Immunosom
مجله پزشکی و سلامت

جایگاه روانشناس در زندگی امروز ما

جایگاه روانشناس در زندگی امروز ما امروزه کاربرد روانشناسی در زندگی ما انسان‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. چرا که پیشرفت‌های علمی، اقتصادی و فرهنگی موجب شده تا بسیاری از مردم بیش از حد درگیر کارهای روزمره خود شوند و دیگر به روح و روان خود توجه نکنند. جایگاه روانشناسان...

جایگاه روانشناس در زندگی امروز ما

جایگاه روانشناس در زندگی امروز ما

امروزه کاربرد روانشناسی در زندگی ما انسان‌ها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. چرا که پیشرفت‌های علمی، اقتصادی و فرهنگی موجب شده تا بسیاری از مردم بیش از حد درگیر کارهای روزمره خود شوند و دیگر به روح و روان خود توجه نکنند. جایگاه روانشناسان نسبت به ده سال پیش به گونه‌ای تغییر کرده که در هر سازمان، اداره و محیط آموزشی حداقل یک روانشناس خوب حضور دارد تا در مواقع ضروری به افراد کمک کند و آن‌ها را برای حل مشکلاتشان راهنمایی کند. در این نوشته قصد داریم از جایگاه ویژه روانشناس سخن بگوییم؛ پس با ما همراه باشید.

کاربرد روانشناسی

خوشبختانه آگاهی مردم هر روز نسبت به دیروز رو به افزایش است؛ چرا که هر فردی به دنبال ایجاد یک زندگی مطلوب و باکیفیت است. پس تمامی افراد برای رشد و پیشرفت نیازمند یک روح و روان سالم و مدیریت شده هستند تا بتوانند در لحظات دشوار زندگی به درستی تصمیم بگیرند. کیفیت زندگی برای هر فردی یک معنا و تعریف متفاوت دارد که متناسب با سبک و شیوه زندگی آن فرد است. کاربرد روانشناسی برای افراد به گونه‌ای است که به آن‌ها کمک کند تا با بهترین شیوه و روش در جهت دستیابی به یک کیفیت مطلوب تلاش کنند. در واقع علم روانشناسی به افراد کمک می‌کند تا با شناسایی و درک حالات و روحیات خود، در شرایط مختلف زندگی به درستی تصمیم بگیرند و نیازهای خود را به درستی تامین کنند.

چگونه از علم روانشناسی کمک بگیریم؟

طبق تحقیقات و بررسی‌های روانشناسان از زمان‌های گذشته تا به امروز، هر انسانی می‌تواند با تغییر رفتارها و احساسات خود، انرژی و هیجانات زندگی خود را در یک مسیر مثبت حرکت دهد. در واقع علم روانشناسی تا به امروز تلاش کرده در طی جلسات مشاوره، سطح کیفیت زندگی افراد را بهبود دهد.

علم روانشناسی به تمامی افراد کمک می‌کند تا نگرش خود را نسبت به دنیای پیرامون خود تغییر دهند و با خودشان مانند یک شخص مهم و تاثیرگذار رفتار کنند. دانستن علم روانشناسی برای هر یک از ما موضوعی مفید و تاثیرگذار خواهد بود؛ چرا که کمک می‌کند تا بدانیم در هر مکانی چگونه و چطور رفتار کنیم تا بتوانیم به مقصد مورد نظرمان دست یابیم.

 

علم روانشناسی چیست؟

روانشناسی علمی است که به مطالعه و پژوهش درباره روح و روان افراد می‌پردازد و رفتار انسان‌ها را تحلیل می‌کند تا برای شناخت افراد به یک الگوی منظم و دقیق برسد. روانشناسی یکی از شاخه‌های علوم انسانی است که با استفاده از روش‌های علمی تلاش می‌کند تا ذات و شخصیت انسان را بشناسد و در مراحل مختلف زندگی به او کمک کند. علم روانشناسی بسیار گسترده و متنوع است؛ چرا که رویکردها و نظریه‌های متفاوتی در آن وجود دارد. جالب است بدانید روانشناسی با 150 سال عمر، علمی نوین به حساب می‌آید؛ هر چند که ریشه آن به سال‌های قبل از میلاد و یونان باستان باز می‌گردد. در واقع علم روانشناسی ریشه در دنیای فلسفه دارد؛ چرا که مبانی و رویکردهای خود را از علم فلسفه گرفته است.

روانشناس کیست؟

دانستن این موضوع که روانشناس کیست، کمک زیادی به ما می‌کند تا در بهترین حالت ممکن از خدمات علم روانشناسی استفاده کنیم. جالب است بدانید بسیاری از مردم بطور دقیق نمی‌دانند که روانشناس کیست و چرا باید به این متخصص مراجعه کنند. بطور کلی باید بگوییم روانشناس فردی است که فرآیندهای ذهنی و رفتاری انسان‌ها را مشاهده، تفسیر و بررسی می‌کند و چگونگی ارتباط انسان‌ها با یکدیگر و محیط را ارزیابی می‌کند. برخی روانشناسان ممکن است تصمیم بگیرند بطور مستقل به تحقیق و بررسی انسان‌ها بپردازند و برخی دیگر تنها با بیماران سروکار داشته باشند. مهم‌ترین وظیفه یک روانشناس در جامعه این است که علم خود را روز به روز گسترش دهد و براساس فرهنگ، سن و شرایط هر فرد با او رفتار کند.

 

چه زمانی به روانشناس مراجعه کنیم؟

دنیای امروز با ده یا حتی پانزده سال پیش بسیار متفاوت شده است. گسترش علم و فناوری موجب شده تا رفتارها و خصوصیات بسیاری از افراد تغییر کند، به گونه‌ای که مدیریت هر یک از آن‌ها برای بسیاری از ما دشوار باشد. با وجود تمام این تغییرات و دگرگونی‌ها در طی چند دهه اخیر، چرا بسیاری از ما همچنان از روانشناس گریزان هستیم و از مراجعه به آن دوری می‌کنیم؟ مگر روح و روان انسان به اندازه جسم او ارزشمند و مهم نیست؟

باید بگوییم که تمامی انسان‌های روی زمین برای آن که لحظات زندگی خود را با کیفیت مطلوبی سپری کنند، نیازمند صحبت کردن و مشورت گرفتن از یک فرد متخصص هستند. مراجعه به روانشناس به هر یک از ما کمک می‌کند تا خودمان را بهتر بشناسیم و برای زندگی خود به درستی تلاش کنیم. چرا که هر یک از ما در طول زندگی روزمره خود با چالش‌ها و مشکلاتی زیادی روبرو هستیم که تجربه تصمیم‌گیری صحیح برای هر یک را نداریم. پس مراجعه به روانشناس به هر انسانی کمک می‌کند تا در سخت‌ترین شرایط، مناسب‌ترین تصمیم را بگیرید و برای سلامت روح و روان خود ارزش قائل باشید تا هرگز آسیب نبیند.

لطفا به این مقاله امتیاز بدهید
[مجموع: 1 میانگین: 5]
شاید برای شما جذاب باشد
فواید و خواص حبوبات چیست؟
فواید و خواص حبوبات چیست؟
عوارض قرص یونی زینک
عوارض قرص یونی زینک تداخل دارویی و موارد منع مصرف
هایپرتروفی چیست و چگونه کمک به رشد عضلات می کند؟
هایپرتروفی چیست و چگونه کمک به رشد عضلات می کند؟
مزایا و عوارض جانبی کرم آلدارا درمان کننده زگیل تناسلی
مزایا و عوارض جانبی کرم آلدارا درمان کننده زگیل تناسلی
تاثیر فعالیت کودکان در رشد ذهنی آنها
تاثیر فعالیت کودکان در رشد ذهنی آنها
قرص آوودین چه عوارضی دارد
قرص آوودین چه عوارضی دارد و چگونه باید آن را مصرف کرد؟
امیرحسین نیکان
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها