نکات مهم در مقابله با ویروس کرونا

امتیاز دهید

ویروس کرونا و یا Covid ۱۹، که هم اکنون سراسر جهان را نزدیک به دو سال است درگیر خود کرده است. کشورهای بسیاری خصوصا کشورهای آسیایی و نواحی جنوب آفریقا درگیر این ویروس شده اند. امروزه همه ما با علائم این ویروس به نوعی آشنا هستیم. ویروس کرونا در واقع نوعی سرماخوردگی است که عفونت‌های […]

نکات مهم در مقابله با ویروس کرونا

ویروس کرونا و یا Covid ۱۹، که هم اکنون سراسر جهان را نزدیک به دو سال است درگیر خود کرده است. کشورهای بسیاری خصوصا کشورهای آسیایی و نواحی جنوب آفریقا درگیر این ویروس شده اند. امروزه همه ما با علائم این ویروس به نوعی آشنا هستیم. ویروس کرونا در واقع نوعی سرماخوردگی است که عفونت‌های بیشتری را از جمله مشکلات تنفسی نیز به همراه دارد. این ویروس همانند ویروس سارس که در سال ۲۰۰۳،  بسیاری از کشورها را درگیر خود کرده بود، به صورت اپیدمی در حال افزایش می‌باشد. اما چگونه می‌توانیم از خود در برابر این ویروس محافظت کنیم؟ در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا به بررسی نکات مهم در مقابله با ویروس کرونا بپردازیم. شما عزیزان نیز می‌توانید این اطلاعات کامل و جامع را با دوستان و عزیزان خود به اشتراک بگذارید.

ویروس کرونا چه علائمی دارد ؟

همان طور که اشاره کردیم، این ویروس همانند یک سرماخوردگی است که علائم آن نیز با سرماخوردگی شباهت دارد. علائمی همانند تب، سرفه خشک و یا بدن درد از جمله رایج‌ترین علائم این ویروس می‌باشد. علاوه بر این علائم، علائمی دیگری همانند آبریزش بینی، گلو درد، از دست دادن حس بویایی و چشایی، گرفتگی بینی و یا اسهال نیز ممکن است در برخی بیماران نشان داده شود. این علائم و نشانه‌ها، در ابتدا خفیف می‌باشند و کم کم شدید‌تر می‌شوند. البته برخی افراد نیز ممکن است به این ویروس آلوده شده باشند، اما بدون علائم باشند. حال کاملا خوبی داشته باشند. خوشبختانه تا کنون تقریبا ۸۰ درصد از بیمارانی که به این ویروس دچار شده اند، با رعایت برخی نکات مهم در مقابله با ویروس کرونا و توصیه‌های پزشک خود، بهبود پیدا کرده اند.

چه کسانی در معرض خطر ویروس کرونا می‌باشند ؟

با گزارشاتی که تا کنون از این ویروس به دست آمده است، از هر ۶ نفر، که به این ویروس مبتلا شده است، تنها یک نفر از آن‌ها حال مساعدی ندارد. افرادی که حال خوبی ندارند اکثرا به مشکلات تنفسی دچار می‌شوند. در این صورت باید از دستگاه اکسیژن ساز استفاده نمایند. افرادی که فشار خون بالایی دارند، مشکلات قلبی و یا تنفسی دارند، افراد مسن و یا کسانی که به دیابت مبتلا هستند، بیشتر در معرض خطر به این بیماری می‌باشند.

چه کسانی در معرض خطر کرونا هستند؟
در خصوص اجاره دستگاه اکسیژن ساز می‌توانید از طریق وب سایت ما و یا دیگر راه‌های ارتباطی با پرستاران ما در ارتباط باشید.

در ادامه این مقاله قصد داریم تا درباره نکات مهم در مقابله با ویروس کرونا صحبت کنیم. با مطالعه این مقاله و رعایت این نکات می‌توانید خود و عزیزانتان را از این ویروس محافظت نمایید.

بررسی نکات مهم در مقابله با ویروس کرونا

بهداشت شخصی خود را رعایت کنید

بهداشت شخصی را ممکن است در طی این دو سال که ویروس کرونا همه جهان را درگیر خود کرده است، میلیون‌ها بار از طریق پزشک ها، شبکه‌های اجتماعی، اخبار روزانه و… شنیده باشید. این ویروس رفته رفته تغییر می‌کند و هنوز اطلاعات کامل و جامعی از آن گزارش نشده است. اما نکته بسیار مهمی درباره آن وجود دارد که این ویروس از طریق قطرات تنفسی که در هنگام سرفه و یا عطسه ایجاد می‌شود، افراد دیگر را مبتلا می‌کند. هنگامی که فرد سطحی را که به این ویروس آلوده است را لمس کند و به چشم‌ها و یا دهان خود بزند، به این ویروس مبتلا می‌شود. بهداشت دست‌ها مهم‌ترین و بهترین روش برای مقابله با این ویروس می‌باشد.

دست‌ های خود را بشویید

شستن دست‌ها از جمله نکات مهم در مقابله با ویروس کرونا می‌باشد. دست‌های خود را به صورت مرتب با آب و صابون بشویید. به مدت حداقل ۲۰ ثانیه باید برای شست و شوی دست‌هایتان وقت بگذارید. اگر به آب و صابون دسترسی ندارید می‌توانید از الکل‌های ضد عفونی کننده دست استفاده نمایید. به طور متوسط هر فرد در ساعت ۲۳ بار صورت خود را لمس می‌کند. هنگامی که می‌خواهید به صورت خود دست بزنید، باید به خوبی دست‌هایتان را شسته باشید تا به ویروس آلوده نشوید. هنگام سرفه و یا عطسه نیز با قسمت داخلی آرنج و یا بازو، بپوشانید.

دست های خود را بشویید

فاصله اجتماعی را رعایت کنید

یکی دیگر از نکات مهم در مقابله با ویروس کرونا، رعایت فاصله اجتماعی می‌باشد. هنگامی که به بیرون و یا محل کار خود می‌روید، به افراد دیگر نزدیک نشوید و در یک مکان تجمع نکنید. حداقل یک تا دو متر از یکدیگر فاصله بگیرید. همچنین از رفتن به جاهای شلوغ نیز اجتناب کنید. به جای استفاده از اتوبوس و یا مترو، پیاده و یا از اسنپ یا ماشین شخصی خود استفاده کنید. هم اکنون نیز مدارس، دانشگاه‌ها و برخی دیگر از مکان‌های عمومی نیز در قرنطینه می‌باشند. حتی الامکان خریدها و کارهای بانکی خود را به صورت آنلاین انجام دهید. جلسات کاری خود را نیز به صورت مجازی و آنلاین انجام دهید و یا در صورت امکان آن‌ها را به تعویض بیندازید.

ماسک بزنید

سازمان جهانی پیشگیری از ابتلا به کرونا اعلام کرده است، که همه افراد باید هنگامی که به بیرون می‌روند، ماسک بزنند. اگر برای خرید مواد غذایی مجبور هستید به مکان‌های شلوغ بروید از ماسک‌های چند لایه استفاده کنید و فاصله خود را با افراد دیگر حفظ کنید. زیرا افرادی که به ویروس آلوده می‌باشند، تا ۷۲ ساعت قبل از آن که علائمی از خود نشان دهند، مسری می‌باشند. استفاده از ماسک یکی از نکات مهم در در مقابله با ویروس کرونا است که باید همه افراد آن را جدی بگیرند. پوشیدن ماسک شما را از ترشحات تنفسی دیگران مانند عطسه و یا سرفه، محافظت می‌کند.

تمیز کردن سطوح

جاهایی که اغلب با آن‌ها تماس دارید و افراد زیادی به آن‌ها دست می‌زنند را تمیز نگه دارید. دستگیره در، ریموت کنترل، کلید برق، تلفن همراه، آشپزخانه، کلید آسانسور و…. اگر در مکان‌های عمومی قرار گرفتید، می‌توانید از یک دستمال برای آن قسمت استفاده کنید تا کار خود را انجام دهید. برای مثال کار با عابربانک و یا دستگاه‌های POS، از جمله دستگاه‌هایی می‌باشند که در روز افراد زیادی با آن‌ها سر و کار دارند.

اگر احساس بیماری کردیم، چه اقدامی انجام دهیم ؟

اگر علائمی از ویروس کرونا را در خود احساس کردید، باید در خانه بمانید. جایی نروید و با کسی در ارتباط نباشید. وسایل و مواد غذایی خود را از اعضای خانواده خود جدا نمایید. در خصوص تست کرونا در منزل نیز می‌توانید با پرستاران و پزشکان ما در ارتباط باشید. همچنین افرادی که مسن می‌باشند نیز می‌توانند برای پرستار سالمند از طریق راه‌های ارتباطی اقدام نمایند. تیم پزشکی خدمات پرستاری ارسطو به صورت شبانه روزی برای سلامت شما عزیزان تلاش می‌کند تا از این ویروس در امان بمانید.

مطالب مرتبط
دسته بندی: رپورتاژ
بحث و تبادل نظر
guest

2 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
منا مرادی
منا مرادی

سلام هزینه پرستار سالمند چقدر می باشد؟
سپاس از تیم مثبت ثبز

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  منا مرادی

مینای عزیز سوال شما به حوزه کاری ما مربوط نمی شود. مجله مثبت سبز تیم کارشناسی داروخانه آنلاین مثبت سبز است و در خصوص مسائل پزشکی و محصولات داروخانه ای فعالیت می کند.
سپاس از شما