قرص فولیکوژن یا هیرویت کدام برای ریزش مو بهتر است؟

4.8/5 - (6 امتیاز)
اگرچه قرص فولیکوژن و کپسول هیرویت هر دو در میان مکمل‌های ضد ریزش مو محبوب و پرطرفدار هستند، اما اگر برای شما سوال است که کدامیک برایتان مناسب‌تر است، این مطلب را از دست ندهید.
قرص فولیکوژن یا هیرویت ؟

سبک ناصحیح زندگی در قرن حاضر موجب شده تا مشکلات ریزش مو چه در میان زنان و چه در میان مردان هر روز بیش از گذشته به چشم بخورد و به همین دلیل به طبع آن تعداد افرادی که جویای یافتن مکمل‌های ضد ریزش هستند نیز روز به روز افزایش یابد. در این مقاله به بررسی تفاوت‌های دو مورد از محبوب‌ترین مکمل‌های تقویت کننده مو می‌پردازیم؛ فولیکوژن و هیرویت. به نظر شما قرص فولیکوژن یا هیرویت ؛ کدام مناسب‌تر هستند؟

ویژگی های قرص فولیکوژن

قرص فولیکوژن توسط شرکت نانوحیات دارو به بازار عرضه شده و حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی بوده و به افراد کمک می‌کند تا ریزش موی خود را درمان کنند و موهایی سالم‌تر و پرپشت‌تر داشته باشند. مزایای استفاده از قرص فولیکوژن به شرح زیر است:

  • پیشگیری و درمان ریزش مو
  • پیشگیری و درمان سوء تغذیه ناشی از مصرف برخی داروها یا گرفتن رژیم غذایی نامناسب
  • حاوی مجموعه‌ای از مواد مغذی و اسیدهای آمینه موثر در تقویت مو
  • ارتقا سیستم دفاعی بدن در برابر عوامل بیماری‌زا
  • بهبود سلامت عمومی مو
  • فاقد گلوتن

شما باید روزانه 1 عدد قرص فولیکوژن را ترجیحا صبح و همراه با یک لیوان آب میل کنید تا مزایای بهره‌گیری از آن را مشاهده نمایید. برای خرید قرص فولیکوژن از داروخانه نیازی به نسخه پزشک نیست و می‌توانید به راحتی آن را خریداری نمایید.

  فولیکوژن

ترکیبات موجود در قرص فولیکوژن

برای اینکه بدانید قرص فولیکوژن یا هیرویت کدام برایتان مناسب‌تر است باید با ترکیبات موجود در این دو قرص آشنا شوید. از جمله ویتامین‌های موجود در قرص فولیکوژن می‌توان ویتامین B5، ویتامین B6، فولیک اسید، ویتامین E، بیوتین و ویتامین D3 را نام برد. همچنین روی، مس و سلنیوم از مواد معدنی موجود در این قرص و ال متیونین و ال سیستئین از اسیدهای آمینه موجود در آن هستند. مجموعه این مواد مغذی در کنار یکدیگر موجب می‌شوند تا موها از ریشه تقویت شوند و علاوه بر اینکه ضخامت و درخشش بیشتری داشته باشند، از ریزش آنها نیز پیشگیری به عمل بیاید. اکنون به بررسی بخشی از مهم‌ترین مواد تشکیل‌دهنده فولیکوژن می‌پردازیم:

بیوتین

در میان ویتامین‌های گروه B که همگی در سلامت مو تاثیر دارند، بیوتین نقش پررنگ‌تری دارد. این ویتامین که با عنوان ویتامین ب7 نیز شناخته می‌شود، تولید کراتین در مو را تحریک می‌کند و سرعت رشد فولیکول را افزایش می‌دهد. بر اساس تحقیقات بیوتین می‌تواند ضخامت و درخشش مو را بهبود بخشد و کم‌پشتی و ریزش مو را نیز درمان کند.

زینک مس و سلنیوم

روی (زینک) در ترمیم و رشد بافت مو نقشی اساسی دارد به طوری‌که تقریبا در همه مکمل‌های ضد ریزش نام زینک را می‌توانید ببینید. زینک موجب می‌شود تا غدد چربی اطراف فولیکول مو به خوبی عملکرد خود را انجام دهند و از ریزش مو کاسته شود. مس جریان خون در پوست سر را بهبود می‌بخشد و به این وسیله موجب می‌شود تا فولیکول‌های مو بهتر رشد کرده و استحکام بیشتری نیز داشته باشند. سلنیوم نیز هم در از بین بردن قارچ‌های مولد شوره سر موثر است و هم به تنظیم هورمون‌های تیروئید می‌پردازد که در ریزش مو موثر هستند. سلنیوم می‌تواند سرعت رشد موها را افزایش دهد.

  تقویت مو

سیستئین و متیونین

متیونین از جمله اسیدهای آمینه‌ای است که برای رشد مو ضروری هستند و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی که منبع گوگرد است می‌تواند برخی از اختلالات مربوط به مو را بهبود بخشد. متیونین خون‌رسانی به فولیکول مو و پوست سر را بهبود بخشیده و سبب رشد بهتر موها می‌شود. سیستئین نیز در برابر استرس اکسیداتیو از مو و ریشه آن محافظت به عمل آورده و موجب کاهش موخوره و افزایش درخشش موها می‌شود.

ویژگی های قرص هیرویت

اگر می‌خواهید بدانید قرص فولیکوژن یا هیرویت کدام انتخاب بهتری برای شما خواهد بود، باید با قرص هیرویت و ترکیبات موجود در آن نیز آشنایی پیدا کنید. قرص هیرویت هلث اید تحت لیسانس انگلستان است و در ایران توسط شرکت نیک اختر آریا به تولید می‌رسد. در این قرص نیز ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه ضروری برای مو به شکلی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند که بتوانند بهترین کارایی را داشته باشند. از مزایا و فواید استفاده از کپسول هیرویت به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • درمان انواعی از ریزش مو بر اثر افسردگی، استرس یا مصرف برخی داروها
  • تغذیه فولیکول مو و افزایش رشد آن
  • افزایش ضخامت تارهای مو و استحکام آنها
  • کمک به تامین سلامت پوست و بهبود زخم‌ها
  • قابل استفاده برای بیماران مبتلا به سلیاک و عدم تحمل لاکتوز
  • فاقد هرگونه رنگ مصنوعی، طعم دهنده و نگهدارنده

هم خانم‌ها و هم آقایان باید سن بیشتر از 16 سال داشته باشند تا مجاز به استفاده از هیرویت شوند. بهترین زمان مصرف قرص هیرویت همراه با صبحانه است و 1 عدد از آن باید مورد استفاده قرار بگیرد.

ترکیبات موجود در قرص هیرویت

بیایید ببینیم چه ترکیباتی در قرص هیرویت وجود دارد که تا این حد آن را در میان مصرف‌کنندگان محبوب کرده است؟ ویتامین‌های گروه B، آهن، زینک، کولین، ال متیونین و ال سیستئین از جمله مواد مغذی و دیگر ترکیباتی هستند که در جدول مواد تشکیل دهنده کپسول هیرویت هلث اید به چشم می‌خورند. در اینجا به بررسی مهم‌ترین ترکیبات هیرویت می‌پردازیم:

ویتامین های B

هنگامی‌که ویتامین‌های گروه B در بدن کاهش یابند، فولیکول‌های مو دیگر قادر به تولید موی جدید نخواهند بود و در این صورت ریزش مو نیز افزایش خواهد یافت. برخی از ویتامین‌های گروه ب در تولید سلول‌های قرمز خون نقش دارند و بنابراین می‌توانند با افزایش خونرسانی به پوست سر، سلامت موها را بهبود بخشند. در این میان بیوتین نقشی برجسته‌تر داشته و از اصلی‌ترین ویتامین‌های ضد ریزش مو به شمار می‌آید.

ترکیبات هیرویت

روی

در بررسی ترکیبات قرص فولیکوژن یا هیرویت باید حتما اشاره‌ای به روی (زینک) داشته باشیم زیرا این ماده معدنی در هردوی این قرص‌ها وجود دارد و در تقویت مو و کاهش ریزش مو نیز نقش پررنگی را ایفا می‌کند. کمبود عنصر روی در بدن نه تنها موجب ریزش مو می‌شود بلکه به ساختار مو نیز آسیب وارد می‌کند. با خوردن قرص هیرویت می‌توانید روزانه 2 میلی‌گرم زینک را برای خود تامین نمایید.

آهن

با تامین آهن برای بدن از کم‌خونی پیشگیری می‌شود و در نتیجه جریان خون در بدن بهبود می‌یابد. هنگامی‌که خون در رگ‌ها گردش بهتری داشته باشد، مقدار اکسیژن بیشتری به کف سر و تارهای مو می‌رسد و در نتیجه موها رشد بهتری خواهند داشت. کمبود آهن یکی از دلایل اصلی ریزش مو می‌تواند باشد. در هر یک عدد قرص هیرویت 12 میلی‌گرم آهن وجود دارد که 86% از نیاز روزانه بدن را برطرف می‌کند.

قابل ذکر است که اسیدهای آمینه‌ای که در قرص فولیکوژن وجود دارند، در قرص هیرویت نیز می‌توان یافت.

  ریزش مو

قرص فولیکوژن یا هیرویت؟

چنانچه پیشتر اشاره کردیم، برخی از ترکیبات موجود در قرص هیرویت و قرص فولیکوژن با یکدیگر مشترک هستند. در جدول زیر می‌توانید مقدار ترکیبات مشترک در این دو قرص را با یکدیگر مقایسه کنید:

نام ترکیب مقدار در یک عدد قرص فولیکوژن مقدار در یک عدد قرص هیرویت
ویتامین B5 9 میلی گرم 10 میلی گرم
ویتامین B6 2 میلی گرم 5 میلی گرم
بیوتین 50 میکروگرم 20 میکروگرم
زینک 7.5 میلی گرم 2 میلی گرم
ال سیستئین 50 میلی گرم 30 میلی گرم
ال متیونین 250 میلی گرم 30 میلی گرم

 

با توجه به جدول بالا و با در نظر گرفتن اینکه کمبود کدام ماده مغذی موجب ریزش موی شما شده است می‌توانید تصمیم بگیرید که از میان قرص فولیکوژن یا هیرویت یکی را انتخاب نمایید. دقت داشته باشید که در قرص فولیکوژن مقادیر قابل توجهی ویتامین E و ویتامین D3 وجود دارد در حالی‌که با مصرف قرص هیرویت می‌توانید از عنصر آهن برخوردار شوید و همچنین ترکیبات اضافی دیگر همچون مخمر و کولین نیز جهت بهره‌وری بیشتر به هیرویت افزوده شده است.

اما شما با توجه به نیاز بدن خود و نظر پزشک باید از یکی از این دو قرص استفاده کنید زیرا هر دو باکیفیت و محبوب هستند و نمی‌توان یکی را بر دیگری برتری داد. ولی به عنوان مثال اگر کمبود روی در بدن شما بیشتر است قاعدتا با توجه به جدول بالا باید فولیکوژن را انتخاب کنید و اگر کم‌خونی دارید، ممکن است قرص هیرویت برای شما مناسب‌تر باشد زیرا حاوی آهن است.

مقایسه قرص هیرویت و فولیکوژن از دیگر جهات

در بسته بندی قرص فولیکوژن 60 عدد قرص و در قرص هیرویت 30 عدد قرص وجود دارد بنابراین فولیکوژن برای مصرف 2 ماه و هیرویت برای مصرف 1 ماه کفایت می‌کند. با در نظر گرفتن این مطلب می‌توان گفت که قیمت این دو محصول برای مصرف دو ماه تقریبا یکسان و در یک رنج است. اما هیرویت تحت لیسانس انگلستان است اما فولیکوژن چنین مزیتی ندارد. علاوه بر این هیرویت مجموعه‌ای کامل‌تر از مواد مغذی ضروری برای مو را در خود جای داده است. با این وجود اگر نظرات مصرف‌کنندگان را جویا شوید، می‌بینید که هم فولیکوژن و هم هیرویت هر دو برای درمان ریزش مو موثر و مفید هستند و طرفداران مخصوص به خود را دارند.

نظرات در مورد قرص فولیکوژن

همان‌طور که اشاره کردیم قرص فولیکوژن از محبوب‌ترین مکمل‌های ضد ریزش مو است. با جستجویی ساده‌ای در اینترنت به راحتی می‌توانید از نظرات در مورد قرص فولیکوژن مطلع شوید. این قرص طرفداران زیادی دارند و بسیاری از افراد از مصرف آن نتیجه گرفته‌اند. عوارض این مکمل در عموم مردم بسیار ناچیز بوده است. برخی از افراد با مصرف این مکمل دچار افزایش اشتها شده‌اند و بعضی دیگر مقدار اندکی عارضه گوارشی حس کرده‌اند.

فولیکوژن یا هیرویت؟

نمی‌توان به طور قطع برای کسی تعیین کرد که بین قرص فولیکوژن یا هیرویت کدامیک را انتخاب کند. حتی گاه می‌توان پیشنهاد داد که اگر از ریزش مو رنج می‌برید، در دوره‌های مختلف هر دوی این مکمل‌ها را امتحان کنید تا ببینید کدامیک بیشتر به شما می‌سازد و در افزایش رشد موها موثرتر است.

قرص مشابه فولیکوژن

به دنبال قرص مشابه فولیکوژن یا جایگزین فولیکوژن هستید؟ پس باید مکملی را انتخاب کنید که تقریبا حاوی همان ترکیبات موجود در قرص فولیکوژن باشد. به این منظور می‌توانید قرص هیرویت را امتحان کنید. همچنین ار دیگر مکمل‌های ضد ریزش مو یا تقویت کننده مو که ترکیباتی مشابه با فولیکوژن دارند بهره بگیرید.

قرص مشابه هیرویت

در قرص هیرویت از ترکیباتی همچون زینک، ویتامین‌های گروه ب، اسیدهای آمینه و … استفاده شده است. نظیر همین ترکیبات را می‌توانید از قرص فولیکوژن بیابید. بنابراین فولیکوژن، قرص مشابه هیرویت می‌تواند باشد. همچنین از دیگر مکمل‌های ضد ریزش مو نیز می‌توانید استفاده کنید که دارای ترکیبات مشابهی با این مکمل هستند.

نتیجه

برای اینکه شما را راهنمایی کنیم تا از بین قرص فولیکوژن یا هیرویت یکی را انتخاب کنید، اطلاعات لازم را در این مطلب برایتان شرح دادیم. با در نظر گرفتن اینکه ریزش موی شما بر اثر کمبود کدام ویتامین یا ماده معدنی در بدنتان رخ داده می‌توانید از میان این دو مکمل ضد ریزش یکی را انتخاب نمایید. کیفیت مطلوب قرص فولیکوژن و هیرویت در بازار قرص‌های ضد ریزش مو کاملا اثبات شده و قطعی است.

مطالب مرتبط
دسته بندی: سلامت موزیبایی
بحث و تبادل نظر
guest

86 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
وحید
وحید

سلام من مشکل قلبی مختصری دارم و دارو مصرف میکنم لوزارتان ۲۵ روزی یک عدد
رزوکسین ۵ روزی یک عدد
آترواستانین یک چهارم قرص در روز
الآنم موهام بشدت ریزش پیدا کرده ۳۹ ساله هستم
قرص فولیکوژن خریدم
میخواستم ببینم تداخل دارویی نداشته باشه

ممنون میشم راهنماییم کنید لطفا

وحید
وحید

سلام من مشکل قلبی مختصری دارم و دارو مصرف میکنم لوزارتان ۲۵ روزی یک عدد
رزوکسین ۵ روزی یک عدد
آترواستانین یک چهارم قرص در روز
الآنم موهام بشدت ریزش پیدا کرده ۳۹ ساله هستم
قرص فولیکوژن خریدم
میخواستم ببینم تداخل دارویی نداشته باشه

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  وحید

سلام کاربر عزیز
به دلیل وجود مشکل قلبی و مصرف آتورواستاتین باید با احتیاط استفاده شود اما منع مصرف مطلق وجود ندارد. با پزشک خود هم مشورت نمایید.

Z
Z

سلام ، من دوتاشو باهم مصرف میکنم، چه منعی دارد؟

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  Z

سلام دوست عزیز
به دلیل ترکیبات مشابه و کارایی یکسان نیازی به مصرف همزمان وجود ندارد.

هادی
هادی

آیا قرص فولیکوژن و هیر ویت را می توان با هم مصرف کرد ؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  هادی

سلام کاربر عزیز
خیر یکی از دو فراورده را مصرف نمایید.

محدثه
محدثه

سلام خدا قوت
من چند روزیه شروع به خوردن قرص فولیکوژن کردم و الان بدنم دونه های حساسیتی و کهیر مانند زده
در اطلاعاتی که بدست آوردم دیدم یکی از عوارض جانیشه ولی حالا میخاستم بدونم این دونه های کهیر مانند از بین میره یا برم با پزشک صبحت کنم ؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  محدثه

سلام کاربر عزیز
اگر بعد از قطع دارو بثورات ایجاد شده در حال التیام بوده و انواع جدید ی در بدن ظاهر نشد نیازی به پیگیری نیست.

Shiva j
Shiva j

چند ماه گذشته یکی از عزیزانم را از دست دادم و از موقع ریزش مو پیدا کردم. به نظرتون در این موارد هیرویت یا قرص فولیکوژن میتونه تاثیر داشته باشه یا حتما باید برم پیش روانپزشک

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  Shiva j

سلام کاریر عزیز
موقتا تا زمان مراجعه به پزشک مکمل استفاده نمایید و بین دو فراورده ای که ذکر کردید تفاوت چندانی وجود ندارد.

هلیا
هلیا

سلام من مدت طولانی هست که عادت ماهانم قطع شده بود دچار ریزش مو شدید و شکنندگی و نازکی بسیار زیاد مو هام شدم همچنین از جوش های زیاد صورت و کمر و سینه هم رنج میبرم و پوست صورتم رنگ سرخ شده و جوش هام دیر خوب میسه و جای جوش مانده تازگی که به پزشک زنان مراجعه کردم در سونو pco و درآزمایش خونم هم هورمون هام همه قاطی بود هورمون های مردانم بالا بود و پرولاکتینمم هم خیلی بالا بود که دوبار آزمایش رو تکرار کردم باز هم بالا بود که دکتر غدد برام mri از هیپوفیز نوشت که خوشبختانه چیز خاصی نبود و دکتر غدد گفتن که به خاطر تنبلی تخمدانم بوده داخل آزمایشم هم آنزیم های کبدم بالا بود که دکتر غدد برام سونو نوشت که مشخص شد کبد چرب گرید ۱ مشخص شده الان برام ۱۰۰ عدد قرص اسپینولاکتون ۱۰۰ و ۴ بسته قرص کنتراسمین (ضد بارداری ۲۱ تایی) برام نوشتن و گفتن برای کبد چربم چیزی نمینویسن تا ۴ ماه دیگه که این دارو ها رو مصرف کردی آزمایش خون برلی پرولاکتین و آنزیم های کبد برام نوشت الان نمیدونم چه قرصی برای ریزش موهام مصرف کنم حجم موهام فوق العاده کم شده با وجودی که موهای خودم نازک بود ولی موهام پرپشت بود که الان پشت سرم به شدت خالی شده میخوام بدونم کدوم مکمل با توجه به کبد چربم برای رویش مجدد موهام و اینکه ریزش موهام رو قطع کنه از حالت شکنندگی دربیاره خوبه قرص هرویت، فولیکوژن یا قرص درموبلا چون صورتم هم سرخ شده و جوش های هورمونی پرشده کدوم خوبه؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  هلیا

سلام کاربر عزیز
با شروع مصرف داروها تجویز شده ریزش موی شما کاهش چشمگیری خواهد داشت و آکنه درمان میشود.
به عنوان مکمل هر سه مورد که اشاره کردید میتوانید مصرف نمایید چون در کبد چرب گرید 1 مشکلی ندارند.

حسین
حسین

سلام. لطفا راهنماییم‌ کنید کدام قرص را مصرف کنم. من حدود ۴ ماه پیش کرونا گرفتم و در بیمارستان بستری شدم و از نظر روحی هم بخاطر فوت مادرم تحت فشار بودم. الان حس میکنم ریزش مو دارم و ضخامت مو ها کم شده و حالت پذیری خیلی بدی داره. کدام قرص میتونه اثر بخشی بهتری داشته باشه؟

E
E
پاسخ به  حسین

موهامو کاشت کردم
نمیدونم مصرف فولیکوژن خوبه یا هیرویت اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  حسین

سلام کاربر عزیز
فولیکوژن، قرص هیرویت ، یونی زینک، ریجن دایت و سایر موراد که به عنوان مکمل رشد مو به بازار دارویی معرفی شده اند تقریبا مشابه هستند. همچنین مصرف محلول موضعی ماینوکسیدیل هم پیشنهاد می شود.

لیلی
لیلی

سلام
وقت بخیر، من مدتی از قرص هیرویت استفاده کردم و در قطه ریزش و رشد موی من تاثیر بسیار خوبی داشت ولی متاسفانه، بعد باعث می‌شد، مدام مزه‌ی بدی در دهانم حس کنم و به همین دلیل مجبور به قطع مصرف آن نمودم. البته هنوز هم قرصی جایگزین آن پیدا نکردم. که هم از بابت قیمت و هم کیفیت در ریزش مو اینقدر موثر باشد.

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  لیلی

سلام کاربر عزیز
این حالت را هنگام بلع یا پس از بلع قرص دارید؟ و اینکه آیا گذراست؟ برخی داروها باعث این عارضه می شوند اما ترکیبات موجود در هیرویت اینطور نیستند…. یونی زینک را هم میتوانید امتحان نمایید.

سمیه
سمیه

سلام این دارو ها را تا کی باید مصرف کنیم عوراض زیادی دارند ؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  سمیه

سلام کاربر عزیز
اگر بیماری ای ندارید که موجب منع مصرف ترکیبات موجود در این فراورده ها شود و یا دارویی مصرف نمیکنید که با آن ترکیبات تداخلی داشته باشد میتوانید مصرف آن ها را ادامه دهید.

نسترن
نسترن

سلام ،ریزش مو چندانی ندارم ولی برای جنس مو و رشد موهام کدام رو مصرف کنم بهتره ممنون میشم اسمشو بگید؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  نسترن

سلام کاربر عزیز از لحاظ دارا بودن نوع ترکیبات تفاوت چندانی ندارند و از طرفی از نظر مقایسه ی اثربخشی مطالعه ی بالینی موجود نیست بنابراین به هر کدام دسترسی دارید آن را تهیه نمایید.

رضا
رضا

وقت بخیر .در کل کدام قرص برای ریزش مو بهتر است؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  رضا

سلام کاربر عزیز اکثرشان مشابه میباشند از لحاظ نع ترکیباتی که در آنها فرموله شده است.

غزاله
غزاله

مصرف طولانی مدت فولیکوژن یا هیرویت مشکلی ایجاد نمی کنه؟ من یک ساله با نظر پزشک هیرویت می خورم

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  غزاله

سلام کاربر عزیز یک فراورده را مصرف نمایید.

ملیحه متقی
ملیحه متقی

من فولیکوژن می خورم. مدتیه سرم درد می کنه. ممکنه به خاطر این قرص باشه؟

دکتر داروساز
دکتر داروساز
پاسخ به  ملیحه متقی

سلام کاربر عزیز بله ممکن است به خاطر مصرف این فراورده باشد.

no name
no name

فولیکوژن عاااااااالیه بچه ها