میان درمانهای موجود برای عفونتهای انگلی، داروهای ضد انگل نقش حیاتی در کنترل و درمان این بیماریها ایفا میکنند. یکی از این داروها، قرص تیابندازول، به عنوان یک گزینه درمانی مؤثر برای مقابله با انواع مختلف انگلها شناخته میشود. تیابندازول، که به صورت قرصهای جویدنی در دسترس است، به خاطر طیف وسیع فعالیت ضد انگلی و سهولت در مصرف، توجه زیادی را جلب کرده است.
- 5 ماه قبل
امفوتریسین بی، دارویی ضد قارچ با طیف اثر وسیع است که برای درمان طیف گستردهای از عفونتهای قارچی مهاجم به کار میرود. این دارو به عنوان «داروی نجات دهنده» در موارد عفونتهای قارچی شدید و تهدید کننده زندگی شناخته میشود. در ادامه بیشتر با این دارو، عوارض و نحوه مصرف آن آشنا میشویم.
- 10 ماه قبل
داروی کتوکنازول که در قالب قرص، شامپو و کرم یافت می شود به درمان بیماری های قارچی کمک می کند. عفونت های قارچی معمولا به درمان مقاوم هستند و دیر بهبود می یابند. پس در درمان بیماری ها با کتوکنازول باید صبور باشید.
- 1 سال قبل