بیماری های خود ایمنی

تعداد مقالات: 16
از آنجایی که شرایط مختلفی وجود دارد که تحت عنوان اختلالات روماتیسمی طبقه بندی می‌شوند، درمان آن‌ها نیز ماهیت متفاوتی دارد. روماتیسم یک اصطلاح ساده است که هم اشکال التهابی و هم غیرالتهابی سندرم‌های درد و مفصل را در بر می‌گیرد. دارو یا درمان واحدی وجود ندارد که شرایط مفصل یا سندرم درد التهابی را بهبود بخشد. برخی از عوامل، برای برخی افراد موثرتر از دیگران هستند. همراه ما باشید تا اهداف و روش‌های درمانی را بررسی کنیم.
درمان‌های آرتریت روماتوئید می‌تواند به کاهش التهاب مفاصل، تسکین درد، جلوگیری یا کند کردن آسیب مفاصل و کاهش ناتوانی کمک کند. علاوه بر این باعث می‌شود شما بتوانید تا حد ممکن فعال باشید. درمان و مدیریت زودهنگام می‌تواند خطر آسیب مفاصل را کاهش داده و تاثیر این بیماری را محدود کند.
روماتیسم مفصلی یک اختلال التهابی مزمن است که می‌تواند بیشتر مفاصل بدن شما را تحت تاثیر قرار دهد. در برخی از افراد، این بیماری می‌تواند به طیف گسترده‌ای از سیستم‌های بدن از جمله پوست، چشم‌ها، ریه‌ها، قلب و عروق خونی آسیب برساند. اما چگونه می‌توان فهمید که به آن مبتلا هستید؟ آیا از علائم آن آگاه هستید؟ همراه ما باشید تا این بیماری و علائم آن را بررسی کنیم.
بیماری روماتیسم که بیماری اسکلتی و عضلانی نیز نامیده می‌شود روی مفاصل شما تاثیر می‌گذارد. یکی از انواع روماتیسم، روماتیسم مفصلی است که نسبت به بقیه شیوع بیشتری دارد. انواع دیگر روماتیسم کمتر رایج هستند. اگر علائمی دارید که احتمال می‌دهید به روماتیسم مبتلا باشید، همراه ما باشید تا روماتیسم، علائم و علت آن را کامل بشناسیم.
آزاتیوپرین یک داروی موثر است که برای جلوگیری از رد عضو در افرادی که پیوند کلیه داشتند استفاده می‌شود. این دارو با کاهش واکنش حساسیت جسم به پیوند، تاثیر خود را می‌گذارد. با استفاده از آزاتیوپرین، خطر رد عضو پس از پیوند کلیه به شدت کاهش می‌یابد، که به بیماران این اطمینان را می‌دهد که پیوند آن‌ها با موفقیت انجام شده و نتایج طولانی‌مدت مثبت خواهد داشت.
زمانی که روی پوست خود لکه‌های سفید مشاهده می‌کنید ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که کمبود چه ویتامینی باعث پیسی می‌شود؟ لکه‌ها و مشکلات پوستی مانند پیسی می‌توانند خبر از کمبود یک ویتامین در بدن را بدهند.
روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید یک بیماری خود ایمنی و التهابی است؛ به این معنی که سیستم ایمنی بدن به اشتباه به سلول‌های سالم بدن حمله می‌کند و باعث التهاب و تورم دردناک در قسمت‌های آسیب دیده بدن می‌شود. آرتریت روماتوئید می‌تواند باعث ایجاد کمبود برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی شود.
علائم دیابت در کودکان و بزرگسالان اغلب شامل احساس تشنگی، تکرر ادرار و افزایش حجم ادرار، گرسنگی مداوم، میل زیاد به غذا و خوراکی‌های شیرین، کاهش وزن، تاری دید، احساس خستگی، مورمور شدن انگشتان است. البته قابل ذکر است که علائم دیابت از فردی به فرد دیگر می‌تواند متفاوت باشد و بسته به شرایط بدنی، شرایط خانوادگی و … متفاوت است که در این مقاله از مجله مثبت سبز به بررسی کامل آن پرداختیم.
آمار ابتلا به لوپوس در زنان بیش از مردان است اما این به این معنا نیست که مردان به لوپوس مبتلا نمی‌شوند. علائم لوپوس در مردان و زنان با هم متفاوت است. در صورت ابتلا به لوپوس می‌توانید با کنترل بیماری به زندگی خود ادامه دهید اما لازم است اطلاعات خود را در زمینه این بیماری افزایش دهید.
برای مقابله با بیماری‌های خود ایمنی چه باید کرد؟ شایع‌ترین بیماری‌های خود ایمن کدامند؟ آیا درمان قطعی برای بیماری‌های خود ایمن وجود دارد؟ چه کنیم از این بیماری‌ها در امان بمانیم؟
بیماری سلیاک باعث آسیب جدی به دستگاه گوارش به خصوص روده کوچک خواهد شد. این بیماری باعث می‌شود تا جذب مواد مغذی در بدن با اختلال مواجه شود. برای درمان این بیماری باید مواد غذایی حاوی گلوتن به طور کامل از رژیم غذایی حذف شوند.

مولتیپل اسکلروزیس یا همان ام اس نوعی بیماری مزمن است که به طور مستقیم روی سیستم عصبی مرکزی تاثیر می‌گذارد. علائم این بیماری بسته به پیشرفت آن می‌تواند خفیف یا شدید باشد. متاسفانه در حال حاضر هیچ نوع درمان قطعی برای MS وجود ندارد. راهکارها و درمان‌هایی که برای ام اس مورد استفاده قرار می‌گیرند، […]