لیزر موهای زائد چگونه انجام می شود؟ بررسی مزایا، عوارض، کاربردها

2.8/5 - (5 امتیاز)
لیزر موهای زائد روشی نوین و موثر جهت کنترل و حذف موهای زائد خانم‌ها و آقایان است. اما با توجه به تنوع در دستگاه های لیرز، اطلاع از دستگاه مناسب نوع پوست و مو شما، بررسی مزایا و معایب هر یک و روش های مراقبتی موثر می تواند اثرگذاری لیزر را چندین برابر کند. با ما همراه باشید تا تمامی این فاکتورها را بررسی نماییم و برای همیشه با موهای زائد خداحافظی کنیم.
لیزر موهای زائد چگونه انجام می شود

احتمالا همگی با روش لیزر برای کاهش و حذف موهای زائد آشنایی دارید و حداقل یکبار به اسم آن برخورده‌اید. استفاده از لیزر برای کاهش یا حذف موهای زائد بدن، یک روش غیرتهاجمی است. در سال ۲۰۱۶، این روش به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین روش‌های زیبایی در ایالات متحده شناخته شد. برای افرادی که به دنبال راهکاری برای کاهش یا حذف موهای زائد بدن می‌گردند، لیزر مو به عنوان یکی از بهترین گزینه‌ها شناخته می‌شود. در ادامه این مقاله با ما همراه شوید تا با فرایند لیزر مو، مزایا و نکات مهمی که باید درباره آن بدانید، آشنا شوید.

لیزر موهای زائد چیست؟

لیزر، یک پرتو نوری با ویژگی‌های فیزیکی خاص و انرژی بالا است که در حوزه‌های مختلفی از جمله پزشکی و صنعت به کار می‌رود. در صنعت، برای برش و حکاکی و در پزشکی برای انجام جراحی‌های مختلف از جمله جراحی چشم (لیزیک) استفاده می‌شود. این دانش و فناوری، قابلیت تنظیم و بهینه‌سازی برای انجام کارهای مختلف را داراست. به‌عبارت‌دیگر، لیزر بسته به نیاز و کاربرد موردنظر، قابلیت تنظیم و تطبیق ویژگی‌های خود را دارد. لیزر موهای زائد به طور خاص به‌گونه‌ای طراحی شده است که بتواند موهای زائد را بدون تأثیر بر دیگر قسمت‌های پوست و بدن حذف کند.

برای حذف موهای زائد، از انواع مختلف لیزر استفاده می‌شود، از جمله لیزرهای الکساندریت، Nd:YAG و دایود که هر کدام ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند. به‌عنوان‌مثال، لیزر الکساندریت بیشتر برای پوست‌های روشن مؤثر است درحالی‌که Nd:YAG برای پوست‌های تیره ترجیح داده می‌شود. این تفاوت‌ها به دلیل خصوصیات فیزیکی مختلف لیزرها از قبیل فرکانس و طول‌موج است.

عملکرد لیزر بر اساس تاثیر آن بر فولیکول‌ها استوار است. در روش حذف موهای زائد با لیزر، فولیکول‌ها و پیازهای مو به طور خاص تحت‌تأثیر قرار می‌گیرند که منجر به آسیب‌دیدن و از کارافتادن آن‌ها می‌شود. فولیکول‌ها به‌عنوان سازنده مو درون‌پوست عمل می‌کنند و با آسیب‌دیدن فولیکول و پیاز مو، رشد مو برای همیشه متوقف می‌شود.

لیزر با تمرکز بر روی فولیکول‌ها، به طور انتخابی آن‌ها را تأثیر می‌دهد، به این معنا که به طور همزمان از کاهش آسیب به پوست و بافت‌های اطراف فولیکول جلوگیری می‌کند. این روش می‌تواند بین ۷۰ تا ۹۰ درصد از موهای زائد را برای همیشه حذف کند. این موضوع به معنای کاهش دائمی موهای زائد است، زیرا در یک دوره‌ی درمانی نمی‌توان تمام موهای زائد را به طور کامل حذف کرد.

آمادگی های لازم قبل از انجام لیزر

آمادگی‌های لازم قبل از انجام لیزر

  • از چند روز قبل، سعی کنید که کمتر در معرض نور خورشید قرار بگیرید، زیرا لیزر مو بر روی پوست‌های برنزه انجام نمی‌شود؛ این می‌تواند به ایجاد لکه‌هایی روی پوست شما منجر شود.
  • هنگامی که به لیزر می‌روید، از تحریک پوست خود خودداری کرده و از انجام اپیلاسیون پوست پیشگیری کنید.
  • قبل از انجام لیزر، بهتر است از چند روز قبل داروهای ضدالتهابی که باعث خونریزی می‌شوند مصرف نکنید؛ به‌عنوان‌مثال، آسپرین.
  • در صورت داشتن عفونت در ناحیه‌ای که قرار است لیزر انجام شود، نباید اقدام به انجام لیزر کنید.
  • موها در ناحیه‌ای که می‌خواهید لیزر انجام دهید، باید ۲۴ ساعت قبل از عمل با استفاده از تیغ اصلاح شوند (توجه داشته باشید که استفاده مداوم از تیغ ممکن است منجر به ضخیم و پررنگ‌شدن موها شود که این ممکن است تاثیر منفی در جلسات لیزر داشته باشد).
  • ناحیه‌ای که قرار است لیزر انجام شود، باید عاری از هرگونه آرایش، لوسیون، دئودرانت و کرم باشد.
  • اگر روی پوست خود تتو دارید، نباید از لیزر استفاده کنید؛ زیرا این کار ممکن است باعث کم‌رنگ‌شدن تتو شود. در این صورت، می‌توانید قسمتی از پوست که تتو دارد را پوشانده و آن ناحیه را از لیزر مستثنی کنید.

کاربرد لیزر

استفاده از لیزر برای حذف موهای زائد می‌تواند در هر نقطه‌ای از بدن انجام شود. بااین‌حال، برخی مناطق بدن بیشتر از سایر مناطق برای انجام لیزر موردتوجه قرار می‌گیرند. به‌عنوان‌مثال، در خانم‌ها، لیزر برای ناحیه بیکینی و صورت بیشتر انجام می‌شود. در مردان، لیزر برای موهای زیر بغل، خط ریش، موهای کمر و پشت گردن معمول‌تر است. بااین‌وجود، روش لیزر بسیار انعطاف‌پذیر، سریع و مؤثر است، به‌طوری‌که می‌توان در یک جلسه کل بدن را در مدت کمتر از یک ساعت لیزر کرد.

منطقه‌ای که تحت درمان قرار می‌گیرد، برای حذف یا کاهش موهای زائد بسیار مهم است، به‌گونه‌ای که برای داشتن نتایج مطلوب، شما باید یک دوره درمانی را تکمیل کنید. این دوره معمولاً شامل 4 تا 6 جلسه لیزر با فواصل حدود 6 هفته است.

لیزر بیکینی

حذف موهای زائد ناحیه بیکینی با چالش‌های زیادی همراه است. اگر از تیغ اصلاح استفاده کنید، باید هر ۳-۴ روز یکبار این کار را انجام دهید، باید بادقت زیادی این ناحیه حساس را بدون زخم زدن اصلاح کنید و پس از آن با جوش‌زدن‌های بعدی مواجه شوید و در نهایت باید خارش موهای تازه رشدیافته را تحمل کنید. اگر به وکس یا موم پناه برده‌اید، احتمالاً با تجربه‌ی لحظات خجالت‌آوری که در حین برهنه شدن جلوی اپیلاسیون کار داشتید آشنا هستید و همچنین می‌دانید که گاهی اوقات انجام این کار بسیار دردناک است.

در مقابل، لیزر حذف موهای زائد یک راه‌حل بی‌دردسر و دائمی برای رسیدن به زیبایی و تمیزی ناحیه بیکینی و تناسلی است.

لیزر موهای زائد صورت

ناحیه صورت یکی از قسمت‌های حساس بدن است که می‌توان موهای زائد آن را به‌صورت ایمن با استفاده از لیزر حذف کرد. بااین‌وجود، موهای زیر ابرو را نمی‌توان با لیزر حذف کرد؛ زیرا این کار ممکن است خطر آسیب‌دیدن چشم را ایجاد کند، اما می‌توان موهای بین دو ابرو را با استفاده از لیزر به طور مؤثر حذف کرد. باتوجه‌به این که تیغ‌زدن برای خانم‌ها توصیه نمی‌شود و بندانداختن و وکس ممکن است باعث افزایش ضخامت و تراکم موهای زائد شود، لیزرکردن این موها بهترین گزینه است.

لیزر بهترین روش برای حذف موهای زائد صورت است؛ چرا که علاوه بر موارد گفته شده تیغ‌زدن ممکن است زخم‌های دائمی روی صورت شما ایجاد کند و شما باید هر ۳-۴ روز یکبار صورت خود را اصلاح کنید. بنابراین، بهترین راه برای حذف دائمی و بی‌خطر موهای زائد صورت، استفاده از لیزر است.

لیزر زیر بغل

حذف موهای زائد زیر بغل یکی از محبوب‌ترین کاربردهای لیزر است. لیزر در این ناحیه بسیار سریع و بی‌دردسر انجام می‌شود. برای حذف مؤثر موهای زائد زیر بغل تقریبا نیاز به ۵ جلسه با فواصل حدود ۵ هفته دارید. پس از انجام ۵ جلسه، می‌توان انتظار داشت که حدود ۹۰ تا ۹۵ درصد از موهای زائد این ناحیه برای همیشه حذف شوند.

لیزر زیر بغل برای اکثر مراجعین بدون هیچ دردی انجام می‌شود. بااین‌حال، اگر احساس درد کردید، می‌توانید از داروهای بی‌حسی موضعی استفاده کنیمد. معمولاً در جلسه‌ی اول لیزر زیر بغل، احساس دردناکی مشاهده می‌شود و ممکن است حس کنید وسیله‌ای مانند یک کش لاستیکی به پوست شما دائما در حال برخورد است. در جلسات بعدی، درد کمتری احساس خواهید کرد.

برای خانم‌هایی که تنبلی تخمدان دارند

موهای زائد صورت برای خانم‌هایی که از تنبلی تخمدان یا سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) رنج می‌برند، یک مشکل اساسی است. در این بیماری، موهای زائد در ناحیه صورت به طور زیاد و ضخیم‌تری رشد می‌کنند. استفاده از وکس، موچین و بندانداختن به‌عنوان راهکارهای اصطلاحی مناسب برای این موارد شناخته نمی‌شوند، زیرا ممکن است باعث افزایش ضخامت و تعداد موهای زائد شوند. به طور کلی، می‌توان گفت که لیزر برای کاهش موهای زائد در خانم‌های دچار تنبلی تخمدان به طور کامل مؤثر نیست؛ بااین‌حال، می‌تواند در کاهش موهای زائد صورت کمک‌کننده باشد.
لیزر آقایان

لیزر آقایان

بدون شک، لیزر برای ازبین‌بردن موهای زائد مخصوص خانم‌ها نیست. موهای زائد برای هر دو جنس ناخوشایند است. هم خانم‌ها و هم آقایان ممکن است از لیزر برای حذف موهای زائد در نقاط مختلف بدن استفاده کنند. آقایان عموماً برای ازبین‌بردن موهای زیر بغل، کمر، سینه، خط ریش یا پشت گردن از لیزر استفاده می‌کنند.

مزایای لیزر موهای زائد

استفاده از لیزر برای ازبین‌بردن موهای زائد در نواحی مختلف بدن، از جمله صورت، ساق پا، چانه، پشت، بازو، زیر بغل، خط بیکینی و سایر نقاط، یا به‌عبارت‌دیگر “فول بادی”، کاملاً کاربردی است. استفاده از این دستگاه‌ها با فواید زیر همراه خواهد بود:

دقت بالا: لیزر به شما امکان می‌دهد تا موهای تیره و درشت خود را با دقت بالا حذف کنید، درحالی‌که پوست اطراف آن منطقه را هیچ آسیبی نمی‌بیند.

سرعت عملکرد بالا: هر پالس لیزر تنها کسری از ثانیه زمان می‌برد تا موها را از بین ببرد، به همین دلیل می‌توانید نواحی مختلف بدن را به طور همزمان اصلاح کنید، از نواحی کوچک گرفته تا نواحی وسیع.

نتیجه‌بخشی: بعد از سه تا هفت جلسه‌ی درمانی، افراد شاهد عدم رویش موهای زائد هستند.

بدون هیچ‌گونه محدودیت عملکردی: با استفاده از دستگاه لیزر، هیچ محدودیتی برای حذف موهای زائد در هیچ نقطه‌ای از بدن وجود ندارد. همچنین خطر عوارض جانبی در نواحی حساس نسبت به سایر نقاط بدن بسیار کمتر است.

میزان اثرگذاری لیزر چقدر است؟

می‌توان گفت استفاده از لیزر برای حذف موهای زائد تنها روش مؤثر است. اما در نظر داشته باشید اثربخشی این روش به دستگاه مورداستفاده، رنگ پوست، ضخامت و تراکم موهای زائد شما بستگی دارد. در جلسه اول، این عوامل بررسی می‌شوند و دستگاه مناسب باتوجه‌به ویژگی‌های پوست و تاریخچه موهای زائد شما انتخاب می‌شود. تعداد جلسات لازم برای حذف موها و نیز درصد کاهش آن‌ها به تعداد جلسات و نوع دستگاه مورداستفاده بستگی دارد. به‌عنوان‌مثال، اگر تعداد جلسات درمانی با لیزر الکساندریت افزایش یابد، ممکن است تا ۳۰ درصد موهای بیشتری حذف شود.

اگر لیزر به‌درستی، با استفاده از دستگاه‌های مناسب و برنامه‌های درمانی متناسب انجام شود، می‌توان اثرات دائمی و قابل مشاهده‌ای را به دست آورد. بااین‌حال، باید توجه داشت که لیزر قادر نیست تمامی موهای زائد را برای همیشه از بین ببرد و ممکن است بعد از اتمام دوره‌ی درمانی، بین ۱۰ تا ۴۰ درصد از موهای زائد باقی بمانند.

حتی برخی افراد نگران کاهش اثرگذاری لیزر، در زمان مصرف مکمل رشد مو هستند. اما آیا مصرف مکمل رشد مو باعث افزایش موهای زائد می شود ؟

عوارض لیزر

عوارض لیزر

ترس از عوارض وحشتناک لیزر، یکی از مسائلی است که برخی از مراجعین و مخاطبانمان بیان می‌کنند. مقالات و تصاویر زیادی در اینترنت درباره عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد منتشر شده است، اما این عوارض عمدتا زمانی رخ می‌دهند که لیزر به دست افراد غیرمتخصص یا در مراکز بدون نظارت پزشک یا با استفاده از دستگاه‌های غیراستاندارد انجام شود. در شرایط استاندارد، لیزر موهای زائد هیچ عوارض وحشتناکی ندارد.

بدترین عوارض لیزر موهای زائد، آن‌هایی هستند که ناشی از خطاهای اپراتور باشند. برخی از این عوارض عبارتند از:

لکه‌های پوستی: این عوارض شامل هایپرپیگمنتیشن یا ایجاد لکه‌های تیره پوستی و هایپوپیگمنتیشن یا ایجاد لکه‌های روشن پوستی می‌شوند. بااین‌حال، اگر اپراتور لیزر باتجربه و ماهر باشد، احتمالا این عارضه رخ نخواهد داد.

سوختگی: این یکی از عوارض شایع لیزر است که گاها ناشی از خطاهای اپراتور اتفاق افتاده و ممکن است شدت آن متفاوت باشد. برای سوختگی‌های شدید، توصیه می‌شود به پزشک متخصص مراجعه کنید.

عوارض طبیعی: این عوارض شامل قرمزی، تورم و احساس گرما می‌شوند که ممکن است پس از لیزر دیده شوند. استفاده از یخ پس از لیزر می‌تواند به کاهش این عوارض کمک کند.

خشکی و پوسته‌پوسته شدن: این مشکلات نادر بوده و بسیار کم دیده می‌شوند؛ ولی ممکن است پس از لیزر اتفاق بیفتد.

علاوه بر این، افراد با مشکلات پوستی فعال مانند آکنه، زگیل، خال، تبخال و اگزما باید قبل از انجام لیزر، با پزشک مشورت کنند تا خطرات مرتبط با این مشکلات را کاهش دهند.

فرآیند لیزر موهای زائد بدن

برای انجام اصلاح موهای بدن با استفاده از لیزر، ابتدا باید موهای خود را تا چند میلی‌متر بالاتر از سطح پوست کوتاه کنید. سپس با مراجعه به کلینیک موردنظر، اپراتور معمولاً از داروی بی‌حسی موضعی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از انجام لیزر استفاده می‌کند تا درد ناشی از لیزر را کاهش دهد. تنظیمات دستگاه لیزر باتوجه‌به رنگ پوست، ضخامت و محل رشد موهای زائد شما تنظیم می‌شود.

سپس تکنسین یک پالس نوری به ناحیه‌ی مدنظر می‌تاباند و آن منطقه را برای چند دقیقه مورد بررسی قرار می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که تنظیمات بهینه برای شما عمل می‌کند و واکنش‌های ناخواسته‌ای را ایجاد نمی‌کند. درصورتی‌که هیچ نتیجه‌ی نگران‌کننده‌ای مشاهده نشود، اپراتور کار را به شکل کامل ادامه می‌دهد و ممکن است به شما بسته‌های یخ، کرم یا لوسیون‌های ضدالتهاب توصیه شود تا هر گونه ناراحتی را کاهش دهید.

اصلاح موهای زائد با استفاده از لیزر معمولاً طی یک دوره‌ی چهار تا شش هفته‌ای و تا زمانی که رشد موها متوقف شود، برنامه‌ریزی می‌شود. موهای بدن دارای چرخه‌های رشد و استراحت مختلفی هستند، بنابراین برای ازبین‌بردن تمامی موها نیاز به چندین جلسه درمانی با لیزر و با فاصله‌های زمانی مشخص است.

قبل از درمان با لیزر، باید از هر گونه اپیلاسیون یا الکترولیز موها به مدت شش هفته قبل از آن اجتناب کنید. همچنین باید شش هفته قبل و بعد از درمان از آفتاب‌گرفتن خودداری کنید، زیرا قرارگرفتن در معرض نور خورشید می‌تواند اثربخشی لیزر را کاهش داده و احتمال بروز عوارض بعد از درمان را افزایش دهد.

آیا نوع دستگاهی که لیزر موها با آن انجام می‌شود، اهمیت دارد؟

بله، نوع دستگاه لیزری که برای این روش به کار می‌رود، بسیار مهم است، زیرا بر اثربخشی درمان و کاهش خطر عوارض جانبی، می‌تواند تأثیرگذار باشد. نوع دستگاه لیزری که برای حذف موهای زائد استفاده می‌شود، بر اساس نوع پوست و موها متفاوت است. به‌عنوان‌مثال، افراد با پوست روشن و موهای تیره می‌توانند از دستگاه IPL، لیزر الکساندرایت (Alexandrite laser) یا لیزر دایود (diode laser) استفاده کنند، درحالی‌که افراد با پوست تیره‌تر و موهای تیره‌تر می‌توانند از لیزر ان دی یاگ (Nd: YAG) یا لیزر دایود استفاده کنند و افراد با موهای روشن‌تر می‌توانند لیزر دایود را مورداستفاده قرار دهند.

انرژی لیزر و پالس‌های کوتاه آن به‌منظور کنترل آسیب‌های ناخواسته‌ی بافتی، باتوجه‌به نوع پوست شما تنظیم می‌شوند. همچنین برخی از سیستم‌های لیزری در نواحی خاصی از بدن عملکرد بهتری دارند، بنابراین مهم است قبل از اقدام برای لیزر موهای زائد در ناحیه موردنظر، با پزشک یا متخصص خود مشورت کنید و در مورد نوع پوست، نوع موها، ترجیحات درمانی و نقاط مختلف بدن که قصد اصلاح آن‌ها را دارید، اطلاعات بیشتری کسب کنید.
انواع دستگاه های لیزر

معرفی انواع دستگاه های لیزر موهای زائد

در زمان انتخاب نوع دستگاه لیزر، به این نکته توجه کنید که فناوری لیزر با دستگاه لیزر تفاوت دارد. وقتی از تکنولوژی لیزر صحبت می‌کنیم، منظور ویژگی‌های فیزیکی پرتوی نور آن، مانند طول‌موج آن است. علاوه بر تکنولوژی، فاکتورهای دیگری نیز در رابطه با نوع دستگاه لیزر وجود دارد که در نهایت بر نتیجه کلی اثرگذار هستند، مانند قطر پرتو، فاصله بین شات‌ها، سیستم خنک‌کننده، تعداد شات‌ها و غیره. در بازار، دستگاه‌های بسیار متنوعی از برندهای مختلف وجود دارد.

در لیزر موهای زائد، سه طول موج اصلی و شناخته شده وجود دارد. به‌عنوان‌مثال، لیزر الکس یا الکساندرایت که طول‌موج آن ۷۵۵ نانومتر است، لیزر دایود که به طول‌موج ۸۱۰ نانومتر شناخته می‌شود و لیزر Nd: YAG که طول‌موج آن ۱۰۶۴ نانومتر است.

لیزر IPL

در واقع، دستگاه‌های IPL (نور پرتوی شدید) را نمی‌توان به‌عنوان فناوری لیزر تلقی کرد. این نوع دستگاه‌ها بیشتر در دستگاه‌های خانگی یا ماساژورها استفاده می‌شود. دستگاه‌های لیزر IPL قیمت کمتری نسبت به دستگاه‌های لیزری دیگر داشته و به‌طورکلی تأثیر چندانی ندارند.

لیزر الکساندرایت

دستگاه لیزر الکساندرایت از جمله معروف‌ترین فناوری‌های لیزر است که با نام دستگاه الکساندرایت شناخته می‌شود. در این دستگاه از طول‌موج ۷۷۵ نانومتر استفاده می‌شود. دستگاه الکساندرایت معمولاً برای افرادی که پوست روشن و شفاف (تیپ‌های ۱ تا ۳) دارند، مناسب است. اما برای کسانی که موی ضخیم یا رنگ پوست تیره‌ای دارند، این دستگاه تأثیر چندانی برای موزدایی ندارد.

دستگاه لیزر دایود، پس از الکساندرایت، از جدیدترین فناوری‌های لیزر استفاده می‌کند. در این فناوری، طول‌موج استفاده شده بین ۸۰۰ تا ۸۱۰ نانومتر و بالاتر از الکساندرایت است. به همین دلیل، نفوذ بهتری در عمق پوست دارد و برای افرادی با پوست تیره‌تر نیز می‌تواند مناسب باشد. دستگاه لیزر دایود اصطلاحا بیشترین تاثیر را بر روی پوست‌هایی از تیپ ۱ تا ۵ و موهای تیره متوسط دارد. گفته می‌شود با استفاده از دستگاه لیزر دایود، بعد از یک سال و نیم، کاهش ۷۰ درصدی در موهای زائد حاصل خواهید کرد.

لیزر ان دی یاگ

لیزر Nd:YAG برای مناطقی با پوست تیره و رنگ پوست گندمی و تیره، مناسب‌تر است. این فناوری یکی از روش‌های مدرن در زمینه لیزر بوده و طول‌موجی بالاتر از بقیه و معادل ۱۰۶۴ نانومتر دارد. از این دستگاه می‌توان برای همه رنگ‌های پوستی (تیپ پوستی ۱ تا ۶) استفاده کرد.

تعداد جلسات موردنیاز لیزر موهای زائد

تعداد جلسات موردنیاز برای دستیابی به نتایج مطلوب در لیزر درمانی به رنگ پوست و موی شما بستگی دارد. اما به‌طورکلی، حدود ۲ تا ۳ هفته پس از اولین جلسه لیزر، تفاوت قابل‌توجهی مشاهده می‌شود و برای دیدن نتایج کامل ممکن است حدود ۷ تا ۹ جلسه لازم باشد. اما افراد با پوست و موی روشن و بلوند ممکن است نیاز به جلسات بیشتری داشته باشند تا به نتایج مطلوب برسند، در مقایسه با افرادی که پوست و موی تیره دارند.

سخن پایانی

احتمالاً درباره‌ی لیزر مو شایعات مختلفی شنیده‌اید که شما را از انجام آن منصرف کرده است؛ اما با کمی تحقیق، متوجه می‌شوید که لیزرکردن یک راه‌حل مطمئن و عالی برای خلاص‌شدن از شر موهای زائد است. اطلاعات غلطی مانند وجود خطر سرطان، عامل نازایی و خطر آسیب به چشم و به‌وجودآمدن رگ‌های واریسی، ازاین‌قبیل شایعاتی است که به گوش می‌رسد. اما اگر به یک پزشک متخصص و معتمد مراجعه کنید و یا حتی با پزشک داروخانه آنلاین مثبت سبز مشورت نمایید و مراقبت‌های پوستی قبل و بعد از لیزر را رعایت کنید، می‌توانید بعد از تمام‌شدن جلسات لیزردرمانی از پوست صاف و بدون موی خود لذت ببرید.

مطالب مرتبط
دسته بندی: سلامت موزیبایی
بحث و تبادل نظر
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها