نحوه عملکرد مکمل کراتین در بدن چگونه است؟

امتیاز دهید

نحوه عملکرد مکمل کراتین در بدن از جمله مباحث جالب توجه بین ورزشکارای بدنسازیه. کراتین ترکیبی از دسته ترکیبات پروتئینیه که از سه آمینواسید متیونین، آرژنین و گلیسین تشکیل شده. این ماده در بدن به صورت ترکیب فسفاته در اومده و به عنوان یکی از منابع ذخیره انرژی مخصوصا توی ورزش ها و فعالیت های […]

نحوه عملکرد مکمل کراتین در بدن چگونه است؟

نحوه عملکرد مکمل کراتین در بدن از جمله مباحث جالب توجه بین ورزشکارای بدنسازیه. کراتین ترکیبی از دسته ترکیبات پروتئینیه که از سه آمینواسید متیونین، آرژنین و گلیسین تشکیل شده. این ماده در بدن به صورت ترکیب فسفاته در اومده و به عنوان یکی از منابع ذخیره انرژی مخصوصا توی ورزش ها و فعالیت های سرعتی و انفجاری به کار می ره.

آنچه در این مقاله می خوانیم

نتیجه تحقیقات بر روی مکمل کراتین

مطالعات بررسی شده توسط داروخانه آنلاین مثبت سبز نشون می ده نحوه عملکرد مکمل کراتین در بدن به این گونه است که موجب افزایش میزان و محتوای کراتین موجود در عضلات می شه. البته برخی مطالعات دیگه پس از مصرف مکمل کراتین، افزایشی در توان ورزشی ورزشکاران مشاهده نکردن.

اکثر تحقیقات نشون می ده که مصرف تقریبی 20 گرم از کراتین برای 5 تا 7 روز موجب افزایش عملکرد سرعتی ورزشکاران به میزان 1 تا 5 درصد می شه. همچنین در صورتی که مکمل کراتین برای مدت یک یا دو ماه مصرف بشه، باعث افزایش توان سرعتی بین 5 تا درصد و افزایش قدرت بین 5 تا 15 درصد و توده بدون چربی فرد بین 1 تا 3 درصد می شه. تحقیقات نشون می ده اثر کارافزائی کراتین وابسته به میزان برداشت اون توسط عضلاته. با توجه به اینکه این ماده هنوز از طرف کمیته بین‌المللی المپیک با محدودیت و یا منع مصرفی مواجه نشده، بنابراین در بین ورزشکاران به‌عنوان یک مکمل کارافزا از جایگاه خاصی برخورداره. تنها اثر جانبی شناخته شده از مصرف این مکمل افزایش وزن بدنه.

نحوه عملکرد مکمل کراتین در بدن چگونه است؟

کراتین در بدن چه می کنه؟

از اونجایی که کراتین، یک ماده فعال از نظر اسموتیکیه، آب رو به داخل سلول های عضلات می کشه که باعث افزایش سنتز پروتئین می شه. تحقیقات نشون می ده هنگامی که فردی کراتین مصرف می کنه، فیبرهای عضلانیش رشد می کنن.

عوارض

با این که اکثر افراد فکر می کنن مصرف مکمل کراتین بی خطره اما آسیب به کلیه، مشکلات قلبی، گرفتگی و کشیدگی عضلانی، کم آبی بدن، اسهال و سایر عوارض جانبی منفی از مصرف کراتین گزارش شده…

مطالب مرتبط
دسته بندی: مکمل کراتین
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها