تست تشخیص دیسک کمر در منزل

امتیاز دهید

تست تشخیص دیسک کمر در منزل تست تشخیص دیسک کمر در منزل امکان پذیره؟ یه وقتایی هر کسی با احساس کمی کمر درد که خصوصا اگر در نواحی کمر، پاها، ستون فقرات و گردن باشه، مضنون به دیسک کمر می شه و احتمالا سریعا به دنبال راهی برای تشخیص می گرده که در این نوشتار […]

تست تشخیص دیسک کمر در منزل
آنچه در این مقاله می خوانیم

تست تشخیص دیسک کمر در منزل

تست تشخیص دیسک کمر در منزل امکان پذیره؟ یه وقتایی هر کسی با احساس کمی کمر درد که خصوصا اگر در نواحی کمر، پاها، ستون فقرات و گردن باشه، مضنون به دیسک کمر می شه و احتمالا سریعا به دنبال راهی برای تشخیص می گرده که در این نوشتار تست تشخیص دیسک کمر در منزل را بررسی خواهیم کرد.

چرا دیسک کمر…………..

متاسفانه با توجه به برخی از شرایط های کاری، سبک زندگی و برخی از عادت های غلط هیچ بعید نیست که هر کدوم از ماها به این بیماری دچار شویم که تست تشخیص دیسک کمر در منزل از این جهت ایده خوبیه که اگر فردی به این بیماری مبتلا شده باشه در مراحل ابتدایی می توان تشخیص داد و با پیروی از ورزش های مناسب، ترک عادات غلط و فیزیوتراپی از شدت بیماری و پیشرفت آن پیشگیری شود.

دانستنی ها:

انسان به طور عادی و طبیعی دارای 26 مهره در ستون فقرات است که مهره ها بوسیله صفحات انعطاف پذیری به نام دیسک کمر از یکدیگر جدا می شوند، پس دیسک کمر یکی از اعضای بدن می باشد و لذا بیماری محسوب نمی شود، زمانی دیسک کمر بیماری می شود که بنا به هر دلیلی از جمله ژنتیک، شیوه زندگی و ….. دچار بیرون زدگی و یا در اصطلاح فتق بشه که این قسمت بیرون زده روی نخاع یا رشته های نخاعی فشار آورده و موجب بروز درد و ناراحتی در نواحی کمر و پس از آن پاها نیز می شود.

تست تشخیص دیسک کمر در منزل

مطابق شکل زیر بر روی زمین به طوریکه پشتتان رو به زمین باشد دراز می کشید و پاهای خود را بالا آورده و به اندازه زاویه های مختلف  مطابق عکس با یک تصور فرضی از محل زاویه ها پاهایتان را رو به بالا حرکت دهید. اگر در حین انجام این کار بین حدود زوایه های 30 تا 70 درجه دچار درد شدیدی در ناحیه کمر شدید، شما دیسک کمر دارید، و حتی دیسک شما دچار بیرون زدگی شده است و سریعا باید نزد پزشک مراجعه نمایید.

راه های دیگر تشخیص دیسک کمر

برای اطمینان از وجود این عارضه یکی از روش های خوب تصویربرداری به کمک دستگاه MRI می باشد که با تصویر سه بعدی که این دستگاه از ناحیه کمر شما می گیرد، به وضوح هر گونه آسیب دیدگی و ناهنجاری دیده می شود. در این روش نه تنها سطح در رفتگی دیسک، بلکه میزان در رفتگی و میزان فشار وارده به عصب نیز ارزیابی می گردد که این تشخیص به انتخاب راه های درمانی بسیار کمک می کنه که حتی می توان بر روی روش های درمانی غیر تهاجمی از قیبل فیزیوتراپی، دارودرمانی و ورزش هم فکر کرد.

چه وقت باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر در حدود 4 تا 6 هفته دردی داشتید که همواره با شما همراه بود، و به شکل های زیر بود، باید به پزشک مراجعه نمایید:

حملات مکرر درد، دردی که می آید و می رود

درد مکرر و درازمدت که مزمن شده

درد مداوم سندروم درد مزمن که به نوبه خود سبب بروز افسردگی، اضطراب و عدم توانایی در مدیریت امور روز مره می گردد.

مجله مثبت سبز

مطالب مرتبط
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها