معرفی فرودگاه جدید استانبول

امتیاز دهید

ترکیه و شهر استانبول به‌عنوان مناطق توریست پذیر جهان شناخته می‌شوند که برای پذیرش بیشتر گردشگر از روش‌های متفاوتی استفاده می‌کنند. یکی از این روش‌ها که در چند سال اخیر به آن توجه شده، ایجاد شرایط توریستی برای مسافران خارجی،  از ابتدای ورود به استانبول است. به همین دلیل برای محقق کردن این هدف با […]

تاریخچه فرودگاه جدید استانبول

ترکیه و شهر استانبول به‌عنوان مناطق توریست پذیر جهان شناخته می‌شوند که برای پذیرش بیشتر گردشگر از روش‌های متفاوتی استفاده می‌کنند. یکی از این روش‌ها که در چند سال اخیر به آن توجه شده، ایجاد شرایط توریستی برای مسافران خارجی،  از ابتدای ورود به استانبول است. به همین دلیل برای محقق کردن این هدف با ساخت بزرگ‌ترین فرودگاه استانبول، توجه بسیاری از توریست‌ها را به سمت خود جلب کرده است. فرودگاهی که هواپیمای شما در سفر به استانبول در آنجا فرود می‌آید تا با جذابیت‌های آن آشنا شوید. اگر شما هم دوست دارید درباره فرودگاه جدید استانبول بیشتر بدانید، در ادامه این نوشتار همراه من بمانید.

تاریخچه فرودگاه جدید استانبول

حقیقت این است که تاریخچه تأسیس و افتتاح این فرودگاه چندان زیاد نیست و در سال 2018 برای استفاده افتتاح شده است. در عین حال با توجه به امکانات و تاسیسات متفاوتی که در ساخت این فرودگاه به کار رفته، به جرئت می‌توان گفت که یکی از مدرن‌ترین و هوشمندترین فرودگاه‌های جهان محسوب می‌شود.

تا قبل از تأسیس این فرودگاه، فرود و پرواز هواپیماها در فرودگاه آتاتورک انجام می‌شود و مسافران بعد از دریافت بلیط هوایی تهران استانبول در این فرودگاه به زمین می‌نشستند. اما با ساخت این محل، فرودگاه آتاتورک در سال 2019 کاملا کنار گذاشته شد و همه پروازها به این فرودگاه انتقال پیدا کرد.

البته نباید فراموش کرد که این فرودگاه هنوز هم به‌طور کامل به بهره‌برداری نرسیده  و بسیاری از فازهای آن ناتمام مانده است. اما با توجه به برنامه‌ریزی که درباره آن انجام شده، می‌توان گفت که در آینده تبدیل به بزرگ‌ترین فرودگاه در جهان خواهد شد که امتیازات و مزایای متعددی را برای مسافران و پروازهای خارجی فراهم می‌کند.

وسعت فرودگاه جدید استانبول

تاریخچه فرودگاه استانبول

فرودگاه جدید استانبول دارای 4 ترمینال با مساحت کل 1.4 میلیون مترمربع، برخورداری از 165 پل بوردینگ مسافر، 3 ساختمان فنی، همچنین 8 برج کنترل و 6 باند فرودگاه است. د عین حال 16 مسیر تاکسی و محوطه‌ی بارگیری به مساحت 6.5 هزار مترمربع در آن طراحی شده که ظرفیت پذیرش 500 هواپیما دارد.

در حال حاضر حدود 90 میلیون مسافر در سال از طریق این فرودگاه جابجا می‌شوند و این در حالی است که این تعداد فقط با استفاده از یکی ترمینال‌های فرودگاه انجام می‌گیرد. این ترمینال بزرگ نیز وسعتی بسیار زیاد در حد 4.724.400 میلیون مترمربع دارد تا به‌راحتی بتواند لقب بزرگ‌ترین ترمینال جهان را به خود اختصاص دهد. اگر شما هم دوست دارید بعد از ورود به استانبول برای شروع سفر گردشگری از این فرودگاه دیدن نمایید، برای خرید تور استانبول اینجا کلیک کنید

در عین حال یکی دیگر از ویژگی‌های این فرودگاه این است که وسعت آن به‌قدری زیاد است که در یک نگاه نمی‌توانید تصوری کلی از آن در ذهن داشته باشید. اما همین موضوع به‌نوعی تبدیل به عیب برای این فرودگاه تازه تأسیس شده است. موضوع از این قرار است که هنوز فرودگاه به شکل کامل بهره‌برداری نشده و اتوبوس برای حمل مسافران در آن وجود ندارد. به همین دلیل بعد از تهیه بلیط هوایی تهران استانبول و رسیدن به این فرودگاه، مجبور هستید مسافت زیادی را در فرودگاه پیاده‌روی کنید و حدود 25 دقیقه در راه باشید تا به گیت مورد نظر خودتان برسید.

طراحی فرودگاه جدید استانبول

این فرودگاه بزرگ هنوز برای تکمیل نیاز به زمان زیادی دارد؛ اما بعد از اینکه تمام قسمت‌های آن آماده بهره‌برداری شوند، ظرفیتی معادل حدود 200 میلیون مسافر در سال می‌توانند از آن استفاده کنند. با مشاهده تصویری کلی از بالای فرودگاه متوجه می‌شوید که 5 گیت مختلف دارد که 4 گیت آن با نام‌های اختصاری A، B، D و F گیت‌های بین‌المللی هستند و گیت G هم برای پروازهای داخلی کاربرد دارد.

این فرودگاه مدرن با برخورداری از طراحی زیبا و منحصر به فرد خود دارای سقف‌هایی بلند است  و طراحی آن شباهت زیادی به فرودگاه اینچئون دارد. معماری زیبا و مدرن بودن تمام تجهیزات و وسایلی که در طراحی و ساخت فرودگاه به‌کاررفته باید به مزایا و ویژگی‌های آن اضافه کرد.

طراحی فرودگاه جدید استانبول

در عین حال می‌توانید با استفاده از اتوبوس‌های ارزان قیمت خودتان را به سطح شهر برسانید  و در هتل ساکن شوید. همچنین باید خلوتی و تردد آسان به همراه امنیت بالا را به مزایای دیگر این فرودگاه اضافه کرد. بنابراین اگر شما هم دوست دارید بعد از ورود به استانبول آن را ببینید، برای خرید تور استانبول اینجا کلیک کنید.

معایب فرودگاه جدید استانبول

باوجود اینکه این فرودگاه از ویژگی‌های متفاوتی برخوردار است؛ اما نمی‌توان معایب آن را نادیده گرفت. ازجمله این موارد می‌توان به کمبود فضا برای نشستن افرادی که منتظر هستند، اشاره کرد. علاوه بر آن هتل‌های نزدیک فرودگاه بسیار کم هستند و به همین دلیل اقامت برای مسافرانی که می‌خواهند نزدیک فرودگاه ساکن شوند، کمی سخت است. نکته منفی دیگر در این فرودگاه مسافت طولانی آن برای جابجایی بین ساختمان‌های ترمینال است. درنهایت اینکه مترو یا قطار سریع‌السیری که به سمت استانبول باشد، در اطراف این فرودگاه وجود ندارد.

کلام آخر

 فرودگاه جدید استانبول که از سال 2018 آماده استفاده برای تردد پروازهای داخلی و خارجی این شهر شده، یکی از مدرن‌ترین و بزرگ‌ترین فرودگاه‌های جهان محسوب می‌شود که امتیازات ویژه‌ای دارد. البته این فرودگاه هنوز به بهره‌برداری کامل نرسیده و در صورتی که تمام قسمت‌های آن تکمیل شوند، لقب بزرگ‌ترین فرودگاه جهان را به خود اختصاص خواهد داد.

ویژگی بازر این فرودگاه طراحی مدرن و زیبای آن به همراه وسعت بسیار زیاد است که در نگاه اول تمام مسافران را متعجب می‌کند. اما در عین حال وسعت بیش‌ازحد آن و تکمیل نشدن فرودگاه باعث شده که تردد داخل فرودگاه کمی سخت باشد و برای این کار باید به پاهای خود اعتماد کنید.

مطالب مرتبط
دسته بندی: رپورتاژ
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها