اکستنشن مژه کلاسیک چیست؟

امتیاز دهید
یکی از پرطرفدارترین روش‌های افزایش زیبایی در سال‌های اخیر، اکستنشن مژه است؛ زیرا این روش به چشم‌ها فرم جذاب‌تری می‌دهد. اکستنشن معمولا به دو شکل والیوم و کلاسیک قابل انجام است. اکستنشن مژه کلاسیک، با قرار دادن مژه‌های مصنوعی بین مژه‌های طبیعی باعث افزایش طول و پرپشت شدن مژه‌ها می‌شود. اما آیا اکستنشن مژه کلاسیک عوارض هم دارد؟ چطور زمان ماندگاری اکستنشن را افزایش دهیم؟ ریمو اکستنشن مژه به چه صورت است؟ برای پاسخ به این سوالات تا انتها همراه ما باشید.
اکستنشن مژه

زیبایی و جذابیت در دنیای امروز حرف اول را برای تمامی افراد می‌زند. مژه‌ها یکی از اجزای اصلی در افزایش زیبایی صورت محسوب می‌شوند. در این میان اکستنشن مژه، یکی از روش‌های محبوب در افزایش حجم مژه است. روش کلاسیک یکی از انواع مدل‌های اکستنشن است؛ این روش با وصل کردن اکستنشن به مژه طبیعی با نسبت یک به یک صورت می‌گیرد.

روش کلاسیک در طول، ضخامت و مواد می‌تواند متنوع باشد. نتایج بدست آمده از اکستنشن کلاسیک باید ظریف، طبیعی و دارای حجم مناسب باشد. از طرفی، طول مژه‌ها نسبت به سایر روش‌ها بیشتر، ولی حجم معمولی دارد‌. با انجام این نوع از اکستنشن، چشم بازتر و خط مژه یکنواختی ایجاد می‌شود. معمولا این روش برای افرادی که دوست دارند مژه‌های طبیعی و بلندی داشته باشند مناسب است.

کدام دسته از افراد کاندید مناسبی جهت اکستنشن مژه کلاسیک هستند؟

گاهی افراد سوال می‌کنند که اکستنشن کلاسیک برای چه کسانی مناسب‌تر است؟ معمولا افرادی که دارای تارهای مژه نازک‌ و کوتاه هستند، اکستنشن کلاسیک باعث زیباتر شدن حالت چشم‌هایشان خواهد شد. البته خرید تقویت کننده مژه و استفاده از آن می‌تواند باعث افزایش اثرگذاری اکستنشن شود. دسته بعدی مربوط به خانوم‌ها با فعالیت کاری زیاد است که نمی‌توانند به طور روزانه آرایش کنند. این افراد برای اینکه چشم‌های طبیعی و برجسته‌ای داشته باشند می‌توانند، از این روش کمک بگیرند.

تفاوت اکستنشن مژه والیوم و کلاسیک

دو روش محبوب و پرطرفدار در بین انواع اکستنشن مژه، روش والیوم و کلاسیک است که جهت پرپشتی‌ و بیشتر شدن حجم مژه‌ها کاربرد دارند. برای انتخاب روش مناسب باید به ویژگی‌هایی مثل بودجه، مقدار حجم مد نظر و جنس مژه‌های فرد توجه شود. البته هردو روش در کنار مزیت‌ها، معایبی نیز دارند. در ادامه به چند تفاوت اصلی آن‌ها می‌پردازیم:

تفاوت اکستنشن مژه والیوم و کلاسیک

هزینه انجام

هزینه انجام این دو روش با توجه به مدت زمان و میزان مژه بکار برده شده تعیین می‌شود. باتوجه به زمان طولانی‌تر و تعداد مژه بیشتر در اکستنشن والیوم، هزینه بیشتری به خود اختصاص می‌دهد.

زمان انجام

مدت زمان انجام اکستنشن مژه کلاسیک، از روش والیوم بیشتر است؛ علت آن روش انجام کاشت مژه است. در نوع کلاسیک هر مژه مصنوعی به یک مژه طبیعی متصل می‌شود ولی، در والیوم چند مژه را به یک تار وصل می‌کنند.

مدت ماندگاری

برای انجام ترمیم اکستنشن کلاسیک، باید هر ۳ تا ۴ هفته به مراکز زیبایی مراجعه کنند. اکستنشن والیوم معمولا ۲ تا ۳ هفته ماندگاری دارد و برای ترمیم هر ۳ هفته یکبار، باید به مراکز زیبایی مراجعه شود.

میزان طبیعی بودن

روش کلاسیک به دلیل استفاده کمتر از مژه‌های مصنوعی، ظاهر طبیعی‌تری برای فرد به‌وجود می‌آورد اما، روش والیوم معمولا باعث ایجاد حالت مصنوعی می‌شود.

حجم مژه‌ها

زمانی که فرد بخواهد با انجام اکستنشن به طور طبیعی حجم مژه‌ها را افزایش دهد، به‌صورتی که با پرپشت شدن مژه‌ها، ظاهری غیرطبیعی یا مصنوعی ایجاد نشود، استفاده از اکستنشن کلاسیک مناسب است. روش والیوم برای افرادی که دوست دارند تا جای ممکن مژه‌ها‌یشان پرپشت شود، بهترین گزینه محسوب می‌شود.

روند انجام

برای انجام اکستنشن به روش کلاسیک، با استفاده از چسب مخصوص، مژه مصنوعی را به یک مژه طبیعی متصل می‌کنند. اما در روش والیوم، چندین مژه را به یک مژه طبیعی با کمک فن مخصوص می‌چسبانند. درواقع با انجام روش والیوم، حجم مژه‌ها نسبت به کلاسیک خیلی بیشتر می‌شود‌.

منظور از مژه‌های هیبریدی چیست؟

گاهی افراد نه مایل به کم پشتی اکستنشن مژه‌ها هستند، نه پرپشتی و مصنوعی شدن حالت آن؛ در این زمان پیشنهاد ما انجام مژه‌های هیبریدی است. این روش ترکیبی از روش کلاسیک و والیوم می‌باشد. برای انجام مژه‌های هیبریدی، گاهی روی مژه‌ها یک تار وصل می‌کنند و گاهی چند تار. پس اگر به دنبال خط مژه‌های پرتر و تقریبا طبیعی هستید، پیشنهاد ما اکستنشن مژه هیبریدی است.

مزیت‌های انجام اکستنشن مژه کلاسیک

یکی از اصلی‌ترین مزیت‌های انجام اکستنشن مژه کلاسیک، ایجاد ظاهر جذاب و چشم‌های زیباتر است. علاوه بر این موضوع، دلایل متنوع دیگری باعث محبوبیت این روش اکستنشن شده است که شامل مواردی همچون:

  • ایحاد حالت طبیعی مژه‌ها، در کنار بلند و پرپشت بودن آن‌ها
  • داشتن قیمت مقرون بصرفه نسبت به سایر روش‌ها
  • مدت زمان انجام کوتاه و مناسب
  • عدم نگرانی بابت برخورد ریمل با آب به دلیل نیاز نداشتن به ریمل
  • داشتن طیف وسیعی از شکل‌ها و مدل‌ها برای استفاده در انواع حالت‌های چشم

بیشتر بخوانید: نکات مهم برای پرپشت شدن مژه

مراقبت‌های لازم اکستنشن مژه کلاسیک

گاهی افراد بیان می‌کنند که در مدت زمان بسیار کوتاهی، اکستنشن‌های مژه‌‌هایشان ازبین رفته یا دچار ایراد شده است؛ اگر می‌خواهید که طول عمر و مدت زمان ماندگاری اکستنشن افزایش یابد، حتما از مراقبت‌های لازم بعد از آن غافل نشوید. به عنوان مثال، حمام کردن بعد از انجام اکستنشن مژه تا یک روز ممنوع است. زمانی که صورتتان را می‌‌شویید حتما خیلی آرام این کار را انجام دهید و بعد از آن با یک دستمال نرم و با کمترین فشار مژه‌ها را خشک کنید. زیرا، روش شستشو و تمیز کردن اکستنشن مژه در طول عمر آن تاثیر بسزایی دارد.

مراقبت های بعد از اکستنشن مژه

به منظور افزایش اثرگذاری چسب مژه‌‌ها، حتما تا ۲۴ ساعت بعد از اکستنشن اطراف چشم یا پلک را آرایش نکنید. اگر قصد شستن صورت یا مژه‌ها را دارید، حتما از شوینده‌های ملایم مانند شامپو بچه استفاده کنید. درصورت بروز هرگونه خارش، سوزش و التهاب شدید پس از اکستنشن حتما باید به مژه‌کار یا پزشک اطلاع داده شود. اگر قصد جداکردن اکستنشن‌ها را داشتید، به هیچ وجه آن‌ها را نکشید زیرا، باعث جداسازی مژه‌های طبیعی همراه آن خواهد شد. اگر از ریمل‌های روغنی یا ضد آب روی اکستنشن مژه کلاسیک استفاده شود، باعث ریزش مژه‌ها خواهد شد.

معایب اکستنشن مژه کلاسیک چیست؟

ظرافت و حساسیت بالای اکستنشن مژه، باعث می‌شود که افراد به دنبال مواد اولیه مرغوب و متخصصان ماهر این امر باشند تا بابت سلامت چشم‌ها نگران نباشند و مشکلاتی مثل قرمزی یا التهاب بروز نکند. انجام هر فرآیندی در کنار مزیت‌های فراوان، دارای معایبی نیز است؛ از جمله عوارض اکستنشن کلاسیک عبارتنداز:

  • احساس سوزش در ناحیه پلک و چشم
  • قرمزی یا وجود رگ‌های خون در چشم
  • دردهای چشمی
  • تورم ملتحمه و چشم
  • عفونت‌های ویروسی و باکتریایی چشم

زمان ماندگاری اکستنشن کلاسیک چقدر است؟

برای انجام اکستنشن مژه کلاسیک، مژه‌ها بر روی سطح مژه طبیعی قرار می‌گیرند تا از روند رشد پیروی کنند. به طور میانگین، در هفته حدود ۲۰درصد از اکستنشن‌ها می‌ریزند. در نهایت تقریبا بین ۶ تا ۸ هفته این روش از اکستنشن، بدون اینکه نیاز به پر کردن داشته باشد ماندگار خواهد ماند. درصورتی که قصد طولانی کردن اکستنشن را دارید، بهتر است که بعد از ۴ هفته به مراکز زیبایی جهت ترمیم دوباره مراجعه کنید. انجام این کار به شکل مداوم باید انجام بگیرد؛ به این شکل که هر بار جاهایی که بیشتر می‌ریزد را اکستنشن می‌کنند. درصورت عدم ترمیم، پس از گذشت مدت زمان کوتاهی باید دوباره اقدام به اکستنشن کنید.

هزینه انجام اکستنشن مژه به روش کلاسیک

تعیین هزینه اکستنشن مژه کلاسیک به عوامل مختلفی وابسته است. اصلی‌ترین نکته درباره‌ی این موضوع، قیمت هر متخصص و اکستنشن‌کار است. این افراد براساس معیارهای مشخص‌ خودشان یک قیمت را تعیین می‌کنند. مهم‌ترین معیار مهارت او است؛ اگر کیفیت کار از هرچیزی برای شما مهم‌تر می‌باشد، حتما به نمونه‌کارهای افراد توجه کنید سپس محدوده قیمتی را بپرسید. به طور حدودی قیمت اکستنشن از ۱ میلیون تا ۱۵ میلیون متفاوت است. تفاوت قیمت به دلیل نوع مواد مورد استفاده، مهارت، محبوبیت مژه‌کار و… می‌باشد.

چگونه اکستنشن مژه‌ها را ریمو کنیم؟

یکی از آسان‌ترین و بی دردسرترین‌ روش‌های ریمو مژه‌های اکستنشن شده، صبر کردن تا زمان ریختن آن همراه با مژه‌های طبیعی است. درصورتی که قصد دارید خیلی سریع‌تر این کار را انجام دهید، می‌توانید به اکستنشن‌کارتان مراجعه کنید. برای ریمو معمولا هزینه دریافت می‌کنند اما گاهی، این کار جزو خدمات پس از فروش رایگان آن‌ها است. اگر خودتان قصد انجام این کار را دارید، اصلا انجام ندهید چون باعث آسیب‌دیدگی مژه‌هایتان خواهد شد.

جمع‌بندی

در این مقاله از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز اکستنشن مژه یکی از روش‌های محبوب در بین تمامی زنان و دختران است که به روش‌های مختلفی قابل انجام است. اکستنشن کلاسیک، والیوم، مگاوالیوم، هیبریدی و.. از نوع‌های مختلف آن هستند. اکستنشن کلاسیک به دلیل داشتن حجم معمولی و افزایش طول مژه‌ها، باعث ایجاد ظاهری جذاب، زیبا و طبیعی می‌شود. مدت زمان انجام این کار بسیار کمتر از سایر روش‌ها و دارای هزینه مقرون بصرفه‌تری است؛ از طرفی قابلیت شستشو نیز دارد. مدت زمان ماندگاری اکستنشن مژه کلاسیک، تقریبا بین ۳ تا ۴ هفته است که پس از آن نیازمند ترمیم خواهد بود.

مطالب مرتبط
دسته بندی: زیبایی
بحث و تبادل نظر