مجله مثبت سبز

میکروپیگمنتیشن چیست؟ همه چیز در مورد آن + عوارض و قیمت

امتیاز دهید
میکروپیگمنتیشن یک روشی جدید برای تشکیل فرم زیبا و بدون ‌نقص برای ابروها یا سایر اجزای صورت با کمک تکنیک‌هایی که شبیه به تاتو است.
میکروپیگمنتیشن

میکروپیگمنتیشن چیست؟

میکروپیگمنتیشن یک روش‌ مرسوم برای آرایش دائمی یا نیمه‌دائمی است. از میکروپیگمنتیشن برای تشکیل فرم زیبا نه تنها در ابرو بلکه برای سایر اجزای صورت استفاده می‌کنند. میکروپیگمنتیشن یک روشی جدید برای تشکیل فرم زیبا و بدون ‌نقص برای ابروها یا سایر اجزای صورت با کمک تکنیک‌هایی که شبیه به تاتو است. میکروپیگمنتیشن برای موارد مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد و فقط برای فرم دهی به  ابرو نیست. از دیگر مزایا میکروپیگمنتیشن برای فرم دادن به شکل شمایل ابروها، خط رشد مو، لب‌ها، چشم و … می‌توان اشاره کرد که خانوم‌ها و آقایان می‌توانند استفاده کنند. از قرار دادن پیگمنت در حد فاصل لایه بیرونی و زیرین پوست را میکروپیگمنتیشن می‌گویند.

این روش درمانی نتیجه اش تا چند سال ماندگار است. اگر در ابرو یا سایر اجرای صورت، نقصی یا کمبودی می‌بینید که باعث شده اعتمادبه‌نفس خودتان را از دست بدهید، با این روش می‌توانید فرم مناسب اجزای صورت خود را تشکیل کنید و از نتیجه کار لذت زیادی را ببرید. خانوم‌ها و آقایانی که دچار ریزش مو و ابرو شده‌اند، آلوپسی دارند یا شیمی‌درمانی شده‌اند می‌توانند از مزایای میکروپیگمنتیشن بهره ببرند تا ظاهر شاداب و زیبای خود را به دست آورند.

میکروپیگمنتیشن به چه صورت انجام می شود؟

میکروپیگمنتیشن با تزریق رنگ‌های معدنی ضدحساسیت به  زیر پوست به کمک سوزن‌های بسیار ظریف انجام می‌شود. رنگ در واقع به دومین لایه از پوست نفوذ می‌کند و کاملا نرم و طبیعی است و باعث ایجاد جلوه‌ای زیبا در لب‌ها، چشم یا ابرو می‌شود. افرادی که میکروپیگمنتیشن انجام می‌دهند باید آموزش‌ دیده و با تجربه باشند و همچنین از دستکش استفاده کنند تا از پخش شدن باکتری‌ها و آلودگی‌ها  جلوگیری کند.

این روش با تاتوهای آرایشی فرق دارد. یکی از مهم‌ترین فرق آن این است که در میکروپیگمنتیشن از رنگدانه‌هایی استفاده می‌شود که با جوهرهای تاتو فرق دارند. در میکروپیگمنتیشن، این  فرایند نسبت به تاتو کمتر تهاجمی است. میکروپیگمنتیشن معمولا بین بیست دقیقه تا نیم ساعت زمان می‌برد. در واقع همان روز به منزل می‌روید. وابسته به اینکه کدام قسمت از صورت خود را میکروپیگمنتیشن کرده اید، معمولا درد این فرایند کم است. معمولا از کرم‌ها یا اسپری‌های بی‌حس کننده برای کاهش درد استفاده می‌شود. شما عزیزان همچنین می‌توانید برای دریافت مشاوره کارشناسی در مورد میکروپیگمنتیشن به کلینیک لادن با آدرس https://clinicladan.com/micropigmentation/ مراجعه کنید.

چه اتفاقی بعد از میکروپیگمنتیشن برای پوست می افتد؟

پس از میکروپیگمنتیشن بیماران اغلب در ناحیه مورد نظر مقداری ورم را حس می‌کنند. معمولا متخصصانی که میکروپیگمنتیشن شما را انجام می‌دهند، به شما توصیه می‌کند هر چند وقت یک بار از کیسه یخ استفاده کنید و همچنین پمادهای ویژه ای را برای کاهش تورم و التهاب معرفی می‌کنند. افرادی که میکروپیگمنتیشن را دور چشم‌های خود انجام می‌دهند، ممکن است ریختن اشک را تجربه کنند. این علامت تقریبا برای همه افراد مشترک است. به همین دلیل بهتر است با کسی به کلینیک مربوطه بروید و خودتان رانندگی نکنید.

متخصص مربوطه برای شما مواد ضدعفونی‌کننده خاصی را برای پاکسازی مناطق آسیب دیده توصیه می‌کند. متخصصین همچنین توصیه می‌کنند که از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید. شما باید از برخی از محصولات و مواد غذایی مانند پراکسید باید خودداری کنید. این محصولات می‌توانند تاثیر منفی بر تثبیت رنگ داشته باشند. پس از میکروپیگمنتیشن رنگی که می‌بینید پر رنگ‌تر و تیره‌تر از آنچه می‌خواهید به نظر م‌یرسد. اما در عرض چند هفته این رنگ‌ها محو می‌شوند و به رنگ دلخواهتان  تغییر می‌کنند. اگر دچار تب یا ضایعات پوستی و همچنین تورم و سوزش بیش از حد معمول را تجربه کردید حتما این موارد را با پزشک خود در میان بگذارید.

برای چه افرادی مناسب است میکروپیگمنتیشن انجام دهند؟

میکروپیگمنتیشن یا آرایش دائمی هم برای خانوم‌ها و هم برای آقایان استفاده می‌شود. مناسب افرادی است که می‌خواهند تغییری در ظاهر خود مانند خط رشد مو، ابرو، لب و … ایجاد کنند و ظاهر خود را بهبود بخشند. همچنین، این روش برای کسانی که به لوازم آرایشی سنتی حساسیت دارند و نمی‌توانند از آنها استفاده کنند ایده آل است. از سایر افرادی که می‌توانند از میکرپیگمنتیشن بهره‌مند شوند می‌توان به کسانی با ناتوانی‌های جسمی اشاره کرد. کسانی که عینک می‌زنند، کسانی که لنزهای دارند یا دارای چشم‌های حساس هستند می‌توانند گزینه مناسبی برای این کار باشند. چنین افرادی با میکروپیگمنتیشن دیگر نیازی به استفاده از لوازم آرایشی ندارند.

علاوه بر این، غیر از زیبایی ظاهر، از میکروپیگمنتیشن برای اهداف پزشکی هم استفاده می‌شود. این روش درماپیگمنتیشن نامیده می‌شود و برای از بین بردن زخم  یا جای زخم و جوش، اصلاح عیوب لب، بازیابی سینه در افرادی که تحت درمان با شیمی‌درمانی هستند و برای عمل‌ بازسازی سینه استفاده می‌شود.

دوره ترمیم و بازیابی میکروپیگمنتیشن چه مدت طول می‌کشد؟

دوره ترمیم و بازیابی میکروپیگمنتیشن طولانی نیست. در روزهای اول، ابروها یا ناحیه مورد نظر، بسیار تیره‌ به نظر می‌رسد. با گذشت زمان و در اثر لایه برداری، رنگ آن روشن‌تر، نرم‌تر و در نتیجه، طبیعی‌تر می‌شود. به خاطر همین جلسه دوم یا ترمیم برای تصیح رنگ و ظاهر، بسیار مهم است. افرادی که پوست حساس دارند، ممکن است دچار التهاب و مقداری کبودی شوند. البته می‌توانید به فعالیت‌های روزانه خود ادامه دهید و بلافاصله پس از میکروپیگمنتیشن به سر کار بروید.

موارد کاربرد میکروپیگمنتیشن

میکروپیگمنتیشن لب

مدتی است که استفاده از میکروپیگمنتیشن لب بسیار رواج یافته است. از این تکنیک برای مشخص‌تر کردن لب و هم چنین پروتز و برجسته‌تر نشان دادن آن استفاده می‌شود. هم چنین حتی می‌توان از آن برای رنگ آمیزی لب نیز استفاده به عمل آورد. اگر شما لب‌های باریک و یا کمرنگی دارید و قصد دارید به اصلاح آن بپردازید، استفاده از تکنیک میکروپیگمنتیشن یکی از گزینه‌های خوب برای افزایش جلو و همچنین زیبایی لب‌ها می‌باشد. حتی ممکن است طی اتفاقی یا حتی با گذر زمان فرم اصلی لب از بین برود که باز هم میکروپیگمنتیشن راه حل مناسبی برای تصحیح آن می‌باشد.

میکروپیگمنتیشن چشم

اگر قصد دارید کمی جلوه و ظاهر چشم خود را جذاب‌تر کنید و خط رویش مژه زیباتری داشته باشید، میکروپیگمنتیشن چشم به کمک شما می‌آید. شما می‌توانید با میکروپیگمنتیشن به چشمان خود عمق دهید و یا هر تغییر دیگری که مورد نظر شما است با استفاده از میکروپیگمنتیشن انجام دهید.

خط چشم‌های سایه دار یکی از موارد مورد استقبال در بین افراد به شمار می‌آید. البته باید بدانید درست است که امکان دارد با گذر زمان میکروپیگمنتیشن کمی کم رنگ شود ولی این امکان هم وجود دارد که برای همیشه پاک نشود. هر چند شما می‌توانید با چند جلسه لیزر آن را ریمو و به طور کامل پاک کنید.

میکروپیگمنتیشن ابرو

بسیاری از افراد  فکر می‌کنند که میکروپیگمنتیشن ابرو همان تاتوی بهداشتی است. در اصل میکروپیگمنتیشن روندی مشابه با تاتوی ابرو دارد  و به این شکل است که رنگدانه‌ها درون پوست جایگذاری می‌شود اما مهم‌ترین تفاوت آن نتیجه آن است که بسیار متفاوت است. میکروپیگمنتیشن ابرو را نمی‌توانیم با رنگدانه‌های پایه فلزی انجام دهیم چرا که آنها سمی می‌باشند و مهاجرت رنگدانه‌ها بین لایه‌های پوستی باعث می‌شود که نقطه و یا لک ایجاد کنند.

سخن نهایی

در این مقاله ما سعی کردیم که به بهترین شکل به شما توضیح دهیم که میکروپیگمنتیشن چیست و چه کاربردی دارد و شما می‌توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر به کلینیک لادن با آدرس https://clinicladan.com/ مراجعه کنید.

آدرس : خيابان پاسداران نبش گلستان ١ (مومن نژاد) مركز خريد پريس سنتر طبقه ٥ واحد ٣

مطالب مرتبط
دسته بندی: رپورتاژ
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها