روش های خانگی برای درمان آپاندیس

امتیاز دهید

طب سنتی و ایرانی تقریبا برای هر دردی یک راهکار درمانی گیاهی داره و اخیرا هم اعتماد مردم به درمان های سنتی بیشتر شده، در این مطلب از مجله مثبت سبز روش های خانگی برای درمان آپاندیس را بررسی می‌کنیم. در ادامه با داروخانه آنلاین مثبت سبز همگام باشید. برای درمان های خانگی آپاندیسیت باید […]

درمان های خانگی آپاندیسیت
mosbatesabz

طب سنتی و ایرانی تقریبا برای هر دردی یک راهکار درمانی گیاهی داره و اخیرا هم اعتماد مردم به درمان های سنتی بیشتر شده، در این مطلب از مجله مثبت سبز روش های خانگی برای درمان آپاندیس را بررسی می‌کنیم. در ادامه با داروخانه آنلاین مثبت سبز همگام باشید.

برای درمان های خانگی آپاندیسیت باید سراغ گیاهان و داروهای ضد التهابی از قبیل جینسینگ، زنجبل، سیر و غیره برویم، چرا که این قبیل گیاهان سبب کاهش التهاب و درد ناشی از آپاندیس شده و حتی کمک به درمان هم می کنند.

درمان آپاندیس با سیر

سیر برای بسیاری از امراض حکم یک ناجی رو داره و تقریبا برای هر دردی در طب خانگی و سنتی سخنی از سیر به میون خواهد اومد، پس اگر روزانه یک تا دو حبه سیر خام را به صورت ناشتا میل کنید، هم از درد و التهاب آپاندیس در امان خواهید بود و هم از بیماری فشار خون و غیره.

زنجبیل، از روش های خانگی برای درمان آپاندیس

زنجبیل علاوه بر اینکه یک طعم دهنده قوی در طبخ غذاها به شمار می ره، بواسطه خاصیت ضد التهابی که داره بسیار بی نظیر بوده و برای افرادی که دچار سردی می شوند ایده آل، و برای کاهش درد، التهاب و تهوع ناشی از آپاندیس بسیار مفید می باشد.

سیاهدانه برای درمان آپاندیس

روزانه یک تا سه مرتبه سیاهدانه را یا بکوبید و یا آسیاب کنید و سریعا با عسل ترکیب نموده و میل کنین. البته می تونید سیاهدانه را هم بجوید و یا قورت دهید اما اگر اونو کوبیدید حتما با یستی در عرض یک دقیقه با عسل مخلوط بشه، چون سریعا سمی شده و دیگر خاصیتی نخواهد داشت.

نعنا، از روش های خانگی برای درمان آپاندیس

نعان هم به صورت دم کرد، جوشونده و هم به صورت خام قابل استفاده و مفید می باشد. روزانه دو تا سه مرتبه از جوشونده نعنا استفاده کنید و یا چند برگ نعنا رو در دهان گذاشته و بجوید. نعنا گاز روده رو کم می کنه و از حالت تهوع و استفراغ هم پیشگیری می کنه.

پیشگیری بهتر از درمان

قطعا پیشگیری بهتر از درمان هست، خصوصا در زمینه آپاندیس که اخیرا مشخص شده دیگر یک عضو اضافی نیست و برای جراحی های ترمیمی مثانه بسار مفید بوده و می تونه کمک به حفظ ادرار در مثانه کنه، پس به جای بی اهمیت بودن به این عضو با رعایت نکات زیر سعی بر حفظ آن نماییم:

خوردن غذاهای سرشار از فیبر مثل سبزیجات، خیار، گوجه فرنگی، نخود فرنگی، کلم بروکلی و غیره

نوشیدن  روزانه 8 لیوان آب

و البته از غذاهای چرب، سنگین، نشاسته ای مثل ماکارونی، اسپاگتی و سوسیس نیز پرهیز کنید.

مجله مثبت سبز

مطالب مرتبط
دسته بندی: بیماری ها
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها