InsectRepellentSpray

تمام اطلاعات در مورد بیماری صرع

امتیاز دهید

قطعا نام و علائم بیماری صرع به گوشتون خورده، خیلی از ما هم با افراد مبتلا به این بیماری رو به رو شدیم، می خوایم توی این مطلب از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز با هم علت ایجاد و به تمام اطلاعات در مورد بیماری صرع بپردازیم… تاریخچه بیماری صرع طی 2000 سال گذشته، نظره […]

تمام اطلاعات در مورد بیماری صرع
Oralyte

قطعا نام و علائم بیماری صرع به گوشتون خورده، خیلی از ما هم با افراد مبتلا به این بیماری رو به رو شدیم، می خوایم توی این مطلب از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز با هم علت ایجاد و به تمام اطلاعات در مورد بیماری صرع بپردازیم…

آنچه در این مقاله می خوانیم

تاریخچه بیماری صرع

طی 2000 سال گذشته، نظره های خرافی در مورد علت بیماری صرع وجود داشت. اعتقاد بر اين بود كه اين بيماری به علت نفوذ ارواح خبيث و شيطانی به بدن افراد بروز می کنه. به همين دليل برای بيرون روندن ارواح خبيث از جسم بيماران سعی می کردن به روش های خشونت باری متوسل شن كه خیلی از مواقع باعث صدمات جسمی و حتی مرگ بيمار می شد!

بیماری صرع چیست؟

صرع یک اختلال سیستم عصبی مرکزیه که در اون فعالیت سلول های عصبی در مغز مختل شده و منجر به تشنج میشه که رفتار، علائم و احساسات غیرطبیعی از جمله از دست رفتن هوشیاری برای بیماری رخ میده.

تمام اطلاعات در مورد بیماری صرع

علائم بیماری صرع

  • گیجی موقت
  • صحبت کردن نامفهوم و بریده بریده
  • از دست دادن هوشیاری و بی خبری
  • حرکات تند و پیچشی غیر قابل کنترل در دستها و پاها

دلیل تشنج

مغز از ميلياردها سلول عصبی به نام نورون تشكيل شده که انتقال پيام های عصبی به نورون های دیگه رو انجام میده. اين پيام ها از طريق ناقل های شيميایی به نام نوروترانسميتر (NEUROTRANSMITTER) به نورون های بعدی منتقل می شن.

وقوع هرگونه حمله تشنجی، ناشی از انتقال ناگهانی تعداد بسيار زيادی از پيام های عصبی در مغزه كه در حالت عادی نبايد اين پيام ها از مغز ساطع بشن. در ضمن، نبايد به صورت همزمان اين‌قدر پيام غير لازم صادر شه. اين پیام ها می تونن فقط در يه قسمت از مغز توليد بشن يا تمام مغز رو دربر بگیرن.

چرا برخی به بیماری صرع مبتلا میشن؟

برای نیمی از مبتلایان هنوز علت خاصی مشخص نشده، اما نیمی دیگر اثرات ژنتیکی، تومورها و بیماری های مغزی رو می شه دلی ایجاد بیماری شون دونست.

محققین برخی از انواع صرع رو با ژن های مشخصی ارتباط دادن. با اینکه تخمین زده شده که حدود 500 ژن می تونه در این امر نقش داشته باشه، اما برای بیشتر افراد، ژن ها تنها بخشی از علل صرع هستن. ژن های مشخص می تونن شخص رو نسبت به شرایط محیطی حساس تر کرده که تشنج رو تحریک کنن.

تشنج در دوران بارداری

بیماری صرع در طی بارداری هم مادر و هم جنین رو در معرض خطر قرار می ده و مصرف برخی داروهای ضد صرع می تونه خطر نقایص جنینی رو افزایش بده.

به مبتلایان به صرع که قصد بارداری دارن توصیه می شه حتما قبل از اقدام به بارداری تحت نظر پزشک متخصص قرار بگیرن، لازم به ذکره که بیشتر زنان مبتلا به صرع می تونن باردار شن و فرزند سالم داشته باشن، تنها لازمه که برای بارداری با برنامه پزشک پیش برن.

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها