دلایل ایجاد قوز کمر و راه های درمان آن

امتیاز دهید

دلایل ایجاد قوز کمر و راه های درمان آن گوژپشتی يا كيفوز که در اصطلاح عامیانه به آن قوز می گویند، مشكلی به نسبت شايع ميان نوجوانان و حتی بزرگسالان در قشر محصلان و کارمندان به شمار می رود. در اين وضعيت افتادگی شانه ها و کتف ها، جلو آمدن سر، كاهش قدرت حركت اندام […]

دلایل ایجاد قوز کمر و راه های درمان آن
آنچه در این مقاله می خوانیم

دلایل ایجاد قوز کمر و راه های درمان آن

گوژپشتی يا كيفوز که در اصطلاح عامیانه به آن قوز می گویند، مشكلی به نسبت شايع ميان نوجوانان و حتی بزرگسالان در قشر محصلان و کارمندان به شمار می رود. در اين وضعيت افتادگی شانه ها و کتف ها، جلو آمدن سر، كاهش قدرت حركت اندام های فوقانی و در حالت شديدتر، درد يا كاهش ظرفيت تنفسی رخ می دهد.

آشنایی با ساختمان کمر:

ستون فقرات از جمجمه تا لگن در امتداد است و از ۲۴ استخوان به نام مهره تشکیل شده است. مهره ها توسط بالشتک های نرمی، معروف به دیسک، از یکدیگر جدا می شوند. نوارهای بافتی محکمی به نام رباط این مهره ها را کنار یکدیگر نگه می دارند. بخش میانی ستون فقرات، یا همان مهره های سینه ای، هنگام ایجاد قوز کمر، رو به بیرون خمیده می شود. این قوس غیرطبیعی به دلایل متعددی ممکن است رخ دهد.

قوز کمر چیست؟

دلایل ایجاد قوز کمر و راه های درمان آن

قوز کمر عبارت است از انحنای غیرطبیعی قسمت بالایی ستون فقرات که باعث می شود کمر قوس‌ دار تر از حد معمول به نظر بیاید و همچنین دچار درد و سفتی شود.

علائم:

  • برابر نبودن ارتفاع شانه ها
  • جلو بودن سر نسبت به دیگر اعضا بدن
  • تفاوت ارتفاع و وضعیت یک کتف با کتف دیگر
  • قسمت فوقانی پشت بدن هنگام به جلو خم شدن بلندتر از حالت طبیعی به نظر می رسد.

دلایل ایجاد

مادرزادی:

در بسیاری از موارد، دو یا چند مهره جنین به یکدیگر می چسبند. در اکثر موارد هم دلیل اتفاق مشخص نیست. با این وجود، چون برخی از موارد قوز کمر مادرزادی، ارثی است، ژنتیک نقش مهمی در ایجاد آن ایفا می کند.

Osteocare
قرص استئوکر ویتابیوتیکس اورجینال
قیمت: 75.000 تومان
قیمت با تخفیف:59.000 تومان

حالت اندامی نامناسب:

دلایل ایجاد قوز کمر و راه های درمان آن

حالت اندامی نامناسب در کودکان، به ویژه قوز کردن، به عقب خم شدن هنگام نشستن روی صندلی و برداشتن کیف سنگین، باعث کشیدگی رباط ها و عضله های محافظت کننده مهره ها می شود. این کشش مهره های سینه ای را از جایگاه اصلی رو به بیرون می کشد و در نتیجه بیماری قوز کمر رخ می دهد.

در این مجال خواندن مقاله “چه زمانی از قوزبند استفاده کنیم؟” را در مجله سایت داروخانه آنلاین مثبت سبز به شما پیشنهاد می دهیم.

دو نکته مهم:

  • در حالت طبيعی، ستون فقرات تحدب پشتی مختصر و طبیعی دارد که افزايش بيش از حد اين تحدب، بيماری به حساب می آید، بنابراين در بسياری مواقع و به خصوص در افراد با وزن بالا، ظاهر شخص طبيعی ديده می شود ولی با بررسی دقيق، افزايش قوز پشتی مشخص خواهد شد.
  • برخی افراد برای درمان، پیشگیری و یا اصلاح فرم نشست نخود از قوزبندهای معتبر بهره می برند که شما هم می توانید این محصولات را بسته به نحوه استفاد خود از داروخانه اینترنتی مثبت سبز تهیه نمایید.

مجله پزشکی مثبت سبز

مطالب مرتبط
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها