Bucalfat

آجیل های مفید برای کم کاری تیروئید

3/5 - (2 امتیاز)
کم کاری تیروئید یک بیماری است که در آن بدن به اندازه کافی هورمون تیروئید تولید نمی‌کند. هورمون‌های تیروئید به مدیریت بخشی از عملکردهای بدن از جمله رشد، ترمیم سلولی و متابولیسم کمک می‌کنند. در نتیجه، افراد مبتلا به کم کاری تیروئید می‌توانند علائمی‌ مانند خستگی، ریزش مو، افزایش وزن و تغییرات خلق و خو را تجربه کنند. دارو اولین خط درمان کم کاری تیروئید است، اما پیروی از یک رژیم غذایی سالم و سبک زندگی می‌تواند به بهبود عملکرد و علائم تیروئید نیز کمک کند. در این مقاله آجیل های مفید برای کم کاری تیروئید را که برای یک رژیم غذایی مغذی و متعادل برای کم کاری تیروئید ضروری هستند، آورده‌ایم.
تایید شده توسط کارشناس تغذیه داروخانه مثبت سبز

این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست.

آجیل های مفید برای کم کاری تیروئید
mosbatesabz

بادام برزیلی

به گفته NIH، بادام برزیلی حاوی ماده مغذی سلنیوم است که به تنظیم هورمون‌های تیروئید کمک می‌کند. بر اساس یک بررسی در سال 2013 در مجله Clinical Endocrinology، سلنیوم ممکن است به جلوگیری از آسیب طولانی مدت تیروئید در افراد مبتلا به مشکلات مربوط به تیروئید مانند بیماری‌ هاشیموتو و گریوز کمک کند.

بیشتر بخوانید: با قاتل کم کاری تیروئید آشنا شوید

یک بادام حاوی 68 تا 91 میکروگرم سلنیوم است. از آنجایی که حداکثر حد مجاز سلنیوم 400 میکروگرم در روز است، در مصرف این آجیل زیاده‌روی نکنید. خوردن 1 تا 3 بادام برزیلی در روز می‌تواند سلنیوم کافی برای حمایت از سلامت تیروئید، بدون خطر ایجاد مسمومیت سلنیوم را فراهم کند. بادام برزیلی را باید به صورت خام و در حد اعتدال مصرف کنید. جویدن کامل آن‌ها برای کمک به هضم و جذب مواد مغذی مهم است.

طبق مطالعات، سلنیوم برای فعالیت آنتی اکسیدانی تیروئید ضروری است. علاوه بر این، به متابولیسم هورمون‌های تیروئید کمک می‌کند. بنابراین، کمبود سلنیوم باعث کاهش فعالیت سلنوپروتئین‌ها می‌شود و از این طریق باعث کاهش تولید هورمون‌های تیروئید می‌شود.

سلنیوم در سلنوپروتئین‌ها ادغام می‌شود. در نتیجه، فعالیت آنتی اکسیدانی قوی ایجاد می‌کند. بنابراین، می‌تواند به دفاع آنتی اکسیدانی در تیروئید کمک کند که این کار را با از بین بردن رادیکال‌های آزاد تولید شده در طول سنتز هورمون‌های تیروئید انجام می‌دهد.

بادام برزیلی

بادام درختی، از آجیل های مفید برای کم کاری تیروئید

بادام درختی برای حفظ عملکرد صحیح تیروئید مناسب است. این آجیل منبع خوبی از پروتئین، فیبر و مواد معدنی است. بادام نیز حاوی سلنیوم است که به سلامت غده تیروئید کمک می‌کند. همچنین سرشار از منیزیم بوده و می‌تواند عملکرد غده تیروئید را تنظیم کند.

مطالعات نشان می‌دهد که منیزیم برای تبدیل هورمون غیر فعال تیروئید (T4) به هورمون تیروئید فعال (T3) مورد نیاز است. بدون این تبدیل، هورمون تیروئید قوی‌تر به سلول‌ها نمی‌رسد. بنابراین، وقتی سطح منیزیم پایین است، تیروئید ما نمی‌تواند به درستی کار کند. همچنین، مطالعات نشان داده‌اند که سطوح پایین منیزیم با افزایش خطر کم کاری تیروئید مرتبط است.

سطوح پایین منیزیم در افراد مبتلا به بیماری خودایمنی تیروئید شایع است. التهاب یکی از مشخصه‌های تعیین‌کننده بیماری خودایمنی است. بیماران مبتلا به بیماری ‌هاشیموتو، التهاب غده تیروئید را تجربه می‌کنند که در نهایت می‌تواند منجر به نارسایی تیروئید شود. بیماری‌ هاشیموتو می‌تواند به کم کاری تیروئید بینجامد.

بادام هندی

بادام هندی نیز حاوی ماده معدنی سلنیوم است که نقش مهمی ‌در تضمین عملکرد مناسب تیروئید، تنظیم سطح تیروئید و محافظت از بافت تیروئید در برابر استرس اکسیداتیو دارد.

تخمه کدو

تخمه کدو یکی دیگر از مواد غذایی فوق العاده برای تیروئید است. تخمه کدو تنبل منبع غنی زینک بوده که برای سلامت تیروئید و سنتز هورمون‌های تیروئیدی ضروری است. تیروزین، اسید آمینه موجود در تخمه کدو، عملکرد طبیعی غدد درون ریز را به همراه تولید تیروکسین و تری یدوتیرونین (T3 و T4) که سطح تیروئید را کنترل می‌کنند، تضمین می‌کند.

همچنین، تخمه کدو تنبل منبع طبیعی تریپتوفان، اسید‌آمینه تقویت کننده خواب است. زینک، مس و سلنیوم موجود در تخمه کدو نیز می‌توانند بر طول مدت و کیفیت خواب تاثیر بگذارند.

سخن پایانی

یک رژیم غذایی سالم و متعادل، سنگ بنای درمان همه بیماری‌ها و کنترل عملکرد غده تیروئید است و شما را قادر می‌سازد تا زندگی سالمی‌ داشته باشید. تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم غذایی می‌تواند به طور قابل توجهی به مدیریت شرایط تیروئید کمک کند. مصرف آجیل های مفید برای تیروئید بخشی از یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می‌دهد. به طور مثال، بادام می‌تواند به افراد در غلبه بر شرایط کم کاری تیروئید کمک کند که در این مقاله از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز به آن اشاره شد.

مطالب مرتبط
دسته بندی: بیماری ها
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها