عوارض کاشت مژه و اکستنشن مژه برای چشم و پوست

5/5 - (1 امتیاز)
کاشت مژه مصنوعی یکی از کارهای زیبایی بسیار متداول بین خانم‌ها است. اما باید گفت با توجه به تاثیر آن به زیبایی افراد همراه با عوارض و خطراتی است. در این مطلب ما به بررسی عوارض کاشت مژه و اکستنشن مژه خواهیم پرداخت.
عوارض کاشت مژه

کاشت مژه از تکنیک‌هایی است که بسیار محبوب است و در زیبایی تاثیر زیادی دارد. همه افراد دارای موهای ضخیم و پرپشتی نیستند و این مشکل در موهای سر و مژه‌های آنها قابل مشاهده است. زنان همیشه به دنبال راه‌هایی هستند تا بتوانند مژه‌ها و ابروهای پرپشتی داشته باشند. روش‌های مراقبتی و تقویتی فراوانی است که می‌تواند برای رسیدن به این هدف کمک زیادی کند. اگر به دنبال روش سریع‌تر هستید، یکی از این روش‌ها اکستنشن مژه است. قبل از انجام اینکار باید عوارض کاشت مژه  و یا عوارض اکستنشن مژه را نیز در نظر بگیریم.

اکستنشن مژه چیست؟

پیش از آنکه در مورد عوارض اکستنشن مژه صحبت کنیم باید توضیح دهیم که اصلاً اکستنشن مژه چیست و چه کاری انجام می‌دهد. در واقع اکستنشن مژه تلفیق بین کاشت مژه و استفاده از مژه مصنوعی است. این روش نسبت به مژه مصنوعی ماندگاری بیشتری دارد و نسبت به کاشت مژه موقتی تر است. در این روش تارهای طبیعی و مصنوعی را بر روی مژه اصلی می‌چسبانند.

این روش احتیاج به ترمیم دارد. زمان ترمیم بستگی به میزان رشد مژه‌ها و محافظت از آنها دارد. مژه‌هایی که در این روش به کار می‌رود ممکن است طبیعی مثل ابریشم و یا مصنوعی و پلاستیکی باشد. در مورد اکستنشن مژه می‌توانیم به این مسئله اشاره کنیم که به علت طبیعی نبودن توانایی رشد ندارند و باید ترمیم انجام بگیرد و در غیر این صورت مژه‌ها می‌ریزند.

عوارض جانبی اکستنشن مژه

عوارض کاشت مژه

اکستنشن مژه می‌تواند عوارض جانبی ایجاد کند که بعضی از آنها عبارتند از:

  • درماتیت پلک که اگزمای پلک هم نامیده می‌شود و یک نوع درماتیت تماسی است؛ که به خاطر تماس پلک با تارهای مژه مصنوعی به وجود می‌آید.
  • بلفاریت هم یکی دیگر از عوارض اکستنشن است که باعث ملتهب شدن پلک می‌شود. این بیماری باعث درگیر شدن هر دو چشم در قسمت لبه‌های پلک می‌شود. معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که غدد ریز چربی که در ناحیه پایه مژه‌ها قرار گرفته است بسته شود در نتیجه باعث ایجاد قرمزی در چشم می‌شود.
  • آلوپسی آره آتا که به آن تاسی نقطه‌ای هم می‌گویند بیماری هست که در همه قسمت‌های بدن و یا در بعضی از نقاط مو می‌ریزد.
  • تریکوتیلومانیا، بیماری است که فرد شروع به کندن موهای خود می‌کند و نمی‌تواند این عمل را کنار بگذارد. این افراد موهای سر و ابروها و مژه‌ها را می‌کنند و بیشتر در نوجوانان و جوانان دیده می‌شود.

عوارض کاشت مژه

یکی از متدهای جدید برای افزایش زیبایی چشم‌ها کاشت مژه است؛ که علاوه بر ایجاد زیبایی می‌تواند عوارضی نیز با خود به همراه داشته باشد. در اینجا به چند عوارض کاشت مژه اشاره می‌کنیم.

    • خطر چسب مژه مصنوعی: برای کاشت مژه از چسب‌های به خصوصی استفاده می‌شود که عوارض آن شامل التهاب پوست پلک، اگزما و حساسیت است. مژه‌های مصنوعی شامل فلزات سمی و مواد نگهدارنده شیمیایی هستند. مژه دارای ماده‌ای به نام لاتکس است که باعث نگه داشتن مژه بر روی پلک می‌شود و ایجاد حساسیت می‌کند. در صورت حساسیت به لاتکس قبل از کاشت مژه بهتر است به کلینیک‌های آلرژی مراجعه شود تا تست های تشخیصی انجام گیرد.
    • ریزش مژه در اثر کاشت: کاشت مژه برای اصلاح کم پشتی آن و زیباتر به نظر رسیدن آن می‌تواند خطرناک باشد. از عوارض کاشت مژه فشار فراوان به پیاز است که ممکن است باعث شود فرد کاملاً مژه‌های خود را از دست بدهد. خانم‌های زیادی برای کاشت مژه به آرایشگاه می‌روند؛ اما باید بدانند که آرایشگر فقط مژه‌ها را بر روی  پلک به وسیله یک چسب قوی نصب می‌کند و عمل کاشت انجام نمی‌شود.
    • عفونت: یکی از عوارض کاشت مژه عفونت چشم است. کثیف شدن مژه‌ها باعث به وجود آمدن این مشکل می‌شود. ممکن است این مشکل هنگامی که مژه‌ها را می‌چسبانید به وجود بیاید و یا ممکن است پس از آن کارهایی که برای مراقبت باید انجام گیرد به خوبی رعایت نگردد. بنابراین مژه حالت روغنی پیدا می‌کند و گرد و غبار و سلول‌های مرده را به خود جذب می‌کند و چشم ملتهب می‌شود.
    • گل مژه: یکی دیگر از عوارض کاشت مژه گل مژه می‌باشد که بر اثر عفونت چشم ایجاد می‌گردد. در صورت شدید بودن عفونت برجستگی جوش مانندی بر روی پلک به وجود می‌آید که به آن گل مژه می‌گویند. در هنگام شستشوی صورت باید پلک و مژه به خوبی شستشو داده شود. می‌توانید اقدام به خرید پاک کننده آرایش چشم و صابون استفاده کنید.

عوارض کاشت مژه

  • کاشت مژه و افتادگی پلک: یکی دیگر از عوارض کاشت مژه افتادگی پلک است. به کار بردن این روش برای مدت زمان زیاد می‌تواند باعث افتادگی پلک شود. درمان این مشکل نیازمند جراحی و هزینه‌های گزاف است.
  • ایجاد التهاب بر روی چشم: بعضی از افراد به چسب مژه حساسیت دارند و می‌تواند این ماده بر روی چشم آنها عفونت ایجاد کند و باعث التهاب شود. در صورتی که چشم‌ها را بمالید، ممکن است الیاف کاشت مژه باعث آسیب غشای چشم شود و محرکی برای چشم باشد. چسب‌هایی که برای اکستنشن مژه به کار می‌رود دارای ماده‌ای به نام فرمالدهید است که خطرناک بوده و باعث ایجاد التهاب چشمی می‌شود.
  • خشکی چشم: یکی از عوارض اکستنشن مژه خشک شدن چشم است. پس از کاشت معمولاً گفته می‌شود که ۲۴ ساعت مژه‌ها نباید با آب و محصولات روغنی ارتباط برقرار کنند. بعضی از افراد این مسئله را جدی نمی‌گیرند. در نتیجه گرد و غبار و باکتری‌ها بر روی مژه‌ها باقی می‌ماند و باعث بسته شدن غدد چربی که در پایه مژه قرار دارد می‌شود. بنابراین رطوبت چشم کم می‌شود و خشکی ایجاد می‌شود.

چطور از عوارض اکستنشن مژه جلوگیری کنیم؟

با رعایت دستورالعمل‌هایی که متخصص زیبایی به شما می‌گوید می‌توانید مانع ایجاد این عوارض شوید. به‌طور کلی اگر مژه و ابروهای پرپشت و بلندی ندارید، در وهله‌ی اول استفاده از داروها و خرید محصولات تقویت مژه و ابرو را امتحان کنید تا مژه و ابروی طبیعی خود را بدون عوارض حفظ کنید؛ اما در صورتی‌که تصمیم خود را برای انجام کاشت و اکستنشن مژه گرفته‌اید، اقدامات زیر برای جلوگیری از آسیب‌ها، می‌تواند موثر باشد.

  • از متخصص خود بخواهید تا این کار را در فضایی پاکیزه برای شما انجام دهد.
  • به خاطر سمی بودن فرمول که باعث ایجاد واکنش‌های آلژیک می‌شود، بهتر است از چسب‌هایی که حاوی این ماده هستند استفاده نشود.
  • در صورت حساسیت به لاتکس بهتر است از چسب‌هایی استفاده شود که این ماده در آن وجود ندارد.
  • اطمینان حاصل کنید که چسب به کار برده شده چسب جراحی است.
  • اطمینان حاصل کنید که پزشک شما دست‌ها و وسایل کار خود را استریل می‌کند.
  • در هنگام انجام جراحی، لیزیک و شیمی درمانی اکستنشن مژه انجام ندهید.

بیشتر بخوانید: راهکارهایی برای تقویت و پرپشت شدن مژه 

سخن پایانی

اکستنشن مژه می‌تواند عوارض زیادی داشته باشد. عوارض کاشت مژه شامل تحریک و التهاب پوست پلک می‌شود که باعث حساسیت، قرمزی و خارش می‌گردد. همچنین ممکن است باعث شکستگی مژه‌های طبیعی شود. عفونت یک مشکل دیگر است که در اثر رعایت نکردن نکات بهداشتی پس از اکستنشن به وجود می‌آید. افرادی وجود دارند که به چسب اکستنشن مژه حساس می‌باشند و در نتیجه باعث ایجاد آلرژی در این افراد می‌شود. قبل از اکستنشن مژه حتماً مواردی مثل بهداشت پوست، متخصص با تجربه و به کار بردن مواد با کیفیت و همچنین تست حساسیت قبل از انجام این کار را در نظر بگیرید تا بتوانید به سلامت چشمانتان کمک کنید.

مطالب مرتبط
دسته بندی: زیبایی
بحث و تبادل نظر