mosbatesabz

کسانی که سرطان نمی گیرند

3/5 - (4 امتیاز)

بدن آدمی متشکل از میلیونها میلیون سلول است از که یک نظم خاصی پیروی کرده، تولید می شوند، بالغ می شوند و سپس می میرند. در شرایط عادی این روند هر ثانیه به درستی در حال تکرار است. حال تصور کنید سلول های بدن بعد از پیر شدن و آسیب دیدگی نمیرند و به رشد […]

کسانی که سرطان نمی گیرند
Oralyte

بدن آدمی متشکل از میلیونها میلیون سلول است از که یک نظم خاصی پیروی کرده، تولید می شوند، بالغ می شوند و سپس می میرند. در شرایط عادی این روند هر ثانیه به درستی در حال تکرار است. حال تصور کنید سلول های بدن بعد از پیر شدن و آسیب دیدگی نمیرند و به رشد خود ادامه دهند، و از طرفی سلول های جدید هم به این چرخه اضافه شوند؛ در اینصورت است که شاهد رشد خوشه های تومور خواهیم بود. دانشمندان به دنبال دلیل قطعی بروز سرطان هستند اما سرطان یک دلیل نداره و شامل چندین دلیل است که وراثت، سابقه خانوادگی، سن و جنسیت جزو عواملی هستند که قابل کنترل نیستند، اما انتخاب شیوه زندگی که شامل سیگار کشیدن، کنترل وزن و مصرف الکل است قابل کنترل و در اراده انسان می باشد. شاید این سوال خیلی از ماها باشه که کسانی که سرطان نمی گیرند چه افرادی هستند؟ برای پاسخ این سوال با ما در این مطلب از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز همراه باشید.

آنچه در این مقاله می خوانیم

کسانی که سرطان نمی گیرند

چرا برخی ها سرطان می گیرند و برخی ها نمی گیرند؟

  • برای درک بهتر موضوع کسانی که سرطان نمی گیرند با یک مثال شروع می کنیم:
  • چرا هر بار که یک آتش سوزی در جنگل رخ می ده؛ باز هم یک نفر سیگارش را از پنجره ماشین دور می ندازه؟
  • در اینجا دلایلی وجود داره که می گه چرا روشن کردن سیگار ممکنه باعث آتش سوزی در جنگل نشود.
  • شاید باران اومده باشه و چمن ها خیس شده باشند
  • شاید هم آتش سوزی شروع بشه اما باد اونو خاموش کنه
  • شاید سیگار به جای علف بر روی سنگفرش خیابون بیفته
  • شاید چمن ها خشک باشه اما سیگار قبل از افتادن خاموش شده باشه
  • شاید آتش بگیرد اما بخشی از چمن خیس باشه و آتش سوزی قطع بشه

در مثال مذکور سیگار یکی از دلایل بالقوه سرطان است و جنگل آتش گرفته مثالی از خود سرطان است، همچنین باد و چمن خیس هم مکانیسم های کنترل داخلی بدن به مانند سیستم ایمنی سالم، تعادل PH و سلول های اکسیژنی هستند که سبب جلوگیری از سرطان می شوند.

این مثال در زندگی واقعی مصداق داره و گاهی اوقات در یک دوره زمانی مشابه برخی افراد از سیستم ایمنی سالمی برخوردار هستند و با وارد شدن یک سم به بدن دچار سرطان نمی شوند، اما بر خی دیگر که از نقص سیسم ایمنی یا کمبود سطح اکسیژن دربدن رنج می برند، و مستعد ابتلا به سرطان می باشند.

کپسول فست ران
قیمت: 59.300 تومان
قیمت با تخفیف:47.400 تومان

کسانی که سرطان نمی گیرند در عوامل زیر برتری دارند

نقش سیستم ایمنی در کسانی که سرطان نمی گیرند

سیستم ایمنی بدن اولین سد دفاعی در برابر آسیب های احتمالی به بدن است. اما زمانیکه بدن شما در اثر بیماری ها، انتخاب شیوه نادرست زندگی و یا مصرف برخی از داروها به خطر بیفتد، دیگر سیستم ایمنی قادر به محافظت از شما نخواهد بود. در این شرایط شما بی دفاع هستید و سلول های آسیب دیده در اثر عفونت های مزمن ممکنه کنترل نشوند و تولید توده های سرطانی کنند.

بنابراین اگر سیستم ایمنی خود را حفظ کنید، بدن شما قادر به پیشگیری از سرطان خواهد بود و همچنین از شما در برابر عوامل پیری نیز محافظت می کند.

سرطان ممکنه در هر سنی، هر فردی، هر جنسی و هر نژادی رخ بده. برخی از سرطان ها در جمعیت های خاصی مشاهده می شه اما غالبا 75 درصد اونها در سنین بالای 55 سال رخ می ده. شانس ابتلا به سرطان در مردان در حدود 520 درصد و در زنان 35 درصد است که اگر بدنتون رو تقویت کنید و از عادت های شیوه خوب زندگی کردن، پیروی کنید، از این بیماری به دور خواهید بود.

انتخاب شیوه زندگی، در کسانی که سرطان نمی گیرند

برخورداری از یک زندگی سالم برای هر کسی میسر نیست. در شیوه زندگی سالم شما بایستی که از مصرف دخانیات، مصرف الکل به دور باشید و نگران وزن بدنتون باشید. در واقع سیگار کشیدن، نوشیدن، خوردن غذاهای چرب از لذت های زندگی هستند، اما سبب تضعیف سیستم ایمنی و بروز التهاب در بدن شده و شما رو مستعد دریافت سرطان می کنند.

ژننتیک و تاریخچه خانوادگی

حتی اگر یک نفر از اعضای خانواده شما دچار سرطان شده باشه ریسک ابتلا در شما نیز وجود داره، بنابراین سابقه پزشکی خانواده خود را بشناسید و از رفتارهایی که سبب بروز بیماری می شوند فاصله بگیرید.

با این توضیحات ژنتیک عامل بروز اکثریت سرطان ها نیست و کارشناسان تخمین زده اند تنها در حدود 5 درصد سرطان ها در سال بر اثرعامل ژنتیک رخ می دهند.

کلام آخر

سرطان در اشخاصی رایج هست که از بدن خود مراقبت نمی کنند، دانشمندان معتقدند بیش از نیمی از سرطان ها قابل پیشگیری هستند. بنابراین مهم نیست که شما استعداد ژنتیکی دارید یا خیر، چون هم راه های پیشگیری متعدد و هم راه های درمان گوناگون وجود داره.

پس سازگارترین راه برای نجات انسان ها پیشگیری است. این مهم محقق نمی شود مگر اینکه رژیم غذایی  و شیوه زندگی تان را تغییر دهید.

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها