لاغر شدن و دست یافتن به اندام متناسب آرزوی افراد بیشماری در سراسر جهان است. ممکن است شما نیز تاکنون راههای بسیاری را به منظور دست یافتن به یک اندام ایدهآل امتحان کرده باشید. ورزش، رژیم غذایی و استفاده از مکملهای لاغری از جمله راهکارهای کاهش وزن هستند که در بسیاری از موارد اگر در کنار هم انجام شوند، نتیجه مطلوبتری کسب خواهد شد. در این مقاله به معرفی قرص زنوور و نحوه عملکرد آن در کاهش وزن میپردازیم.
اگر مایلید قیمت قرص لاغری در برندهای مختلف را مشاهده کنید، همین حالا با یک کلیک به داروخانه آنلاین مثبت سبز وارد شوید.
قرص زنوور چیست ؟
کپسول زنوور دارویی است که در کاهش وزن به افراد چاق کمک میکند. این محصول آنزیم لیپاز را از کار میاندازد و باعث میشود چربیهای موجود در غذا بدون تغییر و تجزیه از سیستم گوارشی رد شده و دفع شوند. قرص زنوور حاوی ارلیستات ۱۲۰ میلی گرمی است. اورلیستات سبب غیر فعال شدن آنزیم لیپاز و در نتیجه دفع چربی و کاهش وزن میشود.
اورلیستات چیست ؟
اورلیستات در گروهی از داروها به نام مهارکنندههای لیپاز قرار میگیرد و عملکرد آن اینگونه است که از جذب چربی در رودهها پیشگیری به عمل میآورد. چربی جذب نشده داخل مدفوع از بدن خارج میشود. از داروی اورلیستات در افراد دارای اضافه وزن که ممکن است فشار خون، دیابت، کلسترول بالا یا بیماری قلبی نیز داشته باشند استفاده میشود.
نحوه مصرف کپسول زنوور
بسیاری از متخصصان قرص زنوور را بهترین قرص لاغری موجود در داروخانه میدانند. مقدار مصرف این دارو بهتر است توسط پزشک تعیین شود اما مقدار مصرف معمول این دارو به شرح زیر است:
- بزرگسالان: ۱۲۰ میلی گرم حداکثر ۳ بار در روز.
هر کپسول باید بلافاصله قبل، به همراه غذا یا حداکثر 1 ساعت پس از مصرف غذا میل شود. در صورتی که یکی از وعدههای غذایی حاوی هیچ نوع چربی نباشد، میتوان از مصرف آن دوز صرفنظر کرد. حداکثر دوز روزانه برای بزرگسالان ۳۶۰ میلی گرم است. کودکان نیز میتوانند با دستور پزشک از این محصول استفاده کنند.
در صورتی که یک نوبت مصرف کپسول زنوئر را فراموش کردید، نوبت بعدی دارو را مصرف کرده و از دو برابر کردن مقدار مصرف خودداری کنید.
با قرص زنوور چند کیلو در ماه می توان کم کرد ؟
هر گاه تصمیم میگیرید، از یک قرص لاغری استفاده کنید، همزمان با استفاده از آن فرآورده مصرف کالری روزانه خود را نیز کاهش داده و انجام تمرینات ورزشی و افزایش فعالیت بدنی را در برنامه هر روز خود قرار دهید تا نتیجهگیری بهتری عاید شما شود. جهت افزایش بهرهوری قرص زنوور نیز سعی کنید کالری رژیم غذایی خود را حدودا به ۵۰۰ کالری در روز کاهش دهید. این کار باعث میشود هر هفته حدود نیم کیلوگرم وزن کم کنید. آرام غذا بخورید و از خوردن غذای خود لذت ببرید؛ همچنین به طور مرتب ورزش کنید. مطالعات نشان میدهند افرادی که در کنار رژیم لاغری از zenover نیز استفاده میکنند، 50% کاهش وزن بیشتری را شاهد بوده و پس از قطع این دارو مدت زمان بیشتری نیز قادر به حفظ وزن خود خواهند بود.
این محصول یکی از کم عارضهترین و در عین حال موثرترین محصولات در زمینه لاغری است.
چه مدت طول می کشد تا داروی زنوور اثر کند ؟
حداقل 3 ماه باید صبر کنید تا بتوانید تاثیر مصرف کپسول زنوور 120 را مشاهده کنید. مصرف این دارو بیش از 1 سال توصیه نمیشود و در این صورت در مورد ادامه مصرف آن حتما باید با پزشک مشورت شود. به طور کلی بهتر است زیر نظر پزشک اقدام به مصرف xenover نمایید. بسیاری از اشخاص این فرآورده را به نام قرص ارلیستات 120 میشناسند. قیمت قرص ارلیستات 120 بسته به برند آن در انواع مختلف کمی متفاوت است. کپسول تینکال نیز یکی از شناختهشدهترین قرصهای کاهش وزن بوده و حاوی ارلیستات است.
عوارض قرص زنوور
اکثر افراد در استفاده از کپسول زنوور هیچ نوع عارضه جانبی را تجربه نمیکنند. چنانچه اشاره کردیم این فرآورده یکی از کمعارضهترین محصولاتی است که تاکنون در زمینه کاهش وزن معرفی شده است. اما یک نکته را باید مد نظر قرار دهید و آن اینکه از آنجاییکه زنوور موجب دفع چربیها از بدن میشود ممکن است ویتامینهای محلول در چربی نیز همراه با مدفوع از بدن خارج شوند و بدن با کمبود آنها مواجه شود. از این رو توصیه میشود که در کنار مصرف این قرص لاغری روزانه از 1 عدد قرص مولتی ویتامین نیز استفاده شود.
در موارد نادر ممکن است پس از مصرف قرص زنوور عوارض جانبی زیر مشاهده شود:
- مدفوع روغنی و دفع چربی
- نیاز به دفع فوری مدفوع
- چرب شدن کبد
- دلپیچه
- نفخ
عوارض ذکر شده ممکن است بیشتر در ابتدای مصرف این قرص مشاهده شوند و به مرور زمان دیگر کاهش یافته و یا اصلا وجود نداشته باشند.
تداخل دارویی کپسول زنوور
پیش از استفاده از داروی زنوور به منظور لاغری، اگر به طور معمول از داروهای دیگری نیز استفاده میکنید، جهت جلوگیری از تداخل دارویی با پزشک مشورت کنید. مصرف همزمان این دارو با داروهای ضد صرع احتمال بروز تشنج را بیشتر میکند. آکاربوز نیز که از داروهای کاهنده قند خون است همزمان با زنوور نباید مورد استفاده قرار گیرد. همچنین در صورت ابتلا به بیماریهای خاص به خصوص اختلالات جذبی مزمن یا کلستاز، کم کاری غده تیروئید (هیپوتیروئیدیسم) و ابتلا به دیابت حتما پیش از مصرف با پزشک مشورت کنید.
آیا در دوران بارداری و شیردهی می توان از کپسول زنوور استفاده کرد ؟
دوران حاملگی دورانی حساس است که در آن کلیه داروها فقط زیر نظر پزشک باید مصرف شوند. مصرف کپسول زنوور در دوران بارداری توصیه نمیشود. ضمنا از آنجاییکه مدارکی دال بر ترشح این دارو در شیر مادر وجود ندارد، مصرف آن در دوران شیردهی باید زیر نظر پزشک متخصص باشد.
سخن پایانی
با مصرف قرص زنوور میتوان مراحل کاهش وزن را سرعت بخشیده و شاهد یک نتیجهگیری بینظیر بود. ماده موثره موجود در این قرص لاغری، اورلیستات است که مانع از جذب چربیها در روده میشود. اگر زنوور را به عنوان داروی کاهش وزن انتخاب کرده و یا پزشک آن را برای شما تجویز کرده است، فراموش نکنید که به منظور کسب بهترین نتیجه، در کنار مصرف آن مقدار کالری مصرفی خود را کاهش داده و توجه ویژهای به فعالیت بدنی خود نیز داشته باشید.
۳۸۸ پاسخ
سلام
من طی دو ماه ۶۰ عدد کپسول زنور مصرف کردم ولی کاهش وزن نداشتم اضافه وزن پیدا کردم
آزمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم
لطفا راهنمایی کنید
سلام و عرض ادب
همراه گرامی همزمان با مصرف قرص باید فعالیت بدنی و رژیم غذایی مناسب هم داشته باشید.