کمر

گرفتگی عضلات کمر، که گاهی اوقات به عنوان اسپاسم کمر شناخته می‌شود، حالتی است که در آن عضلات کمر به صورت ناگهانی و غیرارادی منقبض و سفت می‌شوند. این حالت می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله آسیب دیدگی فیزیکی، فعالیت بیش از حد، استرس، یا وجود یک بیماری زمینه‌ای رخ دهد.
4 هفته قبل
کمردرد، مشکلی رایج است که بر کیفیت زندگی تأثیر می‌گذارد. این مقاله به بررسی انواع کمر درد، از حاد تا مزمن، علائم مربوطه و روش‌های درمانی متنوع می‌پردازد. علت‌های کمردرد از عوامل فیزیکی گرفته تا مشکلات عصبی و مفصلی متنوع است. علائم نیز می‌تواند شامل درد محدوده کمر، سفتی عضلات و از دست دادن کارایی باشد. روش‌های درمانی از داروهای ضد درد تا فیزیوتراپی و تمرینات تقویتی متنوع است. اهمیت تشخیص دقیق و انتخاب مناسب‌ترین روش درمانی تأکید شده است تا افراد بتوانند بهبود یابند و از عوارض کمردرد کاسته و به زندگی با کیفیتی دست یابند.
2 ماه قبل
در این مقاله به بررسی فعالیت‌هایی پرداخته شده است که ممکن است بر سلامت دیسک کمر تاثیر منفی بگذارند. تمرکز اصلی بر روی شناسایی و اجتناب از رفتارها و ورزش‌هایی است که می‌توانند فشار نامطلوبی بر کمر وارد کنند، از جمله نشستن طولانی‌ مدت بدون استراحت، ورزش‌هایی با بار فشاری زیاد بر کمر مانند برخی از حرکات ایروبیک، دوچرخه‌سواری با وضعیت نامناسب و کوهنوردی بدون توجه به فرم صحیح بدنی. همراه ما باشید.
3 ماه قبل
سیاتیک یک اختلال عصبی همراه با درد، تورم و سستی در رگ عصب سیاتیک، از پایین فوقانی پشت پا به سمت پایین است. درمان‌های معجزه آسا شامل تمرینات کششی و تقویتی، فیزیوتراپی، ماساژ ترکیبی، اکوپانکچر، یوگا و تنفس عمیق، تکنیک‌های آرامش و تغییرات در رژیم غذایی می‌شود.
3 ماه قبل
بیماری دیسکوپاتی، یکی از مشکلات شایع در ستون فقرات است که باعث درد، تنگی عروق و ناتوانی عملکردی می‌شود. این بیماری اغلب ناشی از فشار بر دیسک‌ها در نتیجه تخریب یا انحراف آنها است. علائم شامل درد، سرگیجه و خستگی می‌باشد. روش‌های تشخیصی شامل تاریخچه پزشکی، امتحان فیزیکی و آزمایش‌های تصویری مانند MRI می‌شود. درمان‌ها شامل داروهای ضد التهابی، فیزیوتراپی و تمرینات تقویتی است.
3 ماه قبل
بسیاری از افراد تجربه درد گردن یا کمردرد را داشته اند یا در بستگان و نزدیکان خود دیده اند. بیرون زدگی دیسک یکی از شایع ترین بیماری های ستون فقرات بوده که باعث شده کمر درد، دومین علت مراجعه بیماران به پزشکان باشد.
5 ماه قبل
کمر درد یکی از عوارض شایعی است که اکثر خانم‌ها در دوره بارداری آن را تجربه می‌کنند؛ در این دوران به دلیل تغییرات گسترده در ظاهر و فیزیولوژی بدن، درد کمر به سراغ خانم های باردار می آید که به صورت موقت و تا زمان زایمان ادامه دارد؛ جالب است بدانید در موارد اندکی نیز کمردرد بعد از زایمان از بین نمی رود و ادامه خواهد داشت.
10 ماه قبل