جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

داروهای ضدبارداری

تعداد مقالات: 6
قرص کنتراسپتیو ال‌ دی (LD) یکی از انواع قرص‌های ضدبارداری ترکیبی است که حاوی دو هورمون استروژن و پروژسترون است. این قرص‌ها علاوه بر پیشگیری از بارداری، کاربردهای دیگری همچون تنظیم قاعدگی، کاهش دردهای قاعدگی، بهبود آکنه و درمان برخی مشکلات هورمونی را نیز دارند.
قرص یولی پریستال استات در جهت پیشگیری از بارداری اورژانسی و درمان فیبروم‌های رحمی به کار می‌رود. این دارو به عنوان یکی از موثرترین گزینه‌ها برای جلوگیری از بارداری ناخواسته پس از رابطه جنسی محافظت‌نشده شناخته شده است و با تأخیر در تخمک‌گذاری یا جلوگیری از آن، از وقوع بارداری پیشگیری می‌کند. همچنین، یولی پریستال استات در درمان فیبروم‌های رحمی با مهار اثرات هورمون پروژسترون، به کاهش علائم و اندازه این تومورهای غیرسرطانی کمک می‌کند.
قرص لوونورژسترول به عنوان یک پروژستین مصنوعی، در شرایطی که رابطه جنسی محافظت‌نشده یا شکست در روش‌های پیشگیری از بارداری اتفاق می‌افتد، عمل می‌کند. هدف اصلی لوونورژسترول جلوگیری از بارداری ناخواسته از طریق ممانعت از تخمک‌گذاری، تغییر در محیط رحم و تأثیر بر حرکت اسپرم و به صورت کلی جلوگیری از بارداری می‌باشد.
قرص دزولست به ‌عنوان یک نوع قرص ضد بارداری ترکیبی، با ترکیب هورمون‌های استروژن و پروژسترون، عملکردی کارآمد در جلوگیری از بارداری ارائه می‌دهد. این قرص نه‌ تنها به جلوگیری از تخمک‌گذاری کمک می‌کند، بلکه با تغییر در غلظت مخاط دهانه رحم و بافت داخلی رحم، مانع از بارداری ناخواسته می‌شود.
اگر شما هم جزو افرادی هستید که به صورت مداوم از قرص‌های ضد بارداری استفاده می‌کنید، شاید بعد از خواندن این مطلب به راه‌های جایگزین دیگری برای جلوگیری از بارداری فکر کنید. البته استفاده از این قرص، عوارض جانبی زیادی به همراه ندارد؛ اما اگر تبدیل به یک روتین شود، می‌تواند عواقبی را در پی داشته باشد. در این مطلب قرار است تمامی عوارض مرتبط با مصرف قرص‌های ضد بارداری را با شما به اشتراک بگذاریم؛ از کم اهمیت‌ترین آن‌ها گرفته تا مهم‌ترینشان.
قرص مدروکسی پروژسترون به منظور تنظیم دوره های قاعدگی در زنان و حل مشکلات هورمونی در خانم ها کاربرد دارد. این دارو حاوی پروژسترون است که یک هورمون زنانه به حساب می‌آید.