اهمیت معاینه سینه جهت پیشگیری از سرطان سینه

امتیاز دهید

پیشگیری از سرطان سینه شاید امری تقریبا غیر ممکن باشد، اما باید گفت که چکاپ و معاینه سینه در ماه  اگر به دقت انجام گیرد، می تواند قدمی بزرگ در درمان به موقع و قبل از شیوع به تمام نقاط بدن باشد. با در این مطلب از مجله داروخانه اینرنتی مثبت سبز همراه ما باشید. […]

معاینه سینه

پیشگیری از سرطان سینه شاید امری تقریبا غیر ممکن باشد، اما باید گفت که چکاپ و معاینه سینه در ماه  اگر به دقت انجام گیرد، می تواند قدمی بزرگ در درمان به موقع و قبل از شیوع به تمام نقاط بدن باشد. با در این مطلب از مجله داروخانه اینرنتی مثبت سبز همراه ما باشید.

آنچه در این مقاله می خوانیم

اهمیت معاینه سینه به صورت ماهیانه

باید این هشدار را به تمام دوشیزگان و بانوان داد که در صورتی که هر ماه به دقت سینه خود را در خانه معاینه نکنند، ممکن است که درگیر مشکلات افسار گسیخته ای شوند که قابل جبران نباشد. شما با یک معاینه مختصر و  ساده می توانید در صورتی که به مورد مشکوکی برخوردید به پزشک مربوطه مراجعه و درصدد درمان به موقع برخیزید.

این معاینه باید هر ماه توسط خود فرد انجام شود. همراه با این معاینه، باید ماموگرامی سالانه و آزمایشات پزشکی نیز انجام شود. با این معاینه، تغییرات یک ماه گذشته را می توانید در سینه‌ خود ببینید. در این معاینه، بافت سینه را از قسمت زیر نوک سینه و هاله اطراف سینه به سمت زیر بغل معاینه می کنید. هر ماه حتما 15 دقیقه برای معاینه سینه خود وقت بگذارید.

Multi-sanostol-plus-zinc
بهترین مولتی ویتامین مخصوص کودکان
قیمت: 165.000 تومان
قیمت با تخفیف:129.000 تومان

زمان مناسب برای معاینه توسط خود فرد

  • در صورتی که هنوز یائسه نشده اید، چند روز بعد از اتمام قاعدگی، این معاینه را انجام دهید. در این هنگام، میزان هورمون ها ثابت و سینه کمتر حساس می باشد.
  • اما اگر یائسه شده اید، روز مشخصی را در هر ماه به این معاینه اختصاص دهید. اهمیت معاینه سینه جهت پیشگیری از سرطان سینه

روش های این معاینه توسط خود فرد در منزل

  • ابتدا بایستید و دستان خود را بر مفصل ران بگذارید و ظاهر هر دو سینه خود را بررسی کنید.اندازه، شکل و فاصله بین سینه ها را نگاه کنید.
  • اگر تغییری در رنگ پوست و یا بافت سینه می بینید، آن را یادداشت کنید. به نوک سینه و هاله اطراف آن نگاه کنید و ببینید که سالم به نظر می رسند یا نه.
  • سپس دست ها را پشت سر گذاشته و نگاه کنید که آیا سینه ها به سمت بالا حرکت می کنند و هر گونه تغییری را یادداشت کنید.
  • به نوک سینه و هاله اطراف آن نگاه کنید و ببینید گودی، برآمدگی و یا تو رفتگی در این نواحی بوجود نیامده باشد. به زیر بغل خود نگاه کنید و ببینید در آن ناحیه که گره لنفاوی دارد، ورمی وجود نداشته باشد.
  • در مرحله بعد دست چپ خود را بالا ببرید و با استفاده از انگشتان دست راست بر روی سینه چپ فشار کمی وارد کنید. انگشتان خود را از بالا تا پایین سینه و همینطور از سمت داخلی سینه به سمت زیر بغل حرکت دهید. می توانید از حرکت دایره‌ای شکل استفاده کنید.
  • هر گونه تغییری در بافت، رنگ و یا اندازه سینه را یادداشت کنید. سپس روی سینه راست نیز همین معاینه را انجام دهید. بهتر است این معاینه را در زیر دوش آب انجام دهید، زیرا پوست خیس است و دارای کمترین مقاومت در برابر اصطکاک انگشتان می باشد.
  • در این مرحله هر دو دست خود را پایین بیاورید. با انگشتان سومی و اشاره دست راست، به آرامی نوک سینه سمت راست را فشار دهید و نوک سینه را به طرف جلو بکشید. ببینید که آیا نوک سینه به جای اول خود بر می گردد و آیا مایعی از نوک سینه ترشح می شود یا خیر؟
  • تغییرات را یادداشت کنید. سینه چپ را نیز به همین صورت معاینه کنید.
مطالب مرتبط
دسته بندی: بیماری زنان
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها