گینر چیست گینر چیست

پماد کلوتریمازول برای چیست ؟

نحوه مصرف، مدت زمان مصرف و عوارض پماد کلوتریمازول


زمان خواندن تقریبی مقاله : 16 دقیقه
28 139414

برای درمان عفونت‌های پوستی که ناشی از قارچ هستند، یکی از بهترین داروهایی که پیشنهاد می‌شود، پماد کلوتریمازول است. کلوتریمازول یک داروی ضد قارچ بوده و انواع عفونت‌های قارچی را در قسمت‌های مختلف بدن مثل ناخن، واژن و نقاط مختلف پوست درمان می‌کند. در این مقاله با کاربردهای این پماد جادویی که در کوتاه‌ترین زمان ممکن، نتیجه‌ای فوق‎‌العاده را در بهبود مشکلات قارچی از خود نشان می‌دهد، آشنا خواهید شد. با این مقاله از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز همراه باشید.

کلوتریمازول چیست؟

کلوتریمازول یک داروی ضد قارچ است که اغلب به صورت پماد، محلول، لوسیون، قرص واژینال و… تولید می‌شود. این دارو با عفونت‌های ناشی از قارچ مبارزه کرده و عفونت را ریشه‌کن می‌کند. عفونت‌های ناشی از قارچ یا مخمر می‌توانند قسمت‌های مختلفی از بدن را تحت تاثیر قرار دهند بنابراین باید مانع از گسترش آنها شد. کلوتریمازول عامل عفونت‌زا را از بین برده و سلامت بدن یا پوست را بهبود می‌بخشد. به منظور درمان عفونت‌های پوستی مثل پای ورزشکاران، خارش ژوک (خارش کشاله ران)، عفونت قارچی کرم حلقوی و بسیاری مشکلات دیگر از Clotrimazole می‌توان استفاده نمود.

مکانیسم اثر پماد کلوتریمازول

کلوتریمازول قارچ را با ایجاد سوراخ‌هایی در غشای سلولی آن و نشت محتویات به داخل از بین می‌برد. استفاده از این دارو به صورت موضعی موجب مهار بیوسنتز ارگوسترول که یکی از اجزای تشکیل‌دهنده غشای سلولی قارچی است، می‌‌شود. در این حالت دیگر سلول توانایی ساخت غشای سلولی سالم و فعال را نخواهد داشت و در نتیجه قارچ از بین می‌رود. علائم عفونت قارچی مثل خارش یا درد، طی چند روز پس از مصرف پماد کلوتریمازول باید کاهش یافته و رو به بهبود برود. البته دقت داشته باشید که قرمزی پوست و پوسته پوسته شدن آن ممکن است جهت بهبودی کامل نیاز به مدت زمان بیشتری داشته باشد.

 کلوتریمازول چیست؟

چه کسانی نباید کلوتریمازول استفاده کنند ؟

اکثر کودکان و بزرگسالان بدون هیچ مشکل یا خطری می‌توانند از پماد، اسپری و محلول کلوتریمازول استفاده کنند. تنها در یک صورت است که این دارو منع مصرف دارد؛ آن هم اینکه فرد قبلا نسبت به آن واکنش آلرژیک از خود نشان داده باشد. در این حالت می‌توان پزشک را در جریان قرار داد تا یک داروی جایگزین دیگر به جای آن تجویز نماید.

پیشنهاد می‌دهیم این مقاله را بخوانید: پماد هیدروکورتیزون برای درمان مشکلات شدید پوستی

نام‌ های رایج و اشکال دارویی Clotrimazole

در کشور ما کلوتریمازول، نام‌های رایج دیگری هم دارد. از جمله: آفی تریمازول، کانازول، کلوژین و کاندیزول. همه این نام‌ها به کلوتریمازول ۱% اشاره دارند. رایج‌ترین اشکال کلوتریمازول به شرح زیر است:

  • پماد موضعی یک درصد
  • کرم واژینال ۲%
  • قرص واژینال ۵۰ و ۱۰۰ میلی‌گرم
  • شیاف واژینال ۱۰۰ میلی‌گرم
  • لوسیون ۱%
  • محلول ۱%

طریقه مصرف پماد کلوتریمازول ۱ درصد

بهتر است نحوه مصرف این پماد را پزشک متخصص تعیین کند. اما به طور کلی از پماد کلوتریمازول ۲ تا ۳ بار در روز باید استفاده شود. معمولا اگر روزی ۳ بار از آن استفاده کنید، نتیجه بهتری کسب خواهید کرد. اگر ناحیه آسیب‌دیده وسیع یا مودار باشد، بهتر است به جای پماد از محلول یا اسپری استفاده کنید. چنانچه در قسمت پاهای خود از کلوتریمازول استفاده می‌کنید، قبل از استفاده حتما پاها (به‌ویژه لای انگشتان) را شسسته و کاملا خشک نمایید.

مدت زمان استفاده از پماد کلوتریمازول به نوع عفونت و وسعت آن بستگی دارد. بهتر است حداقل ۲ هفته از کلوتریمازول استفاده کنید. حتی اگر کلیه علائم عفونت از بین رفته باشد لازم است جهت جلوگیری از عود مجدد آن، این پماد را بزنید. در صورت نیاز تا ۴ هفته نیز می‌توان مصرف را ادامه داد. البته تاکید می‌کنیم که تجویز پزشک بر هر دستور دیگری مقدم است.

برای استفاده از پماد کلوتریمازول بعد از شستن و خشک کردن دست‌ها حدود ۰.۵ سانتی‌متر از آن را روی ناحیه آسیب‌دیده بمالید. از مالیدن این پماد نزدیک لب، دهان و چشم بپرهیزید. ناحیه‌ای از پوست را که تحت درمان است سعی کنید نپوشانید و اجازه گردش هوا را بدهید. کرم کلوتریمازول را در دمای اتاق، دور از گرما و رطوبت نگهداری کنید.

اگر بیش از حد به پوست کلوتریمازول بزنیم چه می شود ؟

چنانچه از کرم، اسپری یا محلول کلوتریمازول بیش از حد مجاز استفاده کنید، ممکن است پوست شما تحریک شده و قرمز شود. اگر این اتفاق افتاد سعی کنید در نوبت بعدی این محصول را کمتر مورد استفاده قرار دهید.

استفاده از Clotrimazole در دوران بارداری و شیردهی

به طور کلی استفاده از کلوتریمازول در دوران بارداری کاملا بی‌خطر است. هیچ مدرک علمی دال بر اینکه نباید از این دارو در دوران حاملگی استفاده نمود، وجود ندارد. همچنین در دوران شیردهی نیز می‌توان از داروی کلوتریمازول استفاده کرد. اگر کودک شیرخوار به دلیل برفک دهان تحت درمان است، می‌توانید همچنان که به شیردهی ادامه می‌دهید، تحت درمان هم قرار گرفته و پس از هر بار شیردهی به نوک پستان و اطراف آن کرم کلوتریمازول بزنید.

عوارض پماد کلوتریمازول

مانند هر داروی دیگری کلوترومازول نیز می‌تواند در برخی از افراد عوارضی را به دنبال داشته باشد. شایع‌ترین عوارض جانبی کرم موضعی کلوترومازول به شرح زیر است:

  • تحریک شدن پوست و قرمز شدن آن
  • احساس سوزش یا کمی درد

چنانچه این عوارض از بین نرفت، سعی کنید مقدار کمتری از کرم را به کار ببرید یا به طور کلی درمان را متوقف کرده و با پزشک مشورت نمایید.

در موارد بسیار نادر بعضی از افراد ممکن است بعد از استفاده از کلوتریمازول واکنش آلرژیک جدی (آنافیلاکسی) از خود نشان دهند. علائم حساسیت به این دارو شامل این موارد است: بثورات پوستی همراه با خارش، قرمزی، تورم یا تاول، خس خس سینه، گرفتگی گلو، مشکل در تنفس و تورم در ناحیه صورت و دهان. در این موارد بلافاصله باید با اورژانس تماس حاصل شود.

تداخل دارویی کلوتریمازول

بعید است که سایر داروهایی که به صورت خوراکی یا تزریقی مصرف می‌کنید، روی کلوتریمازول که به صورت موضعی استفاده می‌شود، اثری داشته باشند. اما از آنجایی که به طور کلی بسیاری از داروها می‌توانند تاثیر یکدیگر را خنثی کرده و روی جذب یکدیگر اثر بگذارند، چنانچه داروی خاصی استفاده می‌کنید در مورد مصرف Clotrimazole با پزشک مشورت کنید.

از مصرف سایر داروهای پوستی در مناطقی که با کلوتریمازول موضعی درمان می‌کنید، خودداری نمایید؛ مگر آنکه پزشک این کار را به شما توصیه کرده باشد.

 کلوتریمازول واژینال

کلوتریمازول واژینال چیست و چه کاربردی دارد ؟

کلوتریمازول واژینال برای درمان عفونت‌های قارچی واژن در بزرگسالان و کودکان بالای ۱۲ سال قابل استفاده است. این دارو در دسته‌ای از داروهای ضد قارچی به نام ایمیدازول‌ها جای می‌گیرد. این دارو با متوقف کردن رشد قارچ‌هایی که باعث عفونت می‌شوند، عملکرد خود را انجام می‌دهد. از کجا بفهمیم عفونت قارچی واژن داریم ؟ با مشاهده علائم زیر باید شک کنید که ممکن است عفونت واژن داشته باشید؛ پس لازم است به پزشک مراجعه نمایید:

  • خارش، درد، سوزش و التهاب در واژن
  • ترشحات سفید رنگ، غلیظ و شبیه به پنیر
  • سوزش هنگام ادرار
  • درد هنگام برقراری رابطه جنسی

پزشک با بررسی ترشحات واژن می‌تواند به خوبی تشخیص دهد که عامل عفونت قارچی است یا خیر. سپس در صورت لزوم کرم واژینال کلوتریمازول را تجویز می‌کند. اغلب توصیه می‌شود که روزانه ۱ اپلیکاتور استفاده شود. اگر نیازی نباشد که این کرم حتما داخل ناحیه واژینال استفاده شود، می‌توان از پماد واژینال کلوتریمازول ۲ درصد استفاده کرده و سوزش و خارش را تسکین داد.

نحوه استفاده از کلوتریمازول واژینال

برای استفاده از این کرم طبق مراحل زیر پیش بروید:

  • اپلیکاتوری را که همراه با کرم خریداری کرده‌اید، تا سطحی که مشخص شده با کرم پر کنید.
  • دراز کشیده، پاها را از هم باز کرده و بالا ببرید. زانوها را خم کنید.
  • اپلیکاتور را به آرامی وارد واژن گرده، پیستون را فشار دهید تا کرم وارد واژن شود.
  • اگر اپلیکاتور یکبار مصرف است آن را دور بیندازید و اگر قابلیت استفاده مجدد دارد، آن را با آب و صابون بشویید.
  • بسته به دستور پزشک به مدت ۳ تا ۷ روز متوالی باید درمان را ادامه دهید تا به نتیجه برسید.

دقت کنید که در طول دوره درمان از برقراری رابطه جنسی باید بپرهیزید و حتی از محصولات جنسی مثل ژل لوبریکانت ، دوش واژینال و… نیز استفاده نکنید.

قطره کلوتریمازول برای قارچ ناخن

به منظور درمان قارچ ناخن می‌توانید از قطره، محلول یا کرم کلوتریمازول استفاده کنید. علائم قارچ ناخن شامل موارد زیر است:

  • زرد شدن رنگ ناخن
  • نقطه سفید روی ناخن (که کم‌کم بزرگ‌تر می‌شود)
  • شل شدن ناخن از بستر

برای استفاده از قطره یا کرم کلوتریمازول روی ناخن ابتدا باید لاک ناخن را پاک کنید و بعد در حالی‌که ناخن کاملا خشک است، آن را روی ناخن بزنید. طبق دستور پزشک دوره درمان را کامل کنید تا قارچ از روی ناخن‌های شما به طور کامل از بین برود.

 کلوتریمازول برای درمان عفونت قارچی ناخن

قطره کلوتریمازول برای درمان عفونت گوش

محلول کلوتریمازول ۱ درصد برای درمان عفونت‌های قارچی در گوش استفاده می‌شود. ۲ تا ۳ قطره از محلول را ۲ تا ۳ بار در روز باید مورد استفاده قرار دهید. حداقل ۱۴ روز درمان را باید ادامه دهید تا عفونت گوش به طور کامل از بین برود. البته باز هم تاکید می‌کنیم که دستور پزشک مقدم است.

دوز مصرف Clotrimazole

دوز مصرف کرم، قطره یا پماد کلوتریمازول در بیماران مختلف متفاوت است. برای آگاهی از مقدار مصرف حتما باید نظر پزشک را در نظر بگیرید اما به طور کلی مقادیر زیر قید می‌شود:

  • دوز، تعداد دفعات و زمان مصرف این دارو دقیقا به مشکلی که دارید، بستگی دارد.
  • کرم، لوسیون و محلول کلوتریمازول برای درمان عفونت‌های قارچی در بزرگسالان و کودکان ۲ بار در روز (صبح و عصر) باید مورد استفاده قرار گیرد.

احتیاط های لازم هنگام مصرف پماد کلوتریمازول

به موارد زیر دقت کنید:

  • استفاده بیش از حد از کلوتریمازول منجر به بهبودی سریع‌تر نمی‌شود. پس خودسرانه دوز استفاده را افزایش ندهید.
  • کرم کلوتریمازول نباید با چشم و دهان تماس پیدا کند. اگر این اتفاق بیفتد بلافاصله با آب فراوان شستشو انجام دهید.
  • از کلوتریمازول واژینال در کنار تامپون استفاده نکنید.
  • اگر عفونت قارچی بعد از ۴ هفته که از مصرف این دارو گذشت، بهبود پیدا نکرد یا بدتر شد، حتما دوباره به پزشک مراجعه نمایید.
  • از کلوتریمازول در برابر یخ‌زدگی محافظت کنید.
  • از قطره کلوتریمازول همزمان با قطره دیگر نباید در گوش خود استفاده کنید.
  • در مورد استفاده همزمان از کلوتریمازول و دیگر داروهای گیاهی با پزشک مشورت کنید.

کلوتریمازول برای بیماری پای ورزشکار

بیماری پای ورزشکار یک عفونت قارچی مسری است که پوست پا را تحت تاثیر قرار داده و مشکلاتی را ایجاد می‌کند. همچنین می‌تواند به ناخن‌های دست و پا سرایت نماید. از آنجایی که این عفونت قارچی بیشتر در پای ورزشکاران دیده می‌شود به آن بیماری پای ورزشکار می‌گویند. این بیماری خطرناک و جدی نیست اما گاهی اوقات درمان آن سخت می‌شود؛ به خصوص اگر ورزشکار دیابت داشته یا سیستم ایمنی ضعیفی داشته باشد. نشانه‌های بیماری پای ورزشکار به این شرح است:

  • خارش یا سوزش بین انگشتان پا یا کف پا
  • وجود تاول روی پا که خارش ایجاد می‌کند.
  • ترک خوردگی و کنده شدن پوست روی پا (معمولا بین انگشت‌های پا)
  • خشکی پوست کف پا
  • تغییر رنگ ناخن‌های پا و ضخیم و شکننده شدن آنها
  • جدا شدن ناخن‌ها از بستر ناخن

یکی از درمان‌های موثر برای مقابله با بیماری پای ورزشکار، استفاده از پماد کلوتریماوزل است. این پماد دارای ترکیبات ضد قارچ بوده و عامل بیماری را خنثی می‌کند. Clotrimazole خاصیت آنتی باکتریال نیز داشته و باکتری‌هایی را که عامل بوی بد پا هستند، نابود می‌کند.

 کلوتریمازول برای پای ورزشکار

نحوه استفاده از کرم کلوتریمازول برای درمان بیماری پای ورزشکاران

جهت استفاده از این کرم ابتدا ناحیه مربوطه را خوب شسته و خشک نمایید. سپس مقداری از کرم را روی ناحیه آسیب دیده مالیده تا آن قسمت از پوست به طور کامل با یک لایه از کرم پوشانده شود. معمولا ۷ روز طول می‌کشد تا عفونت قارچی بهبود یابد. کلوتریمازول را ۲ یا ۳ بار در روز به مدت حداقل ۲ هفته روی ناحیه مورد نظر خوب بمالید تا اثر مطلوبی داشته باشد. اگر پزشک دستور دهد استفاده از این کرم را حتی تا ۴ هفته نیز می‌توانید ادامه دهید.

کلوتریمازول برای عفونت قارچی کرم حلقوی

کرم حلقوی یک عفونت شایع پوست و ناخن بوده که عامل ایجاد آن قارچ به حساب می‌آید. از آنجایی که این عفونت می‌تواند باعث ایجاد بثورات خارش‌دار، قرمز و دایره‌ای شکل (کرم مانند) شود، آن را به نام کرم حلقوی می‌شناسند. کرم حلقوی را “تینیا” یا “درماتوفیتوز” نیز می‌گویند. از جمله علائم این بیماری می‌توان به خارش پوست، قرمزی، پوسته پوسته شدن، ترک خورن پوست و ریزش موها اشاره کرد. به منظور درمان این بیماری اغلب از داروهای موضعی نظیر کلوتریمازول استفاده می‌شود. پماد کلوتریمازول سوراخ‌هایی را در غشای سلولی قارچ ایجاد کرده و از طریق خارج کردن محتویات درون آن، باعث از بین رفتن قارچ می‌شود. در این صورت عفونت به طور کامل مداوا می‌شود. البته گاهی هم نیاز است تا بیمار از داروهای خوراکی نیز کمک بگیرد تا درمان به طور کامل انجام شود.

کلوتریمازول برای کودکان بی خطر است؟

بله؛ در اکثر موارد به راحتی می‌توانید از کرم، پماد یا قطره کلوتریمازول به منظور رفع مشکلات قارچی در کودکان استفاده کنید. این داروی موضعی اغلب هیچ نوع خطری ایجاد نکرده و ایمن است.

علائم اوردوز با کلوتریمازول

در اکثر موارد حتی اگر کمی بیش از مقدار توصیه شده از پماد کلوتریمازول استفاده کنید، هیچ مشکلی به وجود نمی‌آید. اما اگر فردی به طور تصادفی مقداری از این کرم را ببلعد، فورا باید به صورت اورژانسی به پزشک مراجعه شود. علائم استفاده بیش از حد از کلوتریمازول روی پوست شامل قرمزی و تحریک پوست است.

نحوه نگهداری از clotrimazole

این دارو را در شرایط زیر نگهداری کنید:

  • در دمای اتاق
  • در ظرف دربسته خود محصول
  • دمای اتاق
  • دور از حرارت، رطوبت و نور مستقیم

از قرار دادن این دارو در فریزر بپرهیزید.

قیمت کلوتریمازول

چنانچه شرح دادیم کلوتریمازول اشکال دارویی مختلفی دارد. بنابراین قیمت آن بستگی به نوع این داروی موضعی، حجم و برند آن داشته و در همه موارد یکسان نیست. خوشبختانه این دارو در دسته داروهای گران‌قیمت قرار نمی‌گیرد و عموم مردم به راحتی می‌توانند آن را تهیه کنند. برای آگاهی از قیمت دقیق این محصول می‌توانید با شماره تلفن ۷۲۲۵۴ ۰۲۱ (داروخانه دکتر حق نژاد) تماس بگیرید یا برای خرید به صورت حضوری به این داروخانه مراجعه نمایید.

کلام آخر

پماد کلوتریمازول یکی از بهترین درمان‌ها برای عفونت‌های قارچی است. درست بعد از حدود ۳ روز از شروع درمان با این دارو می‌توانید نتایج رضایت‌بخشی را احساس کنید. اما معمولا توصیه می‌شود درمان را تا ۱۴ روز ادامه دهید. اگرچه ممکن است بدون نیاز به نسخه پزشک نیز بتوانید کلوتریمازول را تهیه کنید اما به هر حال توصیه می‌شود در مورد استفاده از آن و دوز مصرف با یک پزشک مشورت کنید تا مشکلی برای شما بوجود نیاید.

سوالات متداول در مورد کلوتریمازول

درمان ممکن است ۱ تا ۴ هفته طول بکشد اما معمولا بعد از ۱ هفته آثار بهبود به وضوح نمایان می‌شود.

باید به پزشک مراجعه کنید تا یا طول دوره درمان را افزایش دهد یا داروی دیگری را جایگزین نماید.

بیش از ۴ هفته از کرم، اسپری یا محلول کلوتریمازول استفاده نکنید، مگر اینکه پزشک دستور داده باشد. استفاده طولانی مدت و بیش از حد مجاز از کلوتریمازول ممکن است قارچ را نسبت به این دارو مقاوم کند و دارو دیگر به درستی عمل نکند.

می‌توانید از داروهای ضد قارچ دیگری از قبیل اکونازول، میکونازول، کتوکونازول، تربینافین و گریزئوفولوین به دستور پزشک استفاده نمایید.

گفته می‌شود که کلوتریمازول روی قرص ضد بارداری تاثیری ندارد. با این حال در این مورد با پزشک مشورت کنید.

خیر؛ این دارو در قدرت باروری هیچ اثری ندارد.

خیر، می‌توانید در حین استفاده از کلوتریمازول به طور معمول هر نوع غذا یا آشامیدنی را میل کنید.

محل عفونت را نباید زیاد بخارانید. نواحی آسیب دیده پوست را تمیز نگه دارید. تا حد امکان ناحیه آسیب دیده را خشک نگه دارید. البسه و حوله خود را با دیگران به صورت اشتراکی استفاده نکنید تا عفونت به آنها انتقال پیدا نکند. بعد از استفاده از کلوتریمازول دست‌های خود را خوب بشویید.

لطفا به این مقاله امتیاز بدهید
[مجموع: ۳۵ میانگین: ۴.۱]
منبع mayoclinic
28 نظرات
  1. کشاورز می گوید

    برای خشکی دست چی بزنیم

    1. مجله مثبت سبز می گوید

      همراه گرامی مجله داروخانه اینترنتی مثبت سبز
      شما می‌توانید از بهترین کرم‌های دست مانند کرم دست روشن کننده و ضد چروک اسکن اسکین، کرم مرطوب کننده دست و ناخن درماتیپیک، کرم مرطوب کننده دست سی بی پاریس، کرم مرطوب کننده و مغذی دست و کوتیکول ناخن وچه استفاده کنید.
      برای مشاهده قیمت و خرید انواع کرم‌های دست به سایت داروخانه آنلاین مثبت سبز مراجعه نمایید.
      با تشکر از همراهی صمیمانه شما .

  2. میینا می گوید

    اگر یک سال کرم کلوتریمازول را در منزل در دمای اتاق نگه داریم، درش باز شده باشه اما تاریخش نگذشته باشه، همچنان میشه استفاده کرد؟

    1. مجله مثبت سبز می گوید

      همراه گرامی مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز
      با توجه به اینکه یکسال از تاریخ باز شدن کرم شما گذشته است برای اطمینان بیشتر توصیه می‌شود پماد جدید تری را تهیه و استفاده کنید.
      همچنین تاریخ انقضا یک فرآورده دارویی ( اعم از محصولات آرایشی، بهداشتی، پمادها و …) زمانی است که دارو در شرایط توصیه شده نوشته شده بر روی بسته بندی محصول مورد استفاده قرار دهید، چنانچه آن شرایط از بین رود دیگر تاثیر درمانی مورد نظر را ندارد. تاریخ انقضا با توجه به تخریب داروی فعال یا ایجاد آلودگی تعیین می شود. ( برای مثال ممکن است کرم به حالت دو فاز درآید و به اصطلاح آب و روغن آن از هم جدا شود) باید در نظر داشت که همه داروها با سرعت یکسان تخریب نمی شوند. معاون امور دارویی معاونت غذا و دارو اعلام کرده است که به طور کلی داروهای جامد، تاریخ انقضا طولانی تری نسبت به فرآورده های مایع دارند اما بعضی از عوامل خارجی می توانند انقضا را تحت تاثیر قرار دهند مانند : تماس با آب، مجاورت با آفتاب یا گرما ، هوا یا نور. همچنین بعد از باز شدن بسته بندی فرآورده، تاریخ انقضا معمولا به طور چشمگیری کوتاه شود مثلا تاریخ انقضا فرآورده های مایع خوراکی و موضعی، کرم و پماد ۶ ماه پس از باز شدن؛ کرم و پماد ساختنی، پماد و قطره استریل چشم / گوش / بینی ۱ ماه پس از باز شدن در نظر گرفته می شود. بنابراین توصیه می‌شود هنگام نگهداری داروها و محصولات نکات زیر را رعایت کنید :
      تمام داروها را ( اعم از پماد ، کرم و قرص و …) را در ظرف اصلی کارخانه نگه داری کنید. برای محافظت از نور خورشید، داروها را در بسته بندی خارجی خود نگه داری کنید. تمام داروها را باید در محل خشک و خنک (زیر ۲۵ درجه سانتیگراد) نگهداری کنید ، مگر اینکه فرآورده یخچالی باشد (بین ۲ تا ۸ درجه سانتیگراد). شرایط نگهداری را همانگونه که توسط سازنده توصیه شده انجام دهید. تاریخ انقضا محصولات هنگامی که باز می شوند می تواند عوض شود. تاریخ باز شدن را یادداشت کرده و تاریخ انقضا ر ا محاسبه کنید. هنگام استفاده از کرم یا پماد، برای هر بیمار از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید.
      با تشکر از همراهی شما.

  3. k می گوید

    پماد کلوتریمازول ۱ درصد را به دهانه واژن می توان مالید؟

    1. دکتر مریم خداوردیخان می گوید

      سلام کاربر گرامی
      نوع واژینال را استفاده نمایید.

  4. مریم می گوید

    سلام وقتتون به خیر.. ممنون میشم جواب بدید. دکتر زنان برام پماد کلوتریمازول ۱ درصد رو تجویز کرده که به صورت موضعی استفاده کنم. گفتن ده روز استفاده کن اما اینجا خوندم دو تا چهار هفته. کدوم درسته؟ و اینکه به اندازه یه نخود فقط زدم به همه ناحیه ها آیا کافیه؟ چون بهم توضیح ندادن هیچیو… و اینکه من دارم آمی تریپتیلین ده و ازیپم و ویتامین بی شیش و ویتامین ای مصرف میکنم تداخل دارویی نداره با این پماد..؟ شرمنده خیلی سوال پرسیدم…

    1. دکتر مریم خداوردیخان می گوید

      سلام کاربر گرامی
      طبق تجویز پزشک استفاده نمایید. برای منطقه ای به وسعت حدود یک کف دست از دو سانتیمتر از پماد (یک بند انگشت) استفاده شود.

  5. عقیلی می گوید

    برای قارچ ناخن هم میشه پماد کلوتریمازول بزنیم؟

    1. دکتر مریم خداوردیخان می گوید

      سلام کاربر گرامی
      بله میتوانید استفاده نمایید.

  6. روژینا می گوید

    پماد کلوتریمازول رو پزشک زنانم برای عفونت واژن من تجویز کرده بود الان داشتم مطالعه می کردم ببینم برای چه مواردی مصرف میشده
    ممنون اطلاعاتم بالا رفت ✌?

  7. نگین می گوید

    داروی ضد قارچی کلوتریمازول، نحوه مصرف و عوارض آن را کاملا دکترم برام تو برگه و نسخه اشتباه نوشته بود ! وقتی بهش مراجعه کردم و مقاله شما نشون دادم تایید کرد و گفت داروخانه اشتباه نوشته دستور مصرفشو
    ممنون از شما که من رو آگاه کردید

  8. farzane.bahadori می گوید

    سلام دکتر من خارش سطحی ناحیه واژن داشتم دکتر برام پماد کلوتریمازول تجویز کردند ، ناخن های پای همسرم هم قارچ گرفتند می تونم از همون پماد بدم استفاده کنه؟ یا باید نوع دیگه ای پماد استفاده کنه؟به دلیل اینکه زیاد پاهاش در کفش است و این اتفاق زیاد تکرار می شود دیگر دکتر نمی رود .
    ممنون

    1. مجله مثبت سبز می گوید

      همراه گرامی مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز

      لطفا به پزشک مراجعه نمایید تا علت اصلی و نوع قارچ مشخص شود.

      با تشکر از همراهی شما.

  9. ***** می گوید

    من رفتم تهیه کنم از داروخانه ، گفتن به نام های تجاریش که کانازول کلوژین کاندیزول آفی تریمالزول هست موجوده
    لطفا اسم و عکسم نیفته

  10. **-**-**-**-** می گوید

    ببخشید اگر یک دختر عفونت بگیره و پرده بکارت داشته باشه چطور باید از این محصول استفاده کنه که بکارت اسیب دیده نشه؟ آیا این پماد مخصوص زنان هست یا دختران هم می تونن ازش استفاده کنن
    ممنون میشم اگر اسم من نیفته ?

    1. مجله مثبت سبز می گوید

      همراه گرامی مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز
      جهت درمان عفونت خود به پزشک متخصص زنان مراجعه نمایید تا پس از مشخص شدن علت، و نوع عفونت واژن؛ تجویز لازمه صورت گیرد.
      با تشکر از همراهی شما.

  11. سودابه می گوید

    کلوتریمازول برای درمان چه بیماری‌ هایی مصرف می‌شود؟ به جز عفونت رحم و واژن و بیماری پای ورزشکار

    1. مجله مثبت سبز می گوید

      همراه گرای مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز
      موارد مصرف کلوتریزمازول بسیار متعدد است؛ با توجه به اینکه کلوتریمازول یک ضد قارچ وسیع الطیف است؛ از جمله موارد مصرف آن می‌توان به طور کلی اعلام کرد که این دارو در درمان عفونت‌های قارچی ناشی از درماتوفیت‌ها، مخمرها، و مالاسزیا فورفور و درمان کاندیدیاز فرجی-مهبلی Vulvovaginitis ناشی از کاندیدا آلبیکانس و سایر گونه‌های کاندیدا مصرف می‌شود. همچنین در درمان کاندیدیاز ناشی از کاندیدا آلبیکنس و سایرگونه‌های کاندیدا، کچلی بدن و ران و پای ناشی از تریکوفیتون روبروم، تریکوفیتون منتاگروفیس، اپیدرموفیتون فلوکوزوم ومیکروسپوروم کانیس، تیناورسیکالر (ناشی از پیتی‌روسپوروم)، اریپکولار (مالاسزیا فورفور) و در درمان عفونت قارچی اطراف ناخن و کچلی ریش و سر مصرف می‌شود. لطفا بدون تجویز پزشک استفاده نشود
      با تشکر از همراهی شما.

  12. باران می گوید

    اشکال دارویی کلوتریمازول چه چیز هایی هستش؟ برای واژن و چه دوزهایی داره
    ایا قطره کلوتریمازول هم داریم ؟ میخواهم تو گوش بریزم برای عفونت گوش
    اگر قطره نداره آیا می تونم پماد کلوتریمازول رو به گوش خودم بزنم ؟

    1. مجله مثبت سبز می گوید

      همراه گرامی مجله داروخانه انلاین مثبت سبز
      توصیه می‌شود برای درمان عفونت گوش خود به پزشک متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه نمایید و از خود درمانی بپرهیزید.
      اشکال دارویی کلوتریمازول برای واژن نیز عبارت است از :
      قرص واژینال:قرص کلوتریمازول ۱۰۰ میلیگرم و قرص کلوتریمازول ۵۰۰ میلیگرم
      کرم واژینال: کرم واژینال کلوتریمازول ۱ درصد و کرم واژینال کلوتریمازول ۲ درصد
      کرم موضعی: کرم موضعی کلوتریمازول ۱ درصد
      محلول موضعی: محلول موضعی کلوتریمازول ۱ درصد
      با تشکر از همراهی شما.

  13. پری دخت می گوید

    رو جعبه دارونوشته استعمال خارجی بعد من که بیرون واژنم چیزیش نی ترشح پنیری شکل دارم دکتر گفت عفونت قارچی هست اینو که نمیشه داخل واژن مالید
    نحوه مصرف پماد واژینال کلوتریمازول برای عفونت واژن به چه صورته

    1. مجله مثبت سبز می گوید

      همراه گرامی مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز
      با توجه به اینکه دوز و مقدار داروی کلوتریمازول، از فردی به فرد دیگر متفاوت است؛ می‌بایست دارو را دقیقاً همانطور که پزشک به شما تجویز کرده است، استفاده نمایید و از کم یا زیاد کردن مقدار یا مدت مصرف خودداری نمایید.
      با تشکر از همراهی شما.

  14. حمیده زارعی می گوید

    سلام‌کسی بوده بعد از استفاده از پماد بصورت واژینال حالت تهوع بگیره؟

  15. ع8ق می گوید

    از زمان باز شدن در پماد کلوتریمازول چند وقت می توانیم آن را استفاده کنیم؟ یه ماه دیگه

    1. کاربر می گوید

      میشه اینو جواب بدید؟

  16. کاظمی می گوید

    با درود
    دختر خانم هایی که ازدواج نکردن می تونن پماد کلوتریمازول را به دهانه واژن بزنن برای رفع خارش؟ مرسی از اطلاعات خوبتون

    1. مجله مثبت سبز می گوید

      همراه گرامی مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز

      چنانچه اپلیکاتور وارد واژن نشود و آسیبی به پرده بکارت شما وارد نشود استفاده از آن بلامانع است؛ در صورتی که پزشک برایتان تجویز کرده است آن را استفاده نمایید.

      با تشکر از همراهی شما.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


پست های مرتبط

X
مطالب پیشنهادی :