بهترین گلس گوشی موبایل (محافظ صفحه نمایش) در بازار ایران (قیمت مناسب در سال 1401 – 2022)

امتیاز دهید

با توجه به بالا رفتن قیمت تلفن های همراه، استفاده از گلس گوشی بسیار حائز اهمیت و ضروری می باشد زیرا ممکن است در استفاده دراز مدت، گوشی موبایل شما آسیب ببیند. با استفاده از محافظ صفحه نمایش می توانید از خرابی صفحه نمایش هنگام برخورد با زمین جلوگیری نمایید. به همین دلایل یکی از لوازم جانبی مهم و حیاتی پس از […]

بهترین گلس گوشی موبایل

با توجه به بالا رفتن قیمت تلفن های همراه، استفاده از گلس گوشی بسیار حائز اهمیت و ضروری می باشد زیرا ممکن است در استفاده دراز مدت، گوشی موبایل شما آسیب ببیند. با استفاده از محافظ صفحه نمایش می توانید از خرابی صفحه نمایش هنگام برخورد با زمین جلوگیری نمایید. به همین دلایل یکی از لوازم جانبی مهم و حیاتی پس از خرید گوشی، گلس گوشی می باشد تا از صدمه دیدن صفحه نمایش گوشی تا حد زیادی جلوگیری نماید. حال میخواهیم به بررسی بهترین گلس گوشی موبایل بپردازیم پس با ما همراه باشید.

آنچه در این مقاله می خوانیم

بهترین گلس گوشی موبایل  در بازار ایران

قطعا برای شما هم پیش آمده است که هنگام خرید تلفن همراه خود به دنبال گلس گوشی مناسب هستید. قطعا انتخاب بین محافظ صفحه نمایش های مختلف سخت می باشد. به همین جهت آشنایی با انواع مختلف گلس گوشی می تواند به شما برای انتخاب مناسب کمک نماید تا خریدی با کیفیت خوب داشته باشید.

اولین نوع گلس گوشی با نام فول گلس شناخته می شود. این نوع با توجه به اسم آن تمام صفحه را می پوشاند و تمام قسمت های گلس به گوشی خواهد چسبید. دومین مورد در انواع گلس های مختلف، گلس های معمولی می باشد. این محافظ صفحه نمایش طراحی ساده و تختی دارد و برای محصولاتی که کمی خمیدگی دارند مناسب نمی باشد. این نوع گلس ها با توجه به مواد سازنده و متریال بکار رفته در آن انواع مختلفی دارد.

از دیگر گلس های گوشی موجود می توان به ترموپلاستیک یا TPU اشاره نمود. این نوع از محافظ صفحه نمایش های موجود مشابه به قاب های ژله ای می باشد. این گلس ها در دو نوع بدون چسب و چسب دار عرضه می شوند و کیفیت بسیار بالایی دارند. از دیگر انواع گلس های گوشی که کیفیت و همچنین فروش بسیار بالایی دارند می توان به گلس های مایع و نانو مایع اشاره کرد. این گلس گوشی دارای ضخامت بسیار کمی می باشد. از این گلس ها بیشتر در گوشی های سامسونگ استفاده می شود. در ادامه می خواهیم بهترین مدل های محافظ صفحه نمایش از جمله گلس پرایوسی، گلس سرامیکی، گلس شیشه ای، گلس مات، براق و غیره بپردازیم پس با ما همراه باشید.

بهترین محافظ صفحه نمایش: گلس شیشه ای

این گلس گوشی از جمله بهترین گلس های موجود در بازار ایران می باشد. گلس شیشه ای از مقاومت و کیفیت بالایی برخوردار است.این مدل از انواع محافظ های صفحه نمایش از قیمت بیشتری نسبت به مدل های پلاستیکی برخوردار می باشد. با توجه به مرغوبیت و جنس این گلس قیمت های مختلفی در بازار دارد. این گلس گوشی در برابر ضربه از استحکام خوبی برخوردار است و هنگام کار کردن با صفحه نمایش به راحتی می توانید انگشت خود را بر روی صفحه نمایش و پنل حرکت دهید.

استفاده از این نوع گلس گوشی بر روی گوشی های اپل منطقی به نظر نمی رسد زیرا موجب کم رنگ شدن طراحی آن ها می شود و همچنین استفاده از کلید هوم را کمی سخت خواهد کرد. به همین علت پیشنهاد می کنیم بیشتر در گوشی ها اندرویدی مانند سامسونگ و شیائومی از این نوع گلس استفاده نمایید.

بهترین محافظ صفحه نمایش: گلس پرایوسی

بهترین گلس

این صفحه نمایش با در نظر گرفتن حریم خصوص افراد تولید شده است به همین علت نام آن گلس پرایوسی یا شخصی می باشد. این گلس ها فقط به کاربری و فردی که به صورت مستقیم به گوشی نگاه می کند تصویری با کیفیت و واضح نشان خواهد داد و به دیگر افراد که از کنار به گوشی نگاه می کنند چیزی جز سیاهی نشان نخواهد داد به همین دلیل به این محافظ صفحه گلس پرایوسی می گویند. از دیگر ویژگی ها و قابلیت های این گلس سختی آن می باشد که در بررسی ها انجام شده مشخص شده است که سختی آن حدود 9H اندازه گیری شده است. با توجه به سختی بالایی که دارد در برابر ضربه و خط و خش بسیار مقاوم می باشد. این نوع محافظ صفحه با توجه به اینکه مدت کوتاهی است وارد ایران شده است به سختی پیدا می شود.

بهترین محافظ صفحه نمایش: گلس سرامیکی

این نوع گلس ترکیباتی نزدیک به شیشه های معمولی دارد. گلس سرامیکی از کریستال های معمولی شیشه ساخته می شوند و دارای ناخالصی کمی از جنس سرامیک هستند. این محافظ صفحه مقاومت بسیار بالایی در برابر دماهای بسیار بالا دارد و به همین جهت از آن ها در ساخت آینه های تلسکوپی استفاده می شود. از دیگر ویژگی ها و قابلیت های این محافظ صفحه که آن را از دیگر موارد متمایز کرده است می توان به امنیت و مقاومت بسیار بالا در برابر ضربه، شفافیت مناسب و غیره اشاره کرد. این گلس به خوبی کلیه صفحه نمایش و جلوی گوشی را پوشش خواهد داد و اجازه خراش افتادن صفحه نمایش را نمی دهد. یکی دیگر از ویژگی های مهم این محصول ضد چربی بودن آن است که دیگر نگرانی بابت ماندن اثر انگشتانتان بر روی صفحه نمایش نخواهید داشت.

محافظ صفحه گوشی از نوع مات:

بهترین گلس

یکی از معروف ترین و بهترین انواع گلس گوشی مدل مات می باشد. این مدل در برابر کثیفی مقاومت بسیار بالایی دارد و همچنین نور را منعکس نخواهد کرد. عمر این محافظ صفحه نمایش تا وقتی که از روی صفحه گوشی خارج نشود یا آشغال و پریز به سمت چسبنده این گلس نچسبد، ادامه خواهد داشت. از گلس نوع مات به عنوان یکی از با دوام ترین و مقاوم ترین نوع صفحه نمایش ها یاد می شود.

محافظ صفحه گوشی از نوع براق:

این نوع گلس از نظر مقاومت عملکرد ضعیف تری نسبت به گلس مات دارد، اما گلس براق از نظر ظاهری زیباتر از نوع مات می باشد. این گلس مناسب افرادی است که می خواهند صفحه نمایش براق و درخشانی داشته باشند. این محافظ صفحه نمایش نسبت به نوع مات زودتر کثیف خواهد شد اما تمیز کردن آن به راحتی صورت خواهد رفت. با استفاده از یک پارچه نم دار به آسانی تمیز و درخشان خواهد شد.

محافظ صفحه نمایش گوشی از نوع تی پی یو ( TPU ):

در میان گلس گوشی های گران قیمت این محافظ صفحه قیمت ارزان تری دارد و مقرون به صرفه می باشد. در واقع اکثر مشتریان این نوع گلس گوشی های هوشمند ارزان قیمت و اقتصادی دارند و نمی خواهند هزینه زیادی برای گلس گوشی خود پرداخت نمایند.

یکی از ویژگی های منفی این محافظ صفحه این است که به سختی بر روی صفحه گوشی نصب می شود. در اصطلاح عامیانه می توان گفت این گلس تنها کار راه انداز می باشد و نمی تواند در برابر ضربات محکم و شدید استحکام بالایی داشته باشد. پس اگر می خواهید گلسی داشته باشید که استحکام و مقاومت بالایی داشته باشید سعی کنید گلسی غیر از نوع تی پی یو را انتخاب نمایید. یکی دیگر از نکته های منفی این نوع گلس، جمع شدن حباب زیر گلس می باشد به گونه ای که باید هر دو سه ماه یک بار آن را تعویض کنید. برای خرید گلس به فروشگاه لوازم جانبی مبیت مراجعه کنید.

محافظ صفحه نمایش از نوع پی ای تی ( PET ):

یک درجه و یک لول پایینتر از محافظ صفحه تی پی یو، محافظ صفحه نمایش پی ای تی می باشد. این گلس گوشی از کیفیت و مقاومت بالایی برخوردار نیست و اصلا با گلس های سطح بالا قابل مقایسه نمی باشد.

از ویژگی های منفی این گلس می توان به استحکام کم، مقاومت بسیار پایین، طول عمر کوتاه و غیره اشاره نمود. این محافظ صفحه نمایش طرفداران بسیار کمی دارد. اگر نمی خواهید صفحه نمایش گوشی شما آسیب ببیند و نمی خواهید هزینه های زیادی را بابت تعمیر گوشی تان بدهید، از این گلس استفاده نکنید.

کمی قبل سعی کردیم بهترین محافظ صفحه نمایش های حال حاضر بازار ایران را مورد بررسی قرار دهیم تا در صورت نیازتان اقدام به خرید نمایید. توجه نمایید که قیمت گلس گوشی با توجه به کیفیت و متریال بکار رفته در آن متفاوت می باشد. سعی کنید از بهترین نوع استفاده کنید تا به گوشی شما آسیبی نرسد.

کمپانی‌های سازنده انواع گلس گوشی:

بدون شک برند و کمپانی سازنده گلس در قیمت گلس گوشی تاثیر زیادی دارد. در ادامه می خواهیم به بررسی برخی از گلس های کمپانی و برند های معروف را به شما عزیزان معرفی نماییم.

گلس تک 21 ( Tech 21 ):

یکی ویژگیهای مهم این گلس که طرفداران زیادی را نیز جذب کرده است، قابلیت پاک کردن خش می باشد. به عبارت دیگر بعد از افتادن خط و خش بر روی این گلس به راحتی می توانید آن را پاک کنید و از بین ببرید. با استفاده از این گلس دیگر گوشی تلفن همراه شما خط و خش نخواهد داشت. قیمت گلس تک 21 در حال حاضر از 150 هزار تومان شروع می شود.

گلس گوشی اسپیگن ( Spigen ):

برند اسپیگن در واقع یکی از فعال ترین بند ها در حوزه تولید محافظ صفحه نمایش می باشد. یکی از ویژگی های مهم این گلس قابلیت قرار گرفتن بر روی گوشی تلفن همراه می باشد که بسیار مورد استقبال همگان قرار گرفته است. از جمله ویژگی های گلس اسپیگن می توان به  ضد کثیفی، ضد اثر انگشت و ضد خش بودن آن اشاره نمود. در واقع هنگام تاچ کردن صفحه نمایش تلفن همراه هیچ اثری از اثر انگشت بر روی آن باقی نخواهد ماند. قیمت این گلس گوشی با کیفیت از 200 هزار تومان شروع می شود.

گلس گوشی جی ای تک ( JETech ):

یکی از دیگر از گلس های با کیفیت بازار گلس جی ای تک می باشد. این محافظ صفحه نمایش نمونه یک گلس پرکاربرد و اقتصادی می باشد. گلس جی ای تک علاوه بر اینکه قیمت مناسبی دارد از مقاومت و کیفیت بالایی نیز برخوردار است. امروزه این گلس در اکثر مراکز و فروشگاه های تجهیزات موبایل در سراسر دنیا وجود دارد.

محافظ صفحه نمایش گوریلا گلس:

گوریلا گلس یکی از معروف ترین و بهترین گلس های موجود در بازار می باشد. گوریلا گلس در کنار کمپانی اپل رشد چشمگیری داشت زیرا برای گوشی های این شرکت از گوریلا گلس استفاده می شود. گوریلا گلس در واقع یک شیشه تقویت شده می باشد که از سال 2007 شهرت زیادی را  بدست آورد. لازم به ذکر است که شرکت تولید کننده این گلس یعنی کورنینگ، پیشرفت خود را تا حد زیادی مدیون گوشی های اپل و استیو جابز است.

فروشگاه اینترنتی مبیت 

مطالب مرتبط
دسته بندی: رپورتاژ
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها