Bucalfat

هر آنچه لازم است درباره متخصص مغز و اعصاب بدانید

امتیاز دهید

متخصص مغز و اعصاب بیماری‌هایی را که روی عملکرد مغز و سیستم عصبی تاثیر دارند، درمان می‌کند. این پزشکان می‌توانند بیماری‌هایی مثل ام اس، میگرن، سکته مغزی، صرع، آلزایمر، پارکینسون و مننژیت را تشخیص داده و درمان کنند. دکتر مغز و اعصاب برای تشخیص بیماری‌ها از روش‌هایی مثل ام آر آی، سی تی اسکن، الکترومیوگرام […]

متخصص مغز و اعصاب
Heatstroke

متخصص مغز و اعصاب بیماری‌هایی را که روی عملکرد مغز و سیستم عصبی تاثیر دارند، درمان می‌کند. این پزشکان می‌توانند بیماری‌هایی مثل ام اس، میگرن، سکته مغزی، صرع، آلزایمر، پارکینسون و مننژیت را تشخیص داده و درمان کنند. دکتر مغز و اعصاب برای تشخیص بیماری‌ها از روش‌هایی مثل ام آر آی، سی تی اسکن، الکترومیوگرام و الکتروانسفالوگرام استفاده می‌کند.

متخصص مغز و اعصاب یا نورولوژیست با عملکرد مغز و سیستم عصبی آشنا است. بیماری‌ها وآسیب‌هایی که سیستم عصبی را درگیر می‌کنند، باید توسط این متخصصان درمان شوند. این دسته از پزشکان مشکلاتی مثل ام اس (MS)، آلزایمر، پارکینسون، سکته مغزی، صرع و میگرن را نیز درمان می‌کنند.

 چه زمانی باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید؟

دکتر مغز و اعصاب مشکلات سیستم عصبی را که از مغز، نخاع و اعصاب تشکیل شده، بررسی و درمان می‌کند. از این مشکلات می‌توان به آسیب مغزی یا نخاعی، ام اس، آلزایمر، پارکینسون، سکته مغزی، صرع، سر درد، لرزش، عفونت‌های سیستم عصبی (مثل مننژیت و آبسه مغزی) و تشنج اشاره کرد.

اگر نمی‌توانید تعادل خود را حفظ کنید یا دچار ضعف عضلانی، گیجی و سرگیجه هستید باید به نورولوژیست مراجعه کنید. افرادی که در حس لامسه، بویایی یا بینایی دچار مشکل هستند هم گاهی اوقات باید توسط این متخصصان معاینه شوند. چون ممکن است اختلالات سیستم عصبی در بروز این مشکلات نقش داشته باشند. لیست بهترین پزشکان متخصص مغز و اعصاب در شیراز ، اصفهان و وسایر شهرهای ایران را در سایت پی جو میتوانید مشاهده نمایید.

متخصص مغز و اعصاب چگونه بیماری ها را تشخیص می دهد؟

متخصص مغز و اعصاب درباره تاریخچه پزشکی شما و علائمی که دارید، سوالاتی می‌پرسد. سپس قدرت بینایی و رفلکس‌های شما را بررسی می‌کند. دکتر مغز و اعصاب از روش‌های زیر برای تشخیص دقیق‌تر بیماری کمک می‌گیرد:

ام آر آی (MRI)

در این روش تشخیصی از امواج رادیویی استفاده می‌شود تا تصاویری از مغز گرفته شود. برای انجام این تست باید حدود 30 دقیقه در داخل دستگاه دراز بکشید.

سی تی اسکن (CT)

با استفاده از اشعه ایکس و کامپیوتر از مغز شما تصاویر چند بعدی ایجاد می‌شود. در این روش ممکن است به شما ماده حاجب تزریق شود تا عروق، تومورها و قسمت‌های مختلف بدن بهتر دیده شوند.
هر آنچه لازم است درباره متخصص مغز و اعصاب بدانید

الکتروانسفالوگرام (EEG)

در این روش با اتصال الکترودهایی به پوست سر، فعالیت الکتریکی مغز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. از الکتروانسفالوگرام که حدود 1 ساعت طول می‌کشد برای تشخیص مشکلات مغزی مثل التهاب و تومور استفاده می‌شود. گاهی اوقات این تست در حالی که خواب هستید، انجام می شود.

داپلر ترانس کرانیال (TCD)

با استفاده از امواج صوتی و یک پروب سونوگرافی که روی سر قرار می‌گیرد، جریان خون مغز شما اندازه گیری می‌شود.

آزمایش مایع مغزی نخاعی

پزشک کمر شما را بی حس کرده و با استفاده از سوزن مایع نخاعی را از بدن خارج می‌کند. این روش به تشخیص علت خونریزی‌ها، عفونت‌ها و سایر مشکلات مغزی و عصبی کمک می‌کند.

الکترومیوگرام (EMG)

با استفاده از الکترومیوگرام فعالیت الکتریکی عضلات و اعصاب بررسی می‌شود. این روش تشخیصی به متخصص مغز و اعصاب کمک می‌کند که علت بروز درد، بی حسی و ضعف را تشخیص دهد. برای انجام الکترومیوگرام سوزن‌های کوچکی وارد عضلات شما می‌شوند تا فعالیت آن‌ها را بررسی کنند. پزشک در سطح بدن شما شوک‌های ضعیفی را ایجاد می‌کند تا فعالیت عصبی را ثبت کند.

تست تنسیلون

از تست تنسیلون برای تشخیص بیماری میاستنی گراویس استفاده می‌شود. برای انجام این تست پزشک دارویی به نام تنسیلون را به شما تزریق می‌کند. سپس نحوه تاثیر این دارو را روی حرکات عضلات مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

چگونه بهترین متخصص مغز و اعصاب را پیدا کنیم؟

با توجه به اینکه این پزشکان با مغز و کل سیستم عصبی سر و کار دارند، پیدا کردن یک متخصص خوب از اهمیت زیادی برخوردار است. این روزها که اینترنت در همه جا گسترش پیدا کرده، می‌توان از سایت‌هایی که در زمینه معرفی پزشکان با تجربه فعالیت می‌کنند، استفاده کرد. سایت پی جو، لیستی از متخصصان مغز و اعصاب را که در شهرهای مختلف ایران مانند پزشکان متخصص مغز و اعصاب در کرج ، تهران و… فعالیت می‌کنند را در اختیار شما قرار می‌دهد. همه متخصصان در سایت پی جو پروفایل اختصاصی دارند. در این پروفایل آدرس، شماره تلفن و شبکه‌های اجتماعی که پزشک در آن‌ها فعالیت می‌کند، ذکر شده اند. همچنین این امکان فراهم شده تا با خدمات ارائه شده توسط پزشک بیشتر آشنا شوید.

مطالب مرتبط
دسته بندی: حافظه و تمرکز
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها