آمار اوتیسم در ایران چگونه است؟

2.5/5 - (2 امتیاز)

آمار اوتیسم در ایران چگونه است؟ قبل از پاسخ به آمار اوتیسم در ایران کمی بیشتر درباره این بیماری بدانیم. اوتیسم نوعی بیماری اختلال رشدی مغزی از نوع روابط اجتماعی می باشد که فرد مبتلا، دارای یه سری رفتارهای کلامی و ارتباطی غیر طبیعی بوده و علائم آن تا قبل از دو سالگی نمود پیدا […]

آمار اوتیسم در ایران چگونه است؟
آنچه در این مقاله می خوانیم

آمار اوتیسم در ایران چگونه است؟

قبل از پاسخ به آمار اوتیسم در ایران کمی بیشتر درباره این بیماری بدانیم. اوتیسم نوعی بیماری اختلال رشدی مغزی از نوع روابط اجتماعی می باشد که فرد مبتلا، دارای یه سری رفتارهای کلامی و ارتباطی غیر طبیعی بوده و علائم آن تا قبل از دو سالگی نمود پیدا می کنه. در حقیقت بیماران اوتیسمی در برقراری ارتباط با دنیای خارج دچار مشکل هستند و این بیماری در بین پسران بسیار شایع تر بوده و ریشه آن طبق تحقیقات انجام شده برمی گرده به مشکلات ژنتیکی و وراثتی! از هر 60 تا 70 نوزاد متولد شده زنده در دنیا یک نفر مبتلا به این بیماری می باشد، پس آمار کمی نیست، به همین دلیل به بررسی آمار اوتیسم در ایران خواهیم پرداخت با ما همقدم باشید.

آمار اوتیسم در جهان:

با توجه به مطالعات انجام شده در طی نیم قرن گذشته مشخص گردیده که بیماری اوتیسم نه در ایران بلکه در تمام جهان در حال افزایش است و متاسفانه شواهد علمی گواه بر رشد فاکتورهای متعددی هستند که سبب بروز این اختلال در کودکان می باشند. که عموما شامل فاکتورهای ژنتیکی و زیست محیطی هستند. بنابراین بررسی ها نشون می ده در جهان از بین هر 160 کودک یک نفر دچار اختلال اوتیسم می باشد.

آمار اوتیسم در ایران به چه صورته؟

با توجه به افزایش روزافزون آمار مبتلایان به این بیماری دانشمندان در صدد یافتن دلایل بروز آن هستند، که بیشترین دستاورد آنها فقط ردپایی از ژنتیک و وراثت را بهمراه داره، اما نه اینکه بدانند کدام ژن ها دچار مشکل می شوند و یا اینکه چرا ژن ها اصلا مشکل دار می شوند و همچنان سایر سوالات در حاله ای از ابهامات باقی ماند ه است. اوتیسم در آمریکا از هر 68 کودک یک نفر را درگیر می کنه و در ایران از هر 150 کودک یک نفر! با توجه به جمعیت کشور قطعا این آمار نگران کننده است، هر چند درمان قطعی و کلی برای این بیماری هنوز وجود نداره اما یه سری درمانی های خانگی و کاردرمانی و داروها به صورت ترکیبی به کمک این بیماران اومده و تا حدی از علائم بیماری می کاهند.

اونچیزی که در رابطه با بیماری اوتیسم نگرانی ها رو بیشتر می کنه، بروز بیماری های دیگر از قبیل بیش فعالی، وسواس، پرخاشگری، استرس، صرع، اختلالات خواب و مشکلات معده می باشد که در ادامه این بیماری ممکنه در افراد رخ بده، که متاسفانه می تونه مسیر درمان رو دوچندان ناهموارتر کنه.

کپسول آنتی فت پلاس دوبیس
کپسول آنتی فت پلاس (قرص لاغری)
قیمت: 298.000 تومان
قیمت با تخفیف:253.000 تومان

بنابراین،

والدین هر چه زودتر متوجه علائم این بیماری شوند همانقدر هم کمک های بیشتری به این بچه ها خواهد شد، پس در سال های ابتدایی تولد بین صفر تا سه سالگی نهایت دقت در رفتار و اعمال کودکان داشته باشید و از کنار برخی از نشونه های هر چند پیش پا افتاده به سادگی گذر نکنید.

با این تفاسیر راه درمان قطعی وجود نداره اما با ارائه اقدامات به موقع این کودکان قادر به کسب مهارت های اجتماعی و کلامی خواهند بود و زندگی کردن و برقراری ارتباط اجتماعی برای اونها بسیار سهل تر خواهد شد.

راهکار تشخیص ساده:

تست اوتیسم کاملا استاندارد تحت پوشش وزارت بهداشت در دسترس عموم قرار داره و والدین می توانند با انجام این تست ها فرزندان خود را مورد ارزیابی قرار دهند و اگر بیش از 3 پاسخ مثبت بود، بایستی کودک به همان مراکز معرفی شده در سایت جهت تشخیص قطعی مراجعه شود.

مطالب مرتبط
دسته بندی: مقالات گوناگون
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها