آیا قرص فولیکوژن عوارض دارد؟

3.7/5 - (6 امتیاز)
در اغلب اوقات یکی از بهترین راهکارهایی که برای تقویت موها و جلوگیری از ریزش آنها پیشنهاد می‌شود، مصرف مولتی ویتامین یا مکمل‌های تقویت کننده مو است. در میان مکمل‌های غذایی که به عنوان ضد ریزش فرموله شده‌اند، قرص فولیکوژن یکی از بهترین‌ها است. تابحال شنیده‌اید که با مصرف این مکمل کسی دچار عارضه شود؟
عوارض مصرف قرص فولیکوژن

لازمه داشتن موهای پرپشتی که با جذابیت بالا نگاه خیره کننده همگان را به دنبال داشته باشد، داشتن تغذیه سالم و تامین همه ویتامین‌ها و مواد معدنی برای بدن است. البته در میان مواد مغذی بعضی از آنها به طور ویژه برای کمک به رشد و تقویت فولیکول‌های مو شناخته شده‌اند. مجموعه‌ای کامل از این مواد مغذی را در مکملی ارزشمند و بی‌نظیر به نام قرص فولیکوژن می‌توانید بیابید. آیا در کنار مزایای فوق العاده برای سلامت مو، این مکمل عوارضی هم دارد؟ عوارض قرص فولیکوژن موضوعی است که در این مطلب به آن می‌پردازیم. ضمنا اگر مایل به مشاهده قیمت قرص فولیکوژن خارجی هستید، همین حالا روی لینک ارائه شده کلیک کنید.

قرص فولیکوژن چه فوایدی دارد؟

به منظور درمان و پیشگیری از ریزش مو می‌توانید از قرص فولیکوژن اروند فارمد استفاده کنید. این مکمل فولیکول‌های مو را از ریشه تقویت کرده و به استحکام تارهای مو کمک می‌کند. از دیگر فواید این قرص می‌توان به تقویت سیستم ایمنی و کمک به ارتقاء سلامت عمومی بدن اشاره کرد. Folicogen به واسطه ترکیبات موثری که دارد، کمبودهای رژیم غذایی را جبران کرده و موجب می‌شود همه ویتامین‌ها و املاح معدنی مورد نیاز برای سلامت موها تامین شود. روزانه 1 عدد از این قرص را باید ترجیحا صبح همراه با یک لیوان آب میل کنید تا نتایج مصرف آن را به خوبی ببینید. از آنجایی که در بسته‌بندی این فرآورده 60 عدد قرص موجود است برای مصرف 2 ماه کفایت می‌کند.

ترکیبات موجود در قرص فولیکوژن

پیش از بررسی عوارض قرص کلاژن بهتر است با ترکیبات این محصول آشنا شوید. ترکیبات فولیکوژن در 3 گروه مختلف جای می‌گیرند:

ویتامین‌ های موجود در فولیکوژن

ویتامین B5، ویتامین B6، فولیک اسید، ویتامین E، ویتامین دی و بیوتین ویتامین‌هایی هستند که در فولیکوژن می‌توانید بیابید. در واقع 4 مورد از این ویتامین‌ها جزء ویتامین‌های گروه ب محسوب می‌شوند که همگی در بهبود رشد مو و جلوگیری از ریزش مو تاثیرگذار هستند.

  فولیکوژن برای درمان ریزش مو

مواد معدنی موجود در فولیکوژن

روی (زینک)، مس و سلنیوم املاح معدنی موجود در فولیکوژن را تشکیل می‌دهند. این مواد معدنی هر کدام به نوبه خود در حفظ سلامت فولیکول‌های تاثیر داشته و موها را از ریشه و بنیان مقاوم می‌کنند.

اسیدهای آمینه در Folicogen

ال متیونین و ال سیستئین آمینو اسیدهای موجود در قرص فولیکوژن هستند. این دو اسید آمینه خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و به همین واسطه می‌توانند رشد موها را بهبود بخشیده و به افزایش ضخامت موهای نازک کمک ‌کنند. برای اینکه تاثیر قرص فولیکوژن در افزایش رشد موها را ببینید، حتما حداقل 3 ماه این مکمل را مورد استفاده قرار دهید.

عوارض قرص فولیکوژن چیست؟

قرص فولیکوژن در مقادیر معمول و توصیه شده اغلب هیچ نوع عارضه جانبی خاصی را ایجاد نمی‌کند. اما به هر حال باید دقت داشته باشید که هر مکمل به واسطه فواید قابل توجهی که دارد، ممکن است در بعضی از افراد عوارضی را به همراه آورد. مهم‌ترین عوارضی که با خوردن قرص فولیکوژن ممکن است دیده شود، عبارتند از:

اختلال در دستگاه گوارش

ترکیبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی در قرص فولیکوژن وجود دارد که هر یک از آنها به ویژه در مقادیر بالا ممکن است با عوارض گوارشی همراه باشند. این عوارض گوارشی می‌تواند شامل درد معده، اسهال و استفراغ باشد. ویتامین‌های محلول در آبی که در این مکمل بکار رفته‌اند (مثل ویتامین‌های گروه B) اغلب سبب اختلالات گوارشی نمی‌شوند. اما به عنوان مثال املاح معدنی نظیر زینک، در بسیاری موارد موجب ناراحتی‌های دستگاه گوارش می‌شوند.

واکنش های آلرژیک

یکی دیگر از عوارض قرص فولیکوژن بروز واکنش‌های آلرژیک می‌تواند باشد. یعنی اگر فردی به ویتامین‌ها و مواد معدنی بکار رفته در فولیکوژن حساسیت داشته باشد، ممکن است با عوارضی مثل خارش یا تورم در ناحیه صورت یا دهان مواجه شود. واضح است که در این صورت مصرف مکمل باید قطع شود و در صورت لزوم مشورت با پزشک صورت گیرد.

  واکنش های آلرژیک

تغییر رنگ یا تکرر ادرار

ممکن است با خوردن بسیاری از مکمل‌های غذایی یا مولتی ویتامین‌ها متوجه تغییر رنگ در ادرار خود شوید. این تغییر رنگ می‌تواند ناشی از ویتامین‌های گروه ب که در مکمل بکار رفته‌اند باشد و اصلا نگران‌کننده نیست. همچنین ممکن است برخی از افراد با مصرف فولیکوژن دچار تکرر ادرار شوند که البته این مسئله بسیار نادر است.

درد در قفسه سینه و تنگی نفس

این مورد از عوارض قرص فولیکوژن بسیار نادر است. اما به هر حال احتمال دارد که بعضی از افراد به ترکیبات بکار رفته در این قرص حساسیت داشته باشند و دچار درد قفسه سینه و تنگی نفس شوند. اگر این علائم شدت داشته باشد، حتما باید به پزشک مراجعه شود.

به جز مواردی که عنوان شد تغییر در خلق و خو نیز از دیگر عوارضی است که با مصرف فولیکوژن در برخی از افرد ممکن است مشاهده شود. تاکید می‌کنیم که عوارض یاد شده معمولا هرگز رخ نمی‌دهند و بسیار نادر است که فردی پس از خوردن فولیکوژن متوجه علائم ذکر شده شود.

قرص فولیکوژن و چاقی

مسلما قرص فولیکوژن چاق کننده نیست و چاقی را نمی‌توان از عوارض قرص فولیکوژن دانست. اما به هر حال بعضی از افراد با مصرف این محصول ممکن است دچار افزایش اشتها شوند. این افزایش اشتها بیشتر برای افرادی رخ می‌دهد که نسبت به ویتامین‌ها و مواد معدنی بکار رفته در این مکمل در بدن خود کمبود داشته باشند. ویتامین‌های گروه ب و عناصری همچون زینک در افزایش اشتها تاثیرگذارند و در قرص فولیکوژن وجود دارند. اما تاثیر قرص فولیکوژن در چاقی اثبات شده نیست.

تاثیر قرص فولیکوژن بر پریودی

هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد قرص فولیکوژن روی پریود تاثیر دارد و نظم قاعدگی را بر هم می‌زند یا شدت خونریزی را کم و زیاد می‌کند. در این زمینه نیاز به مطالعات بیشتری وجود دارد. قرص فولیکوژن اگر به شکل صحیح مورد استفاده قرار گیرد، هیچ تاثیری روی هورمون‌های بدن ندارد و بنابراین در قاعدگی نیز اختلالی ایجاد نمی‌کند.

موارد منع مصرف قرص فولیکوژن

در بعضی از موارد عوارض قرص فولیکوژن در صورتی رخ می‌دهد که فرد به مشکلات زیر مبتلا باشد و از فولیکوژن استفاده کند:

  • اختلالات کلیوی مثل سنگ کلیه
  • هایپر کلسمی یا سطح بالای کلسیم در خون
  • هایپر کلسیوری یا سطح بالای کلسیم در ادرار
  • هیپرویتامینوز دی یا افزایش بیش از حد ویتامین D در بدن

همچنین اگر در دفع کلسیم یا فسفات دچار اختلال هستید، از داروهای مدر استفاده می‌کنید، مشکلات قلبی-عروقی دارید، سارکوئیدوز دارید، با اختلال در هورمون پاراتیروئید مواجه هستید یا اختلالات الکترولیت دارید، بااحتیاط و با مشورت پزشک به سراغ مصرف قرص فولیکوژن بروید. دقت داشته باشید که مصرف این مکمل ضد ریزش مو برای کودکان ممنوع است. در دوران بارداری و شیردهی نیز فقط با مشورت پزشک می‌توان آن را مورد مصرف قرار داد.

تداخل دارویی قرص فولیکوژن

فولیکوژن ممکن است با داروهای زیر تداخل داشته باشد:

  • داروهای قلب و عروق
  • ارلیستات
  • کلسیتریول
  • داروهای مدر
  • دیگوکسین
  • مکمل‎‌های حاوی سلنیوم

بنابراین اگر از داروهای بالا استفاده می‌کنید، پیش از مصرف فولیکوژن با پزشک مشورت نمایید.

کلام پایانی

یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین مکمل‌های تقویت کننده مو که از ریزش مو نیز پیشگیری می‌کند، قرص فولیکوژن است. در این مقاله عوارض قرص فولیکوژن را مورد بررسی قرار دادیم. این عوارض می‌تواند شامل اختلالات گوارشی، درد قفسه سینه و… باشد. البته متذکر شدیم که عوارض ناشی از این مکمل اغلب اصلا رخ نمی‌دهد و اگر هم بوجود آید معمولا به دلیل مصرف بیش از اندازه حاصل شده‌اند. شما تاکنون با مصرف این قرص دچار عارضه جانی شده‌اید؟

مطالب مرتبط
دسته بندی: سلامت موزیبایی
بحث و تبادل نظر
guest

36 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
محمد علی احمدلو
محمد علی احمدلو

سلام آیا من کبدم گرید 2 هست مو هم کاشتم باید فولیکوژن و ویتامین d بخورم چاره ای هست ک عوارصش کم بشه با ورزش یا هر ردش دیگ ای میشه راهنمایی کنید ممنونم

کارشناس تغذیه
کارشناس تغذیه

با سلام
همراه گرامی، در صورتی که پزشک شما تشخیص به مصرف فولیکوژن و ویتامین D داده اند، توصیه می‌شود از این مکمل‌ها استفاده نمایید.

طاهره
طاهره

سلام وقتتون بخیر من تودوران شیردهی هستم میتونم ازقرص فولیکوژن برای ریزش موبخورم؟نوزدام شش ماهشه

دکتر سیدی زاده
دکتر سیدی زاده
پاسخ به  طاهره

سلام کاربر گرامی
بهتر است استفاده نشود.
سپاس از همراهی شما

مهسا
مهسا

ببخشید من اشتباهی دو تا دونه قرص رو تو یه روز خوردم مشکلی ایجاد نمیکنه؟😐

دکتر حامد دادالهی
دکتر حامد دادالهی
پاسخ به  مهسا

با سلام چه قرصی هست؟

امیر
امیر

سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم این قرص در سن رشد روی صفحات رشد تاثیر میگذارد و باعث کم شدن سرعت رشد قدی میشود یا مشکلی ندارد ؟؟؟

دکتر اکرم کرامتی
دکتر اکرم کرامتی
پاسخ به  امیر

سلام کاربر گرامی
خیر همچین مشکلی ایجاد نمی کند.
سپاس از همراهی شما

ندا
ندا

سلام قرص فولیگوژن برای رشد قدی مو خوبه؟؟یا اینک برای رشد قدی مو چ دارویی پیشنهاد میدین شما

دکتر سیدی زاده
دکتر سیدی زاده
پاسخ به  ندا

سلام کاربر گرامی
بله فولیکوژن روی رشد مو هم تاثیرگذار است.
سپاس از همراهی شما

الی
الی

سلام من برای ریزش مو قرص فولیکوژل رو دکتر برام تجویز کرد ولی بدنم به شدت به این قرص واکنش بدی نشون داد همه‌ی عضلاتم درد میکرد و دچار تنگی نفس و انرژی پایینی شده بودم شبها بدنم حالت برق گرفتگی داشت و از خواب میپریدم ولی متاسفانه چون علتش رو پزشکان متوجه نشده بودند من ۶۰ تا قرص رو تموم کردم و شانس داشتم که زنده موندم چون علائم شدیدی داشتم و دچار هایپر کلسمی شده بودم

دکتر سیدی زاده
دکتر سیدی زاده
در انتظار تایید
پاسخ به  الی

سلام کاربر گرامی
افرادیکه شرایط زیر را دارند “نباید” از فولیکوژن استفاده نمایند:

هایپرکلسمی (سطح بالای کلسیم خون)
هایپرکلسیوری (سطح بالای کلسیم ادرار)
هیپرویتامینوز دی
سنگ کلیه یا دیگر مشکلات کلیوی

در موارد زیر از قرص Folicogen با احتیاط استفاده کنید:

در صورت داشتن اختلال در دفع کلسیم و فسفات از طریق کلیه‌ها
استفاده از داروهای مدر
داشتن مشکلات قلبی-عروقی
در صورت داشتن تحرک کم
در صورت ابتلا به سارکوئیدوز
اختلال در هورمون پاراتیروئید
داشتن اختلالات الکترولیت

مصرف قرص فولیکوژن برای کودکان و نوزادان ممنوع است.

سپاس از همراهی شما

زهرا
زهرا

سلام آیا مصرف قرص فولیکوژن در اقدام ب تصمیم بارداری یا در بارداری خطرناک است؟

س
س
پاسخ به  زهرا

ایا با قرص اکتی اید تداخل دارد؟؟این قرص مکمل هست برای قبل بارداری..مصرف این قرص مشکلی ندارد؟

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  زهرا

سلام دوست عزیز
قرص فولیکوژن شامل مواد معدنی و ویتامین ها می باشد و استفاده قبل از بارداری مشکلی نخواهد داشت در زمان بارداری با توجه به توصیه پزشک از مکمل های دوران بارداری استفاده شود .

مبینا
مبینا

داشتن چه نوع عوارضی از این دارو خطرناکه؟؟

دکتر سیدی زاده
دکتر سیدی زاده
پاسخ به  مبینا

سلام کاربر گرامی
فولیکوژن نیز مثل هر دارو و قرص دیگری می‌تواند عوارض جانبی داشته باشد. عوارض جانبی برای همه افراد یکسان نیست و برای برخی اشخاص نیز می‌تواند اصلا رخ ندهد. اما به طور کلی این قرص می‌تواند در موارد اندکی سبب درد در قفسه سینه، تغییر در خلق و خو، تنگی نفس، تکرر ادرار، مشکلات گوارشی، واکنش‌های آلرژیک مثل خارش و تورم در ناحیه صورت شود. البته تاکید می‌شود که احتمال بروز این مشکلات بسیار کم است. فقط باید توجه داشته باشید که بیش از دوز توصیه شده از این قرص استفاده نکنید. در هر صورت چنانچه با هر نوع عارضه جانبی مواجه شدید، مصرف مکمل را قطع نموده و در اولین فرصت با پزشک یا داروساز مشورت نمایید.
اگر مبتلا به یکی از بیماری‌ها و مشکلات زیر هستید، از مصرف قرص فولیکوژن خودداری کنید:

هایپرکلسمی (سطح بالای کلسیم خون)
هایپرکلسیوری (سطح بالای کلسیم ادرار)
هیپرویتامینوز دی
سنگ کلیه یا دیگر مشکلات کلیوی

در موارد زیر از قرص Folicogen با احتیاط استفاده کنید:

در صورت داشتن اختلال در دفع کلسیم و فسفات از طریق کلیه‌ها
استفاده از داروهای مدر
داشتن مشکلات قلبی-عروقی
در صورت داشتن تحرک کم
در صورت ابتلا به سارکوئیدوز
اختلال در هورمون پاراتیروئید
داشتن اختلالات الکترولیت

نابغه کوچولو
نابغه کوچولو

سلام من ۲ ماهه قرص فولیکوژن مصرف می کنم و پزشک دوباره برام تجویز کرده از وقتی این قرص رو مصرف میکنم در خواب بدنم بی حس میشه ودچار تنگی نفس میشم طوری که فکر میکنم دارم میمیرم به نظر شما عوارض قرص هست؟

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز

سلام دوست عزیز
لطفا با پزشک متخصص مشورت کنید .

Arash
Arash

این قرص ممکنه باعث تپش قلب بشه

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  Arash

سلام دوست عزیز
پایه ترکیبات قرص فولیکوژن ویتامین ها هستن و اصولا نباید همچین عوارضی داشته باشد در صورت تکرار لطفا به پزشک متخصص مراجعه کنید.

مینا
مینا

درود
وقت بخیر
نحوه مصرف فولیکوژن برای رشد قدی بگین لطفا

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  مینا

همراه گرامی داروخانه آنلاین مثبت سبز
برای افزایش رشد قدی مو پیشنهاد می‌شود که روزانه یک قرص به همراه صبحانه میل نمایید استفاده از این محصول به مدت 8 ماه معادل 4 قوطی برای درمان ریزش مو و تقویت آن و افزایش رشد قدی مو پیشنهاد می‌شود.
برای خرید انلاین قرص فولیکوژن با تخفیف لطفا اینجا کلیک نمایید
با تشکر از همراهی شما.

نغمه
نغمه

سلام وقت بخیر .آیا ممکنِ قرص فولیکوژن باعث لک بینی بعد از پریودی بشه؟

سمیرا
سمیرا
پاسخ به  نغمه

دقیقا منم این بلا سرم اومد

ل
ل
پاسخ به  سمیرا

منم بعد از مصرف فولیکوژن اینطور شدم. ممکنه به دلیل مصرف این دارو باشه؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  نغمه

سلام کاربر گرامی
خیر چنین عارضه ای ندارد.

زهرا
زهرا

سلام وقت بخیر
قرص فولیکوژن ممکنه در اوایل مصرف باعث تشدید ریزش مو بشه ؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  زهرا

سلام کاربر عزیز
قاعدتا نباید چنین نتیجه ای داشته باشد. سایر عوامل را هم برسی نمایید.

شاهین
شاهین

فولیکوژن آهن داره؟ من هم ریزش مو دارم هم فقر آهن. راهنماییم کنید لطفا

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  شاهین

سلام کاربر عزیز
اگر پزشک با مشاهده ی نتایج آزمایش شما فقر آهن را تشخیص داده باشند قطعا آهن را با دوز بالا تجویز نموده اند.
ادر کل این مکمل فاقد آهن می باشد.

هدایت
هدایت

شما فولیکوژن را برای ریزش مو پیشنهاد میدید یا هیرویت؟