فواید و عوارض آمپول بیوتین و بپانتین چیست؟

2.9/5 - (11 امتیاز)
اگر تاکنون مشکل ریزش مو را تجربه کرده‌اید، پس احتمالا اسم آمپول بیوتین و بپانتین را شنیده‌اید. این محصولات حاوی ویتامین‌های گروه ب بوده و هم در پیشگیری از ریزش مو موثر عمل می‌کنند و هم در درمان ریزش مو و تقویت فولیکول‌های مو.
عوارض آمپول بیوتین و بپانتین

ویتامین‌ها نه‌تنها عملکردهای حیاتی را در به عهده‌ دارند بلکه عامل زیبایی فرد نیز محسوب می‌شوند. برای دریافت تمام گروه‌های ویتامین کافی است تا به‌طور روزانه تمام گروه مواد غذایی موردنیاز را در رژیمتان جای دهید. بیوتین و بپانتین که از ویتامین‌های گروه B هستند، در کنار تمام عملکردهای مهم خود در رشد و ضخامت مو نیز تاثیر بسزایی دارند. در صورت کمبود بیوتین و بپانتین در بدن فرد، ریشه مو سست شده و شروع به ریزش می‌کند. در این زمان است که پزشک با توجه به شرایط فرد قرص یا آمپول بیوتین و بپانتین را تجویز می‌کند. با کامل کردن دوره درمان و رعایت نکات اصولی تغذیه‌ای سلامت و زیبایی پوست و مو حفظ می‌شود. اگر نگران عوارض آمپول بیوتین و بپانتین هستید تا پایان این مقاله از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز ما را همراهی کنید.

بیوتین و بپانتین برای مو

می‌دانیم که بدن برای داشتن کارکرد طبیعی خود به تمام گروه ویتامین‌ها نیاز دارد. برخی از این ویتامین‌ها در بدن محلول در چربی و برخی دیگر محلول در آب هستند. بدن قادر به ذخیره ویتامین‌های محلول در آب نیست. بنابراین این گروه از ویتامین‌ها باید به‌طور روزانه مصرف شوند. ویتامین‌های گروه B از دسته ویتامین‌های محلول در آب هستند. باید دقت کنید که با کمی مطالعه در مورد مواد غذایی حاوی این ویتامین‌ها آن‌ها را در رژیم غذایی روزانه‌تان قرار دهید.

نیاز بدنی هر فرد به این ویتامین‌ها بسته به سن یا شرایط جسمی متفاوت است. بیوتین و بپانتین نقش مهمی در تولید انرژی بدن دارند. همان‌طور که میدانید مو برای رشد و تقویت نیاز به پروتئینی به نام کراتین دارد، بیوتین و بپانتین هر دو با تاثیر روی آنزیم‌های مربوط به تامین پروتئین تاثیر بسزایی روی رشد و استحکام مو دارند. به همین دلیل این ویتامین‌ها به ویتامین مو و زیبایی نیز معروف هستند. این ویتامین‌ها گاهی به‌صورت آمپول نیز تجویز می‌شوند. همچنین در برخی موارد نیز لازم است فرد از قرص بیوتین استفاده نماید. شاید برخی نگران عوارض آمپول بیوتین و بپانتین باشند. این دسته از افراد باید توجه کنند مصرف هر مکملی بیش‌ازاندازه و خودسرانه ممکن است خطراتی را برای بدن به همراه داشته باشد که در بخشی جدا مفصل به این موضوع می‌پردازیم.

عوارض کمبود بیوتین در بدن

بیوتین یکی از ویتامین‌های گروه B است که همچنین به‌عنوان ویتامین H یا B7 شناخته می‌شود. این ویتامین به بدن کمک می‌کند کربوهیدرات‌ها را به گلوکز تبدیل کرده و به تولید انرژی کمک کند. بسیاری از آنزیم‌ها برای عملکرد درست خود به بیوتین نیازمند هستند. میزان بیوتین موردنیاز به‌طور روزانه برای هر فرد عبارت است از: نوجوانان بین سن 14 الی 18 سال روزانه 25 میکروگرم، بزرگسالان 30 میکروگرم، زنان شیرده و باردار 30 الی 35 میکروگرم.

منابع بیوتین

 بهتر است بدانید که دریافت این میزان بیوتین در بدن به‌راحتی از مواد غذایی متنوع مصرفی روزانه انجام می‌شود. اما اگر شما از آن دسته افرادی هستید که تغذیه مناسبی ندارید و یا در جذب مواد مغذی دچار مشکل هستید، احتمالا با کمبود بیوتین روبرو خواهید شد. یک اختلال ارثی به نام  BTD شایع‌ترین علت کمبود بیوتین در بدن است. اما علائم کمبود بیوتین ناشی از تغذیه نامناسب عبارت‌اند از:

  • قرمزی دور چشم‌ها
  • پوسته‌شدن پوست دوربینی و دهان
  • عصبی شدن و افسردگی
  • نازک شدن تار موها و ریزش مو
  • خشک شدن موها
  • حس خارش در بازوها و پاها

معمولا برای جبران کمبود بیوتین و بپانتین در بدن پزشک برای بزرگسالان از تزریق آمپول بیوتین و بپانتین استفاده می‌کند. البته خوب است بتوانید این ویتامین را از مواد غذایی طبیعی تامین کنید تا از عوارض آمپول بیوتین و بپانتین دور بمانید.

این مقاله را از دست ندهید: آیا قرص بیوتین چاق کننده است ؟

  خرید قرص بیوتین

برای خرید قرص بیوتین با یک کلیک وارد داروخانه آنلاین مثبت سبز شوید

عوارض کمبود بپانتین در بدن

ویتامین B5 که یکی از ویتامین‌های گروه B محسوب می‌شود، به پانتوتنیک اسید و بپانتین نیز معروف است. این ویتامین با تجزیه چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها به تولید انرژی کمک می‌کند. بپانتین در تشکیل هورمون‌های مرتبط با استرس و رابطه جنسی نقش حیاتی دارد. میزان موردنیاز بدن برای افراد مختلف عبارت است از: افراد بزرگسال بالای ۱۹ سال ۵ میلی‌گرم، زنان باردار ۶ میلی‌گرم و زنان شیرده ۷ میلی‌گرم در روز. کمبود این ویتامین تقریبا نادر است اما در صورت وجود کمبود بپانتن، فرد با این علائم روبرو می‌شود:

  • افسردگی و بی‌علاقگی
  • اختلالات خواب
  • درد شکمی
  • بی‌حسی و کرختی
  • گرفتگی عضلات
  • عفونت دستگاه تنفسی فوقانی
  • مشکلات پوستی
  • حالت تهوع و استفراغ
  • خاکستری شدن موها

در ادامه ما در کنار بیان فواید و نکات قابل‌توجه، عوارض آمپول بیوتین و بپانتین را نیز بیان خواهیم کرد:

فواید مصرف آمپول بیوتین و بپانتین

بیوتین و بپانتین در بدن نقش حیاتی دارند. در اکثر مواقع زمانی که فرد با کمبود آن‌ها روبرو می‌شود، پزشک متخصص مکمل‌ها را تجویز می‌کند. آن‌ها به شکل قرص، کپسول و آمپول در داروخانه‌ها موجود هستند که با توجه به وضعیت کلی فرد تجویز خواهند شد. زمانی که فرد با علائم ناخوشایند کمبود بیوتین و بپانتین روبرو می‌شود، می‌تواند با مصرف این مکمل‌ها رفته‌رفته این علائم برطرف کند.

بهتر است بدانید که در اکثر مواقع مکمل بیوتین و بپانتین به‌صورت قرص نیز تجویز می‌شود. اما در برخی مواقع که فرد مشکلات جذب دارد و یا علائم حادتری را تجربه می‌کند پزشک برای سرعت بخشیدن به روند معالجه آمپول بیوتین و بپانتین را تجویز می‌کند. اما دریافت این مکمل‌ها آلوپسی که نوعی کچلی نقطه‌ای یا سراسر مو محسوب می‌شود را از بین می‌برد. از طرفی پس از تزریق، ریزش مو از بین رفته و موهای ضخیم‌تری خواهید داشت. افزون بر این از دیگر فواید بیوتین و بپانتین می‌توان به از بین رفتن افسردگی و داشتن پوستی شفاف و ناخن‌های محکم نیز اشاره کرد.

نحوه مصرف آمپول بیوتین و بپانتین و بهترین زمان استفاده

برای دور ماندن از عوارض آمپول بیوتین و بپانتین باید نکاتی را رعایت کنید و دوره و روش مصرف آمپول بیوتین و بپانتین را بدانید. این دو آمپول به دلیل عملکردهای تقریبا مشابهی که دارند تکمیل‌کننده هم هستند. ازاین‌جهت این دو آمپول معمولا باهم تزریق می‌شوند. یعنی به‌طور هم‌زمان در دو عضله تزریق صورت می‌گیرد.

 برای مثال این دو مکمل در شما تولید انرژی می‌کنند. پس بهتر است در ساعات ابتدایی روز تزریق صورت بگیرد تا بی‌خوابی شبانه را تجربه نکنید. برای اینکه به نتیجه دلخواه خود برسید، لازم است دوره درمانتان را کامل کنید. معمولاً دوره درمان 6 هفته در نظر گرفته می‌شود و در برخی موارد تا 3 ماه ادامه پیدا می‌کند. بهتر است بدانید که مطابق تشخیص پزشکان در کودکانی که از کمبود این ویتامین‌ها رنج می‌برند، تزریق صورت نمی‌گیرد و بهترین راه مصرف قرص است.

یک بسته بیوتین ۶ عددی و یک بسته بپانتن ۶ عددی معمولا برای یک ماه و نیم کفایت می‌کند. در ماه اول هر هفته دو تزریق همزمان و در ماه دوم و سوم یک تزریق همزمان از هر دو آمپول باید صورت گیرد.

نحوه مصرف آمپول بیوتین

عوارض آمپول بیوتین و بپانتین

اگر برای رفع کمبود بدن خود مطابق نظر پزشک در حال مصرف این فرآورده هستید، نگران عوارض آمپول بیوتین و بپانتین نباشید. اما باید بدانید که مصرف بیش‌ازاندازه هر مکملی می‌تواند برای بدن مشکلاتی را به وجود بیاورد. هرچند بیوتین و بپانتین دو ویتامین محلول در آب هستند و میزان اضافه آن‌ها از بدن دفع می‌شود، ولی مصرف بیش‌ازحد آن‌ها موجب بروز مشکلاتی مانند اسهال خواهد شد.

ازدیاد بیوتین در بدن می‌تواند در فرد تعریق زیاد، تکرر ادرار، اسهال و حالت تهوع ایجاد کند. همچنین مصرف بیش‌ازاندازه بپانتین در دوران بارداری می‌تواند سقط‌جنین را به همراه داشته باشد. آفتاب‌سوختگی خفیف نیز می‌تواند یکی از عوارض مصرف آمپول بیوتین و بپانتین باشد. دقت کنید که اگر از فشارخون، بیماری‌های قلب و عروق، کلیه، حساسیت پوستی و سایر مشکلات رنج می‌برید، حتما قبل از مصرف آمپول بیوتین و بپانتین با پزشک خود مشورت کنید.

بیوتین به تنهایی برای بدن ما سمی نیست و یک ویتامین محلول در آب است اما با این وجود بدن ما نمی‌تواند مقادیر زیاد آن را ذخیره و تحمل کند. البته این عوارض در افراد بسیار نادر بوده و کمتر به چشم می‌خورد اما با این حال ما به آنها می‌پردازیم.

تحقیقات نشان می‌دهند افزایش جذب بیوتین موجب تعرق زیاد و نیاز به ادرار کردن غیر معمول را در افراد به وجود می‌آورد. مرکز پزشکی مریلند طی یک بررسی اعلام کرده بیوتین برای تقویت موها و ناخن‌ها ضروری است بنابراین اگر ناخن‌هایتان رشد غیر طبیعی پیدا کرده احتمالا از عوارض مصرف این دارو است. دانشگاه پزشکی واشنگتن اشاره کرده که برخی از کسانی که از این داور مصرف می‌کنند دچار عوارضی مثل تهوع خفیف، درد معده و اسهال می‌شوند.

موسسه ملی سلامت آمریکا مصرف این دارو را در دوران بارداری و شیر دهی بدون خطر اعلام کرده و معتقد است هیچ گونه عوارضی در همزمانی با مصرف داروهای گیاهی یا دیگر ویتامین‌ها ندارد. اکنون به برخی از این عوارض به صورت تفکیک شده اشاره می کنیم:

اسهال

افرادی که دوز بالایی از این مکمل را مصرف می‌کنند ممکن است از گرفتگی عضلات شکمی و اسهال نیز رنج ببرند. در صورت مشاهده‌ چنین وضعیتی، بهترین کار قطع بلافاصله مصرف آمپول بیوتین بپانتن است.

حالت تهوع

بسیاری از کسانی که مکمل بیوتین مصرف می‌کنند از حالت تهوع خفیف در ساعات اولیه مصرف شکایت دارند. با گذر زمان احساس حالت تهوع به تدریج برطرف خواهد شد.

سقط جنین در دوران بارداری

یکی از عوارض آمپول بپانتن در دوران بارداری رخ می‌دهد. خانم‌های باردار باید از مصرف دوز بالای بیوتین اجتناب کنند. این ویتامین ممکن است خطر سقط جنین را افزایش دهد. هرچند هیچ آزمایشی بر روی انسان‌ها انجام نشده است که این ادعا را اثبات کند، اما همیشه بهتر است قبل از مصرف مکمل بیوتین در دوران بارداری با پزشک متخصص مشورت کنید.

بروز تکرر ادرار

گزارش‌های مصرف‌کنندگان نشان می‌دهند که دوز بالای بیوتین چه به صورت آمپول و چه قرص می‌تواند باعث افزایش نیاز به دفع ادرار شود. ممکن است به خاطر مصرف دوز بالای بیوتین میزان تعریق بسیار زیاد و غیر معمولی نیز وجود داشته باشد.

تغییر سطح گلوکز در خون

یکی از مطالعات نشان داده است که مکمل بیوتین به کسانی که دیابت دارند توصیه نمی‌شود، چون این ویتامین ممکن است در تولید گلوکز و اسیدهای چرب را در بدن اختلال ایجاد کند. اگر مبتلا به دیابت هستید بهتر است با یک پزشک مشورت کنید، تا مبادا در دوز مصرفی مکمل بیوتین زیاده روی کنید.

اختلال در نتیجه آزمایش خون

مقادیر بالای بیوتین در خون می‌تواند در آزمایش خون نیز اختلالاتی را به وجود آورد و به عنوان مثال مقدار هورمون‌های تیروئید را دچار افزایش یا کاهش کند. بنابراین از قرص و آمپول این ویتامین در دوزهای توصیه شده باید استفاده کرد.

واکنش های آلرژیک

در موارد بسیار نادر ممکن است برخی از افراد به ترکیبات موجود در آمپول بیوتین بپانتین حساسیت داشته باشند. در این صورت ممکن است التهاب پوستی، قرمزی، خارش، تورم و تاول پوستی مشاهده شود. همچنین در برخی موارد نیز ممکن است در محل تزریق سوزش، قرمزی و خارش به وجود آید.

آیا پس از تزریق این آمپول می‌توان رانندگی کرد و یا کارهای سنگین انجام داد؟

اگر در زمان استفاده از این آمپول احساس گیجی، خواب آلودگی و یا سردرد دارید، بهتر است از رانندگی و یا انجام کارهای سنگین خودداری نمایید. اگر استفاده از این آمپول حس خواب آلودگی، سرگیجه و کاهش فشارخون را به همراه دارد از رانندگی باید خودداری شود. بسیاری از داروسازان به بیماران توصیه می‌کنند که همزمان با مصرف این دارو از نوشیدن الکل جدا خودداری کنند؛ زیرا این کار تشدید احساس خواب آلودگی را به همراه خواهد داشت.

تفاوت آمپول بیوتین ایرانی و خارجی

اکنون که در بازار آمپول بیوتین بپانتین خارجی کمتر از گذشته یافت می‌شود، بسیاری از افراد نگران هستند که مبادا با مصرف آمپول بیوتین بپانتین ایرانی دچار عوارض شده و یا نوع ایرانی این محصول تاثیر نوع خارجی آن را نداشته باشد. باید بگوییم که ترکیبات نوع ایرانی و خارجی این محصول کاملا یکسان است و هر یک را به جای دیگری می‌توان استفاده کرد.

آمپول بیوتین بهتر است یا قرص بیوتین؟

بیوتین ویتامین B7 و بپانتین ویتامین B5 است که معمولا برای تقویت و جلوگیری از ریزش مو هر دو در کنار یکدیگر مورد تجویز قرار می‌گیرند. جهت تامین این 2 ویتامین برای بدن از طریق مکمل‌ها هم می‌توان از قرص استفاده نمود و هم آمپول. اما کدامیک بهتر است؟ در واقع باید بگوییم که هر دو یکی هستند اما سرعت اثرگذاری آمپول در بدن بیشتر از قرص است. بنابراین اگر مایلید در مدت زمانی اندک سلامت موهای خود را بهبود بخشید، بهتر است از آمپول بیوتین بپانتین به جای قرص آن استفاده نمایید. چنانچه به هر دلیل مایل به استفاده از آمپول نیستید، می‌توانید از قرص بیوتین بهره بگیرید اما مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا به هدف خود برسید.

  قرص بیوتین

هشدار در مورد مصرف آمپول بیوتین و بپانتین

ویتامین‌های گروه ب همگی محلول در آب بوده و اضافه آنها اغلب به سهولت از بدن دفع می‌شود اما به هر حال به میزان دقت مصرف باید توجه نمود. همچنین در موارد زیر برای جلوگیری از عوارض آمپول بیوتین و بپانتین از این فرآورده فقط با مشورت پزشک مصرف نمایید:

  • ابتلا به فشار خون بالا
  • داشتن بیماری‌های قلبی-عروقی
  • مبتلا بودن به بیماری‌های کلیوی
  • داشتن حساسیت‌های پوستی

قیمت آمپول بیوتین چقدر است؟

اکنون چند سالی است که دیگر به راحتی نمی‌توانید در داروخانه‌ها آمپول بیوتین بپانتین خارجی را بیابید. نوع خارجی این آمپول به نسبت ایرانی قیمت بسیار بالاتری دارد اما نوع ایرانی را عموما با قیمت‌های بسیار مناسب می‌توانید تهیه کنید. در میان عموم اینچنین جا افتاده است که آمپول بیوتین بپانتین خارجی کیفیت بالاتری دارد و با اثرگذاری بهتر در درمان ریزش مو موفق‌تر عمل می‌کند. اما باید بدانید که آمپول بیوتین ایرانی نیز اکنون در شرکت‌های بسیار معتبر داخلی تهیه شده و با کیفیتی مطلوب توانسته است رضایت بسیاری از مصرف‌کنندگان را جلب نماید. قیمت آمپول بیوتین ایرانی نیز بسته به شرکت سازنده آن کمی متفاوت است اما معمولا قیمت‌ها در یک رنج هستند.

خرید آمپول بیوتین

برای خرید آمپول بیوتین آلمانی (خارجی) یا ایرانی حتما باید به داروخانه‌های معتبر کشور مراجعه کرده و از مراکز نامعتبر این محصول را خریداری نکنید. آمپول بیوتین باید با نسخه پزشک تهیه شود. عمده مصرف این فرآورده همان‌طور که پیشتر نیز اشاره کردیم، حفظ سلامت مو و جلوگیری از ریزش آن است. در بسیاری از موارد پزشکان توصیه می‌کنند که در کنار خرید این آمپول از یک مکمل تقویت کننده مو نیز استفاده شود تا مصرف‌کننده شاهد نتایج بهتری باشد.

پیشنهاد می‌دهیم این مقاله را هم مطالعه کنید: تاثیر آمپول بیوتین بپانتن در داشتن موهای سالم و زیبا

آمپول بیوتین برای پوست

به گفته متخصصان استفاده از 2 ویتامین بیوتین و بپانتین در کنار یکدیگر به جز آنکه برای سلامت مو مفید بوده و خشکی پوست سر، شوره سر، موخوره و ریزش مو را درمان می‌کند، در حفظ سلامت پوست و طراوت آن نیز بسیار موثر واقع می‌شود. این دو ویتامین حتی در استحکام ناخن‌ها نیز مفید هستند. با این حال بدون نسخه پزشک از آمپول بیوتین بپانتین استفاده نکنید.

سخن پایانی

بیوتین و بپانتین ویتامین‌های گروه B بوده که محلول در آب هستند. این ویتامین‌ها عملکردهای بسیار مهمی را در بدن کنترل می‌کنند. یکی از این عملکردها تاثیر مثبت آنها در استحکام و ضخامت مو محسوب می‌شود. با کمبود این ویتامین‌ها علائم بسیاری در فرد ایجاد می‌شود که ریزش مو یکی از آن‌ها خواهد بود. آمپول بیوتین و بپانتین در مواقعی که فرد در جذب این ویتامین‌ها دچار مشکل است و یا مشکلات حاد را تجربه می‌کند تجویز می‌شود. اگر نگران عوارض آمپول بیوتین و بپانتین هستید، با دقت زیاد آن‌ها را از مواد غذایی سالم به‌طور روزانه دریافت کنید. قبل از مصرف حتما شرایط جسمی خود را برای پزشکتان شرح دهید.

مطالب مرتبط
دسته بندی: سلامت موزیبایی
بحث و تبادل نظر
guest

272 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Mahmod
Mahmod

سلام ، امپول بیوتن و قرص هیر ویت روی دوره پریود تاثیری داره ؟

کارشناس تغذیه
کارشناس تغذیه
پاسخ به  Mahmod

سلام همراه گرامی، خیر تاثیری ندارد.

پوریا
پوریا

سلام و عرض ادب بنده دو هفتس که هفته ای یه بار آمپول بیوتین و بپانتین زدم و در کنارش قرص بیوتین مصرف میکنم
میخواستم بدونم مصرف آمپول و قرص بیوتین به صورت همزمان برای رویش یا ریزش مو مشکل ایجاد میکنه

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  پوریا

سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم به صورت دوره ای استفاده کنید .

ماهان
ماهان

سلام
من ۲ دوره استفاده کردم بیوتین دکسپانتون
ریزش موهام کنترل میشه ولی میرارم کنار باز شروع مکنه ب ریختن
و اینکه ی لکه بزرگ رو صورتم دراومده

دکتر سیدی زاده
دکتر سیدی زاده
پاسخ به  ماهان

سلام کاربر گرامی
لکه به این دارو ارتباطی ندارد برای درمان آن و مشخص شدن علت ایجاد باید به متخصص پوست مراجعه نمایید.
مصرف بیوتین بپانتین نباید به یکباره قطع شود چون باعث برگشت یا تشدید ریزش می شود این امر باید تدریجی صورت پذیرد.
سپاس از همراهی شما

بردیا
بردیا

باسلام من هفته ای یک بار امپول بیوتین و بپانتین تزریق کردم بعد از دوهفته دچار گرفتگی عضلات پا شدم ..هنگام ایستادن عضلات پا درد میگیرد.میخواستم بدونم از عوارض این امپولهاست

دکتر سیدی زاده
دکتر سیدی زاده
پاسخ به  بردیا

سلام کاربر گرامی
این عارضه تا کنون در پی مصرف این آمپول ها گزارش نشده است.اگر ادامه دار شد حتما به پزشک مراجعه نمایید.
سپاس از همراهی شما

امیر
امیر

با سلام
ریزش مو داشتم به دکتر مراجعه کردم
امپول ترکیبی بیوتین
قرص زینک رازک
ی کپسول تروکس
ی کپسول گیاهی سبز رنگ (هپرو چی چی )
ی اسپری 4life نوشت ولی الان ریزش موم خیلی بیشتر شده بنظرتون مشکل کجاست ؟
ایا ادامه بدم همین مسیرو ؟
درست شدنی هست یا کلا دکتره بد نسخه پیچیده
ممنونم

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  امیر

سلام دوست عزیز
باید ابتدا علت ریزی مو مشخص شود .

محمد
محمد

سلام اگر ۳ عدد از این امپول ها را خوراکی مصرف کنیم چون مأموریت هستم و امکانات تزریق وجود ندارد

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  محمد

سلام دوست عزیز
آمپول بیوتین فرم خوارکی ندارد می توانید جایگزین از قرص بیوتین استفاده کنید .

نیماحسام الدینی
نیماحسام الدینی

سلام وقت بخیر من از قرص فیتو وآمپول بپانتین استفاده میکنم .الانم همه جای بدنم تاول پوستی زده انگارسرخک گرفتم هرروزهم بیشترمیشه
اول یه نقطه ی کوچیک قرمزرنگی میشه بعدشم بزرگ ترمیشه وسطش هم پوسته پوسته میشه

کارشناس علمی و بهداشتی
کارشناس علمی و بهداشتی

همراه گرامی
جهت بررسی مورد پیش آمده لطفا با پزشک خود مشورت نمایید تا ایشان با مشاهده ی فیزیکی بهترین تصمیم گیری را راجع به موردی که فرمویدید انجام دهند .
با تشکر.

Sheyda
Sheyda

سلام خسته نباشید من از قرص اسپیرونولاکتون100 برای هورمون استفاده میکنم.الان میتونم آمپول بیوتین و بپانتین تزریق کنم؟

دکتر سیدی زاده
دکتر سیدی زاده
پاسخ به  Sheyda

سلام کاربر گرامی
تداخلی ندارد اما آمپول ها باید تحت نظر پزشک استفاده شوند.
سپاس از همراهی شما

مینا مهرابی دلشاد
مینا مهرابی دلشاد

سلام آیا زدن مو ی بدن زیاد میکنه؟

کارشناس علمی و بهداشتی
کارشناس علمی و بهداشتی

همراه گرامی
برای دریافت این سوال لطفا مقاله ی آیا مصرف آمپول بیوتین ب پانتین موجب رشد مو باعث افزایش موهای زائد می شود ؟ را مطالعه نمایید .

آرمان
آرمان

سلام آیا تزریق این آمپول باعث تکرر ادرار یا مشکل خروج ادرار میشه؟

دکتر سیدی زاده
دکتر سیدی زاده
پاسخ به  آرمان

سلام کاربر گرامی
خیر ارتباطی ندارد.
سپاس از همراهی شما

رامین
رامین

سلام
من چند وقت پیش همین بیوتین و بپانتین رو تهیه کردم هر یک هفته ، ۱عدد بیوتین و ۱عدد بپانتین رو تزریق کردم ولی دو روز مونده به دوز سوم ریزش موی شدیدی گرفتم جوری که با خودم گفتم تا آخر هفته کچل میشم . ولی با این حال دوز سوم و چهارم رو هم زدم ولی ریزش قطع نشده و دوز پنجم رو نزدم گفتم شاید به خاطر دارو باشه .راهنماییم کنید لطفا چکار کنم????????

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  رامین

سلام دوست عزیز
از عوارض آمپول نمی تواند باشد لطفا جهت بررسی حتما با پزشک نتخصص مشورت کنید .

Mrali
Mrali

سلام من 12 عدد هر یک هفته یکبار تزریق کردم منتهی هیچ تغیری مشاهده نکردم چه راهکار و درمانی برای ریزش مو پیشنهاد میکنید

دکتر اکرم کرامتی
دکتر اکرم کرامتی
پاسخ به  Mrali

سلام کاربر گرامی
باید علت ریزش مو ( کم خونی ، مشکلات تیروئید ،اختلالات هورمونی و… )مشخص شود در کنار اون ها استفاده از مکمل های مخصوص مو ( مثل پیلفود ، فولیکوژن ، پرفکتیل و آمپول بیوتین بپانتین و… ) بسیار کمک کننده است .
با تشکر از همراهی شما

Mohammad
Mohammad

سلام این دارو تا چند روز در بدن میمونه؟

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  Mohammad

سلام دوست عزیز
این ویتامین محلول در آب است و در بدن جذب می شود .

رامین
رامین

سلام
من چند وقت پیش همین بیوتین و بپانتین رو تهیه کردم هر یک هفته ، ۱عدد بیوتین و ۱عدد بپانتین رو تزریق کردم ولی دو روز مونده به دوز سوم ریزش موی شدیدی گرفتم جوری که با خودم گفتم تا آخر هفته کچل میشم . ولی با این حال دوز سوم و چهارم رو هم زدم ولی ریزش قطع نشده و دوز پنجم رو نزدم گفتم شاید به خاطر دارو باشه .راهنماییم کنید لطفا چکار کنم????????

مجله مثبت سبز
مجله مثبت سبز
پاسخ به  رامین

سلام کاربر گرامی
این عارضه برایآمپول بیوتین و ب پانتین گزارش نشده اما بهتر است مصرف آن را چند روز قطع نمایید و نتیجه را بررسی کنید.
سپاس از همراهی شما

میثم
میثم

سلام
در سال چند تعداد میتونیم از این آمپول استفاده کنیم؟ منظورم اینه محدودیتی داره مثلا در سال کلا 2 بار؟

دکتر سیدی زاده
دکتر سیدی زاده
پاسخ به  میثم

سلام کاربر گرامی
سالی دوبار تقریبا هیچ تاثیری ندارد.
اگر مشکل خاصی ندارید در صورت صلاحدید پزشکتان می توانید ابتدا به صورت هفتگی سپس دو هفته یک بار و سپس ماهانه تزریق نمایید.
دقت شود حتما مصرف آمپول ها به تدریج کم شود.
سپاس از همراهی شما