مراقبت های پیش از بارداری برای آقایان

امتیاز دهید

شاید عبارت مراقبت های پیش از بارداری برای آقایان کمی عجیب به نظر برسه، از این رو که همیشه اقدامات مربوط به قبل و بعد بارداری رو منوط به خانم ها دونستن. اما نکته مهم اینجاست که زوجی که قصد بچه دار شدن دارن، باید حتما به اصولی برای هر دو نفر پایبند باشن. اگه مردان […]

مراقبت های پیش از بارداری برای آقایان

شاید عبارت مراقبت های پیش از بارداری برای آقایان کمی عجیب به نظر برسه، از این رو که همیشه اقدامات مربوط به قبل و بعد بارداری رو منوط به خانم ها دونستن. اما نکته مهم اینجاست که زوجی که قصد بچه دار شدن دارن، باید حتما به اصولی برای هر دو نفر پایبند باشن. اگه مردان به مراقبت های پیش از بارداری اعتقادی نداشته و به اصول اون بی توجه باشن، قطعا پروسه فرزنددار شدن اونها دچار مشکل خواهد شد.

مردان باید بدونن که اگه به دنبال یک فرزند سالم هستید، باید به عنوان یک مرد به نکات مهمی پیش از اقدام به بچه دار شدن توجه کنن. با ادامه مطلب از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز همراه باشید.

اهمیت مراقبت های پیش از بارداری برای آقایان

فراموش نکنید که نیمی از ژن های فرزند شما از پدر به ارث می رسه، بنابراین توجه به این نکات پیش از اقدام به بارداری، به افزایش کیفیت زندگی فرزند شما بسیار کمک می کنه.

مراقبت های پیش از بارداری برای آقایان

اگرچه به دلیل ارتباط خونی مادر و جنین، امکان انتقال مواد مضر به جنین و بروز نقص های مادرزادی جنین در دوران بارداری از طریق مادر بیشتره، اما تحقیقات نشون داده که قرار گرفتن مردان در معرض مواد خاصی قبل از بارداری علاوه بر اینکه می تونه منجر به بروز مشکلاتی در باروری بشه، می تونه بروز نقص های مادرزادی در جنین رو تا حد زیادی افزایش بده.

نکته اول، محل کار خود رو بررسی کنید

در جلسات آمادگی برای باروری، پدر حتما باید لیستی از خطراتی که با آن ها رو به روست رو با پزشک در میون بذاره، اگه در محل کارتون در معرض مواد شیمیایی، آفت کش ها، فلزات سنگین، حلال ها و… هستید، این مواد می تونن بر روی مقدار اسپرم ها و همین طور عملکرد دستگاه تولید مثل اثرگذار باشه.

همچنین طبق گفته موسسه بین المللی امنیت و سلامت شغلی، مواجهه با برخی مواد از قبیل سرب، نیکل، جیوه، کروم، اتیلن گلیکول، استرها، برخی مواد پتروشیمی، بنزن، مواد رادیو اکتیو و اشعه ایکس هم می تونه روی تولید اسپرم تاثیر منفی گذاشته و امکان سقط جنین رو به وجود بیاره.

پس حتما با پزشک مشورت کنید تا راهکار مناسب و میزان در خطر بودن رو برای شما تشریح کنه، همچنین کم اهمیت ترین داروی مصرفی پدر و مادر حتما باید به پزشک اطلاع داده بشه.

نکته دوم، به زمینه های ژنتیکی دقت کنید

بودن مشکلاتی مثل سندرم داون، کم خونی سلول های داسی شکل، فیبروزکیستیک، بیماری تاری ساکس، اختلالات خونریزی و… اگه در اقوام مرد و زن حتی یک مورد هم یافت شه، حتما باید به پزشک معالج اطلاع داده شه.

نکته سوم، تغذیه پدر

حداقل از شش ماه قبل از باردار کردن همسرتون، رژیم غذایی سالمی رو در پیش بگیرید و از مصرف غذاهای پرچرب و سرخ کردنی خودداری کنید.

غذاهایی مثل گوشت، غلات کامل، غذاهای دریایی، تخم مرغ و قارچ در افزایش تعداد و کیفیت اسپرم ها نقش موثری دارن.

مراقبت های پیش از بارداری برای آقایان

همچنین مصرف روی (Zinc) میزان هورمون تسترون رو در بدن به میزان مناسب نگه می داره و به افزایش تولید اسپرم و قدرت تحرک اونها کمک می کنه. سلنیوم هم می تونه شانس ابتلا به اختلالات مادرزادی رو کم کنه و در عین حال تعداد اسپرم ها رو هم افزایش بده.

ترک عادت های غلط

پوشیدن لباس زیر تنگ، سیگار کشیدن، مصرف مشروبات الکی، ورزش های سنگین و… از جمله عادت های به شدت مخربی است که باید حداقل شش ماه قبل از بارور شدن کنار گذاشته شه.

دقت کنید که عادتی مثل سیگار کشیدن پدر در طول دوره بارداری همسرش، می تونه شدیدا سلامت مادر و کودکش رو به خطر بندازه.

مطالب مرتبط
دسته بندی: مسائل جنسی
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها